icon

Priateľova ignorácia a povýšenecké správanie. Máme šancu?

neznama_191
25. feb 2013

Ahojte žienky nie som tu nova len som si urobila novy nick aby som ostala v anonymite..mám dosť závažny problem a chcem vedieť Váš nazor na celu vec... sme spriatelom už necelých 5 rokov ale poslednu dobu sa zmenil o 360 stupnov... a ja som uz v nervami v kýbli..:( sme v zahraničí mame spolu dieťa ale jeho ignoracia a povyšenecke spravanie neustale pripomienky kumne ma uz zabija... pekneho slova sa nedočkam od neho... stale ma len obvinuje zo vsetkeho ja som vsetkemu na chybe ja sa musim zmenit len JA on svoje chyby nechce priznat a preto je to horsie .... clovek sa snazi mu vyjst ustretí aby sme sa mali dobre ako rodina spolu... a on len rano vstane a uz ho nevidim ide cvicit..alebo si hned zapne FB miesto toho aby sa kumne pritulil alebo s dacim mi pomohol... tento tyzden mame dostat byt a stahovat sa ale ja sa obavam ze to nebude na najlepsiej ceste... mam si zbalit kufre a ist domov? alebo mu to mam trpiet ja uz sama neviem milujem ho nadovsetko...ale ja uz ziadnu hrdost nemam... poradte co by ste robili... aka je tá spravna cesta?...☹

Strana
z2
neznama_191
autor
25. feb 2013

@wilagrande ak jeho komunikacia bude behom tyzdna takato biedna a spravanie tak tiez bude ma ignorovat tak ma jeho rodicia zavezu naspet na SR cez vikend....
@hradnapani
@mima4
@sisikejc
@lilitela

atka3
25. feb 2013

no poviem ti len z vlastnej skúsennosti.Milovala som svojho muža,starala sa o 3 deti,domácnosť.ked zmenil zamestnanie a prišli mobily,net zmenil sa ako ty hovoríš o 360 stupnov. Moje sebavedomie klesalo,už mu nedokázala ani odporovať. zo začiatku volila komunikáciu,ale vždy za všetko som bola chyba ja. ked som urobila chybu ja,musela som za ním prísť ja.ked urobil chybu takú istú on,zase len ja. ked mu navrhla rozvod,povedal,že mu je to jedno.mohla robiť čokoľvek,dbať o seba,robiť mu povôli,až nakoniec stratila úctu sama k sebe. trpela kôli deťom skoro 7r.len preto,aby deti mali otca a bála sa z neznámeho.nakoniec rozvod bol,ja som sama s 3 deťmi,je to ťažké,ale moje sebavedomie je vyššie,nebojím sa povedať svoj názor. váž si samú seba,mysli aj dopredu.ťažké je odísť,ale ešte ťažšie ostať.ak si ťa on neváži,neprehjavuje lásku o čom je to?Rozprávať sa môj ex nechcel,lebo vraj nemal o čom.

wilagrande
25. feb 2013

@neznama_191 ano treba skusit aj tuto moznost presne to som urobila aj ja a strasne som trpela co bude dalej a on sa ozval ale na prvy krat som ho nepriala nechala som ho dusit sa vo vlastnej stave chodil ako matoha zamnou a az mi to robilo dobre 😝 ale v podstate som bola rada zakazdym ked ma prisiel prosit o odpustenie a ze ho vidim mi buchalo srdce ako zvon ale robila som sa ze nemam zaujem ze ma to netrapi,a nakoniec casom pristupil na moje podmienky ...takze skus to aj ty a sama uvidis koho ma radsej ci teba a malu alebo kamaratov ale verim ze vas 🙂 ale neskoc mu hned na lep ...inac moj bol presne taky isty oduty odmerany a on nic nikomu nerobi vyblakoval ze to si iba ja domyslam hovadiny ze to mne hrabe atd....drzim palce a daj vediet ako ste dopadli 😉

mimi249
25. feb 2013

Ked si muz nevazi zenu....niet co zachranovat. Odisla som z takeho vztahu pred 2 mesiacmi s vtedy so 6 mesacnou spolocnou dcerkou. Na vianoce, ked mi vykrical, ze som pi.. vyjebana, zdochlina ... A nezabudol vyjadrit, ze by bol radsej s byvalou priatelkou (akoze na vianoce) s ktorou uz roky je rozideny, a ktoru tiez podvadzal...Ale to je ina story. Dlho som citila, ze partner uz nema o mna zaujem. Moja sebaucta a sebavedomie tak rapidne klesalo, ze ma kamaratka nespoznavala... cim viac som sa snazila...tym bol on viac sebeckejsi ... U nas nepomohlo ani odlucenie

neznama_191
autor
25. feb 2013

@mimi249 aj ja to tak citim cim viacej sa mu pcham do riti tym si viac utiera domna nohy!

neznama_191
autor
25. feb 2013

@mimi249 ake to bolo? velmi tazke predpokladam a stale si knemu nieco citila?... ako si sa dala dokopy co ti pomohlo?

neznama_191
autor
25. feb 2013

@wilagrande dakujem dufam ze to dobre dopadne

mimi249
25. feb 2013

@neznama_191 velmi tazke... ja stale nieco ku nemu citim, samozrejme uz by som urcite s nim nemohla fungovat, ved uz ma aj milenku,, minimalne jednu o ktorej viem ! A je vysvieteny na pokeci...a zhana si nove znamosti... nedokazem pochopit... je odo mna o 18 rokov starsi... Je to tazke, chcela by som mu odpustit,, hlavne kvoli sebe aby som sa netrapila... Ja som uz mesiace nechapala, preco si ma menej a menej vazi, ved on hlavne chcel dieta a v jeho veku...som s myslela, ze naozaj vsetko so mnou mysli vazne... Odpustila som mu strasne vela veci. Napr. este na zaciatku, ked som bola v 3.mes. teh. si dohadoval stretko s milenkou... Fuu... nejako som sa rozpisala...Moj pribeh je velmi dlhy zlozity... tak radsej koncim 😀 Hlavne, ze som urobila spravny krok...a to v prvom rade VAZIT SI NAJPRV SEBA SAMU... Ja som si vazila asi viac jeho... A co je dolezite, to mi jedna tu napisala, ked som sa tiez radila na fore....nechcem, aby moje deti mali takyto vzor "otca" 🙂

neznama_191
autor
25. feb 2013

@mimi249 vidim mala si to tazke ... kazdy rozchod je tazky.....a teraz si uz v pohode ako dlho si sa stoho dostavala? no to bolo spinavstvo ti to urobit ked si uz bola tehotna ubohost...!!! a tá posledna veta ma to niečo doseba!..🙂

mimi249
25. feb 2013

@neznama_191 Ja sa z toho este stale dostavam... Paradoxne prve tyzdne po odchode som sa citila uplne v pohode...ale posledne dni mi je tazko, hlavne ked vidim ako si otecko zdiela vesele fotecky na FB... a viem, ze uz riesi zenske... To mi ublizuje, ze som milovala cloveka, ktory nemal problem nas vymazat zo svojho zivota... len tak.... Ja viem, ze mna toto len a len posilni. A ked sa on spamäta, ako nas odkopol....bude uz neskoro.

mimi249
25. feb 2013

@neznama_191 A ako sa z toho dostavam ? Kedze viem, ze jednou z pricin tohoto mojho pribehu bol ten, ze som si nevazila samu seba.... Ucim sa to napravit 🙂 Napriklad k mojim dnesnim narodkam som si kupila 3 dnovy pobyt v Tatrach, kam zajtra cestujem s mojimi dievcencami 🙂 🙂 🙂

neznama_191
autor
25. feb 2013

@mimi249 to je najhorsie ze clovek sa trapi a ten druhy nato serie a zije si svoj zivot dalej...:( jaaj božeeee.. tak ano posilni ta to pohnes sa dalej a on len vtedy zisti očo prisiel...

neznama_191
autor
25. feb 2013

@mimi249 to mas super..🙂 a inak vsetko najlepsie ak mas dneska narodky..🙂 nech sa vam darí...

mimi249
25. feb 2013

@neznama_191 Dakujem 🙂 S tymi chlapmi dneska musi daco byt....nevedia si nic vazit, a ak ano tak kratkodobo.... Ale ze vraj este existuju aj normalni chlapi...comu ja zatial neverim 😀

wilagrande
25. feb 2013

@neznama_191 za ten tyzden skus urobit taku vec akoze niekoho mas skus sa robit ze s niekym stale volas pises sms alebo ze si s niekym pises na internete rob to ked je doma a vzbud u neho podozrenie mozno to zaberie hmm 😉 ze ako sa zachova ak mu to bude jedno tak si myslim ze vztah nema uz sancu ak mu to bude vadit tak tam este sanca je ze ta miluje

wilagrande
25. feb 2013

@mimi249 vsetko najlepsieee a najdi si tam nejakeho super chlapa pfuj pfuj pfuj drzim päste 😀

mimi249
25. feb 2013

@wilagrande dakujem 😀

maaarhulka
25. feb 2013

@neznama_191 - ja si tiez myslim že bude dobre odist a ak bude pritom ked budes odchadzat nie ze s a nechas obmakcit ak ta bude prehovat aby si ostala ! to by bolo pre neho velmi lahke a velmi skoro by na to zabudol a zacal by byt o chvilku rovnaky ...on si musi uvedomit o co moze prist na to nestaci den ani dva...ale je podla mna aj dost realne ze uiz o tebe nema zaujem ale nechce byt on ten zly co opusti priatelku z dietatom...

Strana
z2