Priateľka doma nič nerobí
Chcem sa opýtať vás žien že ako to máte vy,mám priateľku 1 rok a nič doma nerobí bývame spolu,ani neupratuje len ja varím , kysne doma nechce sa jej nič,študuje vysokú školu ale aby si našla brigádu nehrozí,rodičia jej platia polku prenájmu,ja chodím aj do zahraničia pracovať ,jedine čo vie je ráno vstať a maľovať sa a vkuse sa len maľuje a nič iné ju nezaujima,aký máte na to názor ? Ešte podotknem že veľa míňa peňazí na kozmetiku miesto stravy
ja sa vzdy cudujem, ked niekoho rozculi vymysleny prispevok:D
Keď ti to vadí, tak sa s ňou rozid..alebo jej dohovor aby upratala alebo navarila..ako niečo by doma robiť mala..nie len sa maľovať😆
A okrem varenia. Kto u vas upratuje? A po dalsie preco si s nou ked ti vadi aka je?
Mame v rodine podobnú modelku, ktorá kým niekde šla tak áno,aj 2h sa maľovala. A nie, nevyrastla z toho,takže jej chlapovi k práci pribudlo upratovanie a po narodení dcéry aj varenie.Pracovat nepracuje roky nikde. Tie komentáre,že čo má v 20r robiť? No minimálne uvariť by mohla.
@zuzanka.zuzu lebo nevyzadujem 100%”zenskych” prac rozdelenych medzi muza a zenu. A mam aj prace, ktore cakam len od manzela a nie od zeny. Cim hovorim svoju preferenciu, ak to ma niekto inak a je spokojny, neriesim.
Daj jej zbohom, čo z toho bude....nič
Kámo ja ti poradím jedno. Vyhod to z domu lebo budes banovať. Keď už teraz nepohne ani palcom tak to lepšie nebude. Potom ked si ju nedajboh zoberieš a budes s nou mat dieta to bude horšie. Proste je to princezná ktora ma vsetko a nemusi pohnut ani palcom. Nehovoriac o tom ze si najde nejakeho buchaca a od teba bude chciet vyzivne a polku bytu. V dnesnej dobe si treba davat pozor. Najdi si zenu ktora ta bude respektovat.

Tu nepíš tu ti ženy neporadia . Tu nevadí ak si pol dňa gendzi na ksicht malovátka že pomaly nemá ani za čo jesť. Keby si žena a napíšeš to že muž je ten chrunk tak vtedy sa ti dostane dobrých rád ako s takou osobou zatočiť.