icon

Priateľka doma nič nerobí

19. júl 2022

Chcem sa opýtať vás žien že ako to máte vy,mám priateľku 1 rok a nič doma nerobí bývame spolu,ani neupratuje len ja varím , kysne doma nechce sa jej nič,študuje vysokú školu ale aby si našla brigádu nehrozí,rodičia jej platia polku prenájmu,ja chodím aj do zahraničia pracovať ,jedine čo vie je ráno vstať a maľovať sa a vkuse sa len maľuje a nič iné ju nezaujima,aký máte na to názor ? Ešte podotknem že veľa míňa peňazí na kozmetiku miesto stravy

Strana
z2
arriana29
19. júl 2022

Tu nepíš tu ti ženy neporadia . Tu nevadí ak si pol dňa gendzi na ksicht malovátka že pomaly nemá ani za čo jesť. Keby si žena a napíšeš to že muž je ten chrunk tak vtedy sa ti dostane dobrých rád ako s takou osobou zatočiť.

asocial
19. júl 2022

ja sa vzdy cudujem, ked niekoho rozculi vymysleny prispevok:D

lilly16
19. júl 2022

Keď ti to vadí, tak sa s ňou rozid..alebo jej dohovor aby upratala alebo navarila..ako niečo by doma robiť mala..nie len sa maľovať😆

sense
19. júl 2022

A okrem varenia. Kto u vas upratuje? A po dalsie preco si s nou ked ti vadi aka je?

papaya308
19. júl 2022

Mame v rodine podobnú modelku, ktorá kým niekde šla tak áno,aj 2h sa maľovala. A nie, nevyrastla z toho,takže jej chlapovi k práci pribudlo upratovanie a po narodení dcéry aj varenie.Pracovat nepracuje roky nikde. Tie komentáre,že čo má v 20r robiť? No minimálne uvariť by mohla.

terina25
19. júl 2022

@papaya308 zakladatel temy pisal,ze on chodi do zahranicia robit. Takze ona asi vari tiez ked je prec. Myslim si,ze tema aj tak len vymyslena,kedze autor ani neodpoveda

ropucha6
19. júl 2022

@zuzanka.zuzu lebo nevyzadujem 100%”zenskych” prac rozdelenych medzi muza a zenu. A mam aj prace, ktore cakam len od manzela a nie od zeny. Cim hovorim svoju preferenciu, ak to ma niekto inak a je spokojny, neriesim.

daniela2202
19. júl 2022

Daj jej zbohom, čo z toho bude....nič

karolinakr
19. júl 2022
oktacore
9. apr 2023

Kámo ja ti poradím jedno. Vyhod to z domu lebo budes banovať. Keď už teraz nepohne ani palcom tak to lepšie nebude. Potom ked si ju nedajboh zoberieš a budes s nou mat dieta to bude horšie. Proste je to princezná ktora ma vsetko a nemusi pohnut ani palcom. Nehovoriac o tom ze si najde nejakeho buchaca a od teba bude chciet vyzivne a polku bytu. V dnesnej dobe si treba davat pozor. Najdi si zenu ktora ta bude respektovat.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2