icon

Priatelka strašne dotuje svojich rodičov

michal258
3. jún 2018
ukulela
•
3. jún 2018

a? zijete spolu v spolocnej domacnosti a ty dotujes preto ju? aky je dovod? co ak im oplaca nejake investicie, ktore mali oni v suvislosti s nou a museli si vtedy odtrhat? pokial to nie je hnusne zneuziovanie z ich strany, tak je to jej rozhodnutie.

sense
•
3. jún 2018

Ako strasne? Z jej ci tvojich penazi...

ejanjelik
•
3. jún 2018

Malo informacii. Urcite poznas rozprabku o troch grosoch.

pribinak
•
3. jún 2018

Co je to strasne vela? Su to jej peniaze, ci spolocne? Hospodárite spolu? Plati im blbosti, ci veci, ktore potrebuju a nedokážu si sami zafinancovať?

ukulela
•
3. jún 2018

@pribinak nedozvieme sa ... max davam sancu "diskusia bola zmazana" za tri...dva...jedna...

zooeynka
•
3. jún 2018

@michal258 a co je teba do toho? Je to priatelka, nie manzelka...ma dotovat teba?!

mimi1237
•
3. jún 2018

@michal258 hm z takejto oznamovacej vety nemozes cakat ze ti niekto nieco normalne poradi alebo co ocakavas?

cecilia68
•
3. jún 2018

@michal258 A ďalšie info?

zvoncek5
•
3. jún 2018

tak sú to jej rodičia a asi práve teraz potrebujú pomôcť. ty by si svojim nepomohol, keby si vedel, že potrebujú pomoc? a keď budete manželia, tak si neberieš len ju, ale aj jej rodičov. takisto aj ty raz budeš možno v situácii keď od nej budeš chcieť aby pomohla vašim. nie peniazmi, ale možno nejakou službou.. zdá sa ti to čudné?

jeemima
•
3. jún 2018

tak tu je potrebne vediet akym sposobom....napr znama ma rodicov plno dlhov, stale beru nejake drobne spotrebaky, fajcia o dusu, kupuju voloviny - typu stary rozhegany mercedes (len preto, ze to je mercedes) atd, a na somariny maju a potom pridu pytat ju ...tak to by mi vadilo.....ALE ak chce rodicom pomahat , lebo ona ma financi dost a im sa zije tazsie a skromne a chce im len pomoct (napr pokazi sa chladnicka zo dna na den...treba im lieky....zaplatit nejaky endoplatok na vyuctovani atd , a takto sa im snazi oplatit nejako co oni pre nu urobili v minulosti tak nevidim najmensi problem - stale si to treba otocit urobil by som to ja pre mojich rodicov - jasne! tak pokial ich dotovanie je z toho druheho dovodu co som opisala, a neruinuje to vase financne zabezpecenie tak by som ro respektovala...

pupi14
•
4. jún 2018

@michal258 Mohol by si k tomu napísať trochu viac 🙂 Takto je ťažko posúdiť kto je v práve a kto nie 🙂 Ale pokiaľ aj oni boli takí keď bola ona malá, že jej dopriali všetko čo potrebovala a chcela tak je možno fajn im to oplatiť, pokiaľ kvôli tomu nemáte vy sami nejaké finančné problém