Priateľova rodina ma nazvala menom jeho kamarátky a mňa sa to dotklo
Baby.. fúh potrebujem vás. Rodina môjho priateľa ma nazvala iným menom. Menom jeho veľmi dobrej kamarátky s ktorou predtým čosi mal a ona k nim chodila no oni ju poznali len ako kolegyňu. Odvtedy mal aj normálnu priateľku ale len na pár mesiacov s ktorou sa nevideli často a aj mňa má pol roka a každý víkend som u nich. No predsa pri spoločnom rodinnom obede ma jeho babka nazvala jej menom. Pritom sa naše mená vôbec nepodobajú..
Samozrejme som neobvinovala nikoho, babke je stará a pomýlila sa a iný nemôže za to čo povedala ona, no nepadlo mi to dobre a priateľ sa na mňa naštval, že som citlivka. Podľa vás sa ma to dotklo právom alebo má pravdu a len zveličujem?
Mna by skor trapilo to, ze mas priatela riadneho chuja...ma priatelku s ktorou akoze nieco ma, cize ju pretahoval doma jedna radost, ale doma zatlkal a klamali a povedal, ze je to "len kolegynka"...a ty? Tiez by som sa nedivila, keby si bola akoze "len nejaka kamoska"..toto mas zavarene na pekneho kurevnika do buducna... sorry, za uprimnost, ale toto je fakt..a babka, sa len riadila podla situacie :D
Poviem ti tak. Brat bol dlhe roky s jednou Zuzkou, potom prisiel domou s Katkou. Jasne, ze ked sme stali s mamou pred obchodom a jej volala co este maju kupit tak ju oslovila Zuzka. Skoro ma porazilo. Mama si to vobec neuvedomila, ze ju nazvala inym menom. Teraz uz svagrina, sedela dva dni sfucana v izbe. 🤷🏼♀️
Ojojoj mať tvoje problémy a prezidentkin plat... Mňa manželova babka až do smrti volala menom manželovej bývalej... Aj vedela že sa pomýlila a vždy sa opravila...
Vobec som to nebrala tragicky ( mala viac ako 90...) Nevyrábaj si problém kde nieje.
Hah, mňa babka volala menom mojej mamy a krstnej než prišla na to moje😁 pritom som bola jediná vnučka ;) a moja mama teraz volá tú svoju (moju neter) mojím menom a mňa zase jej menom😁a to je ešte pomerne mladá babka😂
Ja by som sa s nim rozisla, babka nebabka mas predsa svoju hrdost...inak babka to mozno naschval, nech je sranda 😀
@tykat 😂👍
Aj môjho muža babka ma vola všetkými menami len mojim nie... Nedávam jej to za zlé sak nás je naokolo veľa a sama povedala ze si nepamätá naše mena..
Keby to vykrikoval frajer v posteli v tom najlepšom, tak nepoviem... Ale ze si babka pomylila meno? Moja babka volala vsetky vnucata menom svojho syna.
Autorka ty si velmi ziarliva. Preco? Sama isto chapes ze babka je starsia osoba ze si poplietla meno ., teba ale hlavne hneva to ze priatel ti tvrdi ze Ta kolegyna k nim nechodi a babka si ju pamata.. ( no nepamata inak by nedoslo k chybe ) neveris moc priatelovi. Ste spolu iba pol rok a teba zozieraju taketo prkotiny. Nie si si nim dost ista.
Nechapem, ze z toho robis vedu, je to predsa babicka, boze moj, starym ludom sa veci pletu a mali by sme to brat s usmevom. Nie je to podla mna dovod na nic
Moja vlastna babka mi casto povedala inym menom (3 vnucky, obcas si plietla mena) 😀 riesis blbosti
@danieli dnes mm sa poplietol a nazval nasho maleho Jeremy namiesto Jesse .. Jeremy je jeho synovec a momentalne unho brigaduje.. stane sa kazdemu ale nie je kazdy vztahovacny ako autorka. Ja sa smejem ked svokra uz rok vola maleho inak .. a moje meno 10r vyslovuje zle, namiesto k povie g ale to nevadi mà cez 80 a uz lepsie to nebude

Joj ze babka neriesila by som vobec...mna tiez byvaleho dedko volal stale inym menom neriesila som 😂 a teraz muzova babka (nedavno zomrela😥) myslim ze celundobi si nepametala poriadne ako sa volam, a aj dcerkine meno si mylila ale nikdy som z toho nic nerobila starsi mavaju problem zapametat si