icon

Priateľka môjho ex je super

marianella
19. apr 2016

čaute maminky, zaujíma ma Váš názor. Som rozvedená, bude to teraz 5 rokov. Mojho terajsieho manžela som spoznala pred necelými 4 rokmi /máme dcerku Majku 1,5r./ a o niečo neskor si našiel priateľku aj moj exmanžel, s ktorým mám 8 ročného syna Peťka. V poslednej dobe sme sa začali viacej stretávať, kedže som sa odstahovala 100km od povodného bydliska a malého si predávame každý druhý víkend, vždy ked prídu, idu ku nám na navstevu a opačne 🙂 petko hovorí, že Maroško je jeho náhradný ocino a jeho ocino je nahradný ocino Majky 😀 😀 😀
moj ex si našiel skvelú babu, je síce o 10 rokov mladšia ale rozumná a milá. skamarátili sme sa 🙂 každý sa tomu čuduje a vacsinou sa to zdá ludom nie normálne... mám mať predsudky a radšej určit hranice sama v sebe a medzi mnou a nou, alebo možme byť ozaj kamošky? naši chlapi to berú športovo 🙂 ja by som v pohode s nimi aj na dovolenku išla, malý by bol určite celý bez seba. a ona zbožnuje aj našu dcerku Majku. má velmi rada deti. som za otvorené vzťahy bez predsudkov, ale neviem prečo, mám tentokrát v sebe taký drobný rešpekt...

Strana
z2
falbala132
22. apr 2016

@cokololadka aj mna napadlo, ze tu svoju raz vezmem za svedka 😀

lanugo
22. apr 2016

@marianella super, ani netusite aky benefit ste daik svojim detom! Len podla mna pozor, trosku tenky lad.

Strana
z2