icon

Priatelka strašne dotuje svojich rodičov

michal258
3. jún 2018
ukulela
3. jún 2018

a? zijete spolu v spolocnej domacnosti a ty dotujes preto ju? aky je dovod? co ak im oplaca nejake investicie, ktore mali oni v suvislosti s nou a museli si vtedy odtrhat? pokial to nie je hnusne zneuziovanie z ich strany, tak je to jej rozhodnutie.

sense
3. jún 2018

Ako strasne? Z jej ci tvojich penazi...

ejanjelik
3. jún 2018

Malo informacii. Urcite poznas rozprabku o troch grosoch.

pribinak
3. jún 2018

Co je to strasne vela? Su to jej peniaze, ci spolocne? Hospodárite spolu? Plati im blbosti, ci veci, ktore potrebuju a nedokážu si sami zafinancovať?

ukulela
3. jún 2018

@pribinak nedozvieme sa ... max davam sancu "diskusia bola zmazana" za tri...dva...jedna...

zooeynka
3. jún 2018

@michal258 a co je teba do toho? Je to priatelka, nie manzelka...ma dotovat teba?!

mimi1237
3. jún 2018

@michal258 hm z takejto oznamovacej vety nemozes cakat ze ti niekto nieco normalne poradi alebo co ocakavas?

cecilia68
3. jún 2018

@michal258 A ďalšie info?

zvoncek5
3. jún 2018

tak sú to jej rodičia a asi práve teraz potrebujú pomôcť. ty by si svojim nepomohol, keby si vedel, že potrebujú pomoc? a keď budete manželia, tak si neberieš len ju, ale aj jej rodičov. takisto aj ty raz budeš možno v situácii keď od nej budeš chcieť aby pomohla vašim. nie peniazmi, ale možno nejakou službou.. zdá sa ti to čudné?

jeemima
3. jún 2018

tak tu je potrebne vediet akym sposobom....napr znama ma rodicov plno dlhov, stale beru nejake drobne spotrebaky, fajcia o dusu, kupuju voloviny - typu stary rozhegany mercedes (len preto, ze to je mercedes) atd, a na somariny maju a potom pridu pytat ju ...tak to by mi vadilo.....ALE ak chce rodicom pomahat , lebo ona ma financi dost a im sa zije tazsie a skromne a chce im len pomoct (napr pokazi sa chladnicka zo dna na den...treba im lieky....zaplatit nejaky endoplatok na vyuctovani atd , a takto sa im snazi oplatit nejako co oni pre nu urobili v minulosti tak nevidim najmensi problem - stale si to treba otocit urobil by som to ja pre mojich rodicov - jasne! tak pokial ich dotovanie je z toho druheho dovodu co som opisala, a neruinuje to vase financne zabezpecenie tak by som ro respektovala...

pupi14
4. jún 2018

@michal258 Mohol by si k tomu napísať trochu viac 🙂 Takto je ťažko posúdiť kto je v práve a kto nie 🙂 Ale pokiaľ aj oni boli takí keď bola ona malá, že jej dopriali všetko čo potrebovala a chcela tak je možno fajn im to oplatiť, pokiaľ kvôli tomu nemáte vy sami nejaké finančné problém