icon

Priateľka sa nestará o domácnosť

schmoud
30. jan 2023

Dobry den.
Baby, zeny, damy (nechcem ziadnu urazit) poradte mi prosim s mojou priatelkou. Ved kto mi poradi lepsie nez zena 🙂.
Skusim to v skratke nejak popisat: sme partnery vyse 10 rokov, dve krasne deturence, dom, zahrada, auto, pes, macka atd atd. Podla mna sa mame pomaly az nadstandartne. A tu mozno zacina cely problem. Byvame na mojom rodicovskom dome, ktory sme si pomalicky poprerabali, samozrejme je tu este vela co robit ale aj to co je spravene napr kuchyna tak sa o to vobec nestara. Ako sme zacali byvat, tak na nej pomaly ani prach neutrela, stale len potom a potom... Kupelna detto...mam pocit ze zijem zo spindirou. Samozrejme ja poupratujem, povysavam, riadi spracem ale mame vacsi dvor a nemozem byt aj na dvore aj v dome. X krat sme sa za to uz povadili, ale ide si stale svoje. Ked ma prist navsteva normalne sa hanbim :(
Dalsi dovod je keks. Nemame uz 20rokov mame okolo 40, tym chcem povedat ze nejsome ani ja ani ona nejake fit modely, stale jej hovorim ze je pekna, ze sa mi paci taka aka je, ma pekne prsia, peknu tvar, postavu. Teda hlavne v mojich ociach. Ked sme doma prosim ju aby si dala dole napr podprsenku a chodila doma bez nej, ze sa mi to jednoducho paci, vobec nic :( ako kazdy chlap ju rad omakam, vadi jej to...ked sa jej opytam ci jej smrdim alebo ci ma.uz nema rada tak ze vsetko je ok, len nema naladu a bla bla. Samotny keks niekedy aj dva mesiace nic :( a aj to ja na to tlacim...
Teraz zacala pracovat po cca 6rocnej materskej a tym ze si nosi starosti pracovne domov, tak je to este horsie. Doma si viete predstavit ten bordel a o intimnom zivote ani nehovorim. Vecer do postele chodim sam, pretoze ona sa stale suchce niekde, ci uz v obyvacke alebo kuchyna alebo neviem kde...ani neviem kedy dojde do postele. Ked neboli deti som si ju pritisol k sebe s zaspavali sme tak. Ked prisli deti tak to zacalo byt zriedkavejsie, ale pritisol som si deti. Teraz si tiez samozrejme deti pritisnem ale chcem si aj moju priatelku. Rad sa skrabkam, maznam atd. Ona ako keby bola s kamena. Proste cele zle podla mna. Rozpraval som sa s nou o tom uz vela vela krat, odpoved vacsinou stale ta ista ze dnes nema naladu, dnes musi toto spravit, dnes musi este oprat (a to je niekrdy aj 23:00) potom ma svoje dni atd atd.
Mna to uz prestava ale bavit takyto zivot :( nikdy ma nenapadlo ze budem pisat na nejaku takuto stranku, ale.asi toto je uz posledna moznost ako to zachranit. Rozmyslal som aj nad svadbou, ale toto si mam zobrat za zenu? Bude to este horsie.
Mam si najst bokovku? Mam chodit po bordeloch? Alebo co mam?
Dakujem pekne za normalne rady 🙂

selena_luna
30. jan 2023

@schmoud 🤣 ze keks. My 2 sa nepozname? Poznala som jedneho takehoto a druhy podla mna taky byt nemoze. To by bol vesmir velmi kruty .

katkine_terapie
30. jan 2023

Autor: že si ju nevazis a ona ta za to tresta odmietanim sexu (nie keksu). K upratovaniu - tieto veci zistis do mesiaca spolocneho byvania (ak ide naozaj o bordelarku). Ak to zacalo neskor a dovtedy bola poriadkumilovna, treba zistit preco sa to zmenilo (pokojne to moze/nemusi suvisiet s tebou). Zistuje sa to komunikaciou medzi vami dvomi.

schmoud
autor
30. jan 2023

@bublinka1426 bohuzial moji rodicia uz neziju, a ked niekedy idu k svokre tak nic. Ked som aj zavelil ze pome ideme niekam do wellnesu tak mi povedala milion dovov preco nie...tak sme boli pekne doma, ona sa pustila do kopy pradla napr co samozrejme chapem a bolo... Este naserkana na cely svet ze ma vela roboty ktora ju dobehla :/

schmoud
autor
30. jan 2023

@selena_luna neviem o tom :/ svet je maly ale 🙂

25daniela
30. jan 2023

@schmoud no neviem, neviem, keď toľko upratujem, tak nikoho kopa prádla nedobehne..

vroni
30. jan 2023

@schmoud, bola bordelarka vzdy alebo až od istej doby?

rillwen
30. jan 2023

Kokso a ja si lámem hlavu čo tam ten keks tak odveci robí, či to má byť nejaký problém s domácim pečením koláčov alebo čo 😀

schmoud
autor
30. jan 2023

@katkine_terapie ta poriadkumilovnost sa zmenila bohuzial... Neviem ako to moze suvisiet so mnou?! Ako si ju mam este viac vazit?

lalenka33
30. jan 2023

Ako pred deťmi špindíra nebola? Lebo za 10 rokov si ju musel spoznať. Načo si si s ňou robil deti a šiel do domu? Zmenila sa zo dňa na deň? Ak áno, tak to musí mať nejaký dôvod. A sorry, ale nepripadáš mi ako 40 ročný chlap. Dospelý chlap nenazýva sex keksom. A to omakávanie v tvojom podaní je tiež dost divné.

schmoud
autor
30. jan 2023

@25daniela sorry ale prat sa uz naozaj odmietam ucit.

25daniela
30. jan 2023

@schmoud fuha, tak to máš asi milnu predstavu, čo všetko tvoja skoro žena robí, pretože pranie a ukladanie prádla, či žehlenie je jedna dosť postranna časť práce v domácnosti..

schmoud
autor
30. jan 2023

@lalenka33 nie nebola, zo zaciatku bolo vsetko ok. A nerozumiem co je na tom ze si priatelku vystiskam a pochytam?! To je zle?

25daniela
30. jan 2023

@schmoud čiže tebe sa čisté veci zjavujú v skrini na pravidelnej báze a tebe sa zdá, že to je nič?

katkine_terapie
30. jan 2023

@schmoud napriklad tak, ze to robi na truc? Ze ona nieco ocakava (čokoľvek to moze byt), ty jej to nedavas. Poriadkumilovny clovek sa na bordelara nezmeni bezdovodne. A k tomu, ze si ju vazis. Ked si niekoho vazim a lubim ho nenazvem ho mater (nie ani na anonymnom fore).

martul
30. jan 2023

@viestta prečítaj si ešte raz čo píše, chalan robí vnútri čo treba, vonku, prečo naňho stále utocis, že nech to spraví on? Zaregistrovala si že žena nič nerobí okrem práce a je nechutná bordelarka?

diaszoky
30. jan 2023

@martul ona utoci stale na kazdeho v diskusii co som si vsimla nikomu neuzna

schmoud
autor
30. jan 2023

@25daniela jooj keby si mala pravdu. Ciste veci sa hladaju po dome kade tade... Vlastna mama jej nadava a priznava ze zle vychovala :(

marca12
30. jan 2023

Bud ma nejaku lahsiu depresiu zo zivota alebo je zavisla na mobile. Ked ti nieco vycita,co to je? Pri hadkach ti co hovori? Ono sa to nakopi vsetko a potom pride takato nechut a nezaujem aj o domacnost. Pocuvas ju vobec,co hovori?

schmoud
autor
30. jan 2023

@katarinka89 presne viem o com hovoris, ale bohuzial na tie pekne chvile si nenajde ona cas :( je frigidna?

vroni
30. jan 2023

@marca12, mne z toho vychádza to iste. Počiatočná depresia alebo závislosť na mobile. Práve preto, že pôvodne taka nebola.

doriiis
30. jan 2023

@viestta ....to,že sa suchce v kuchyni,neznamená že tam upratuje.

bajka16
30. jan 2023

Vy ste spolu vyše 10rokov a ona je "priateľka"? No to si zabil problém bude asi niekde úplne inde pán pekár.

loliki
30. jan 2023

@schmoud Zahlás, že bude svadba, ale najprv treba upratať dom. Keď neuprace, tak si nájdi inú gazdinú, ktorá aj uprace aj sa pomojká.

doriiis
30. jan 2023

@schmoud ....možno by to chcelo trošku razantnejší prístup z tvojej strany. Trosku nech sa uvedomí.Nemyslim agresiu samozrejme,ale trosku ráznejšie sa porozprávať s ňou.
A priateľke odkazujem iba jedno: nosiť si prácu domov je hlúposť a nestojí to za to rozbitie rodiny.Praca je práca a v práci ma ostat

papaya308
30. jan 2023

Nakladate mu, ale tiež poznám x žien,doma výbuch a hlavne,že celý deň online. Chlap dôjde z roboty,strčí mu deti,vysávač a funguj. Topka je jeden, ktorý večer ešte aj vari obed na ďalší deň

schmoud
autor
30. jan 2023

@papaya308 dakujem za zastanu 🙂 ale az taky extrem to teda neni. Nastastie sa naucila varit pri prvom dietati a dost dobre jej to ide.

vroni
30. jan 2023

@papaya308 , skutocne? Ja také ženy poznám len z reci iných žien, ktoré im závidia. Alebo z reči hrdinskych chlapov, ktorí majú pocit, že keď raz do roka kúpia po ceste domov mlieko, leží vlastne celá donacnost na ich pleciach.

schmoud
autor
30. jan 2023

@lentak1223 aka mater? Kde som napisal?

zorkahorka
30. jan 2023

6 rokov doma, uf, to je dost. Aj ja som tolko doma a tiez mam dosť. Mam dost dokola upratovania toho isteho, mam dost utierania nosov, zadkov, napominania... niekefy si sadnem a mam chut nepohnut ani prstom. Neviem teda, ci je to pripad aj tvojej zeny - ze s tym skratka sekla, lebo toho mala dost. Ci nikdy nebola poriadkumilovna? Nema chut na sex? Tak mozno ma chut na sex s romantikou, nie na bohapuste omakavanie.
Ake vysvetlenie ma na všetko ona?

123andy123
30. jan 2023

@papaya308 ale ved ten keks píše ze jeho žena pracuje tak není celý deň na mobile