icon

Priateľova rodina ma neznáša

27. mar 2022

Ahojte,chcem sa poradiť ,neviem ako to mám ďalej zvládať,keď som s priateľom 2roky,žijeme spolu a jeho rodina má neznáša,už je tomu asi polrok ,čo neprišli ani na návštevu,povedala mu jeho mama ,to viem od neho ..nech sa so mnou rozíde...mám zdravotné problémy,asi nie som vhodná nevesta.alebo vhodná ich rodiny,neviem ako to mám brať..jeho mama mu povedala,že od začiatku jej príde,že by sme sa mali rozísť. Lenže my spolu robíme na našom dome,plánujeme bábätko atď...zle sa mi všetko rieši .keď napr on je teraz s rodinou,ja ku nim nechodím odkedy to viem,ako ma berú a on mi posiela videá ako robia na záhrade a všetci vysmiati,mne ani len pozdrav nepošle nikto z jeho rodiny ..mám pocit,že len čakajú kedy sa rozideme...a mňa to tak depta,táto situácia,že už by som sa ani necudovala,keby vybuchnem a rozideme sa. .keď si predstavím,že budeme mať napr svadbu..ako keď jeho rodina má taký názor...moji rodičia už nežijú,nemám nikoho s kým tráviť víkendy,keď on ide k rodičom pomáhať na záhradu a tak ma to len viac zožiera....ako mu isto dohovaraju ,nech si nájde iné dievča, ženu....samozrejme odkedy viem,aký majú na mňa názor,vôbec s nimi nekomunikujem,negratulujem ku sviatkom nič..neviem,či sa dá takto udržať vzťah..aj keď priateľ mi hovorí,že ma ľúbi a je na mojej strane..cítim sa nejak navyše...ako sa mám cez takúto situáciu dostať,keď sama som si vždy prišla nechcena a teraz už viem,že som nechcena aj v jeho rodine ...

Strana
z3
jana_eyre_2
28. mar 2022

@limoncino povedala si že sa cíti oduto a ublížene.. myslím že sa môže cítit ublížené keď sa k nej tak zachovali, na základe jednej poznámky o opitej sestre.. neverím že by sa to iných žien nedotklo..

zmrzlinka2021
28. mar 2022

@autorka
Nepoznam tych ludi a ako tu pisu neiktore dievčatá, ludia su vselijakí - oni mozno este vidia urcitu nadej, ze sa s tebou priatel rozide, predsa len nie ste manzelia.

Tieto veci sa nedaju posudzovat objektivnejsie, ked clovek nenavnima aj tu druhu stranu, ale ak je to skutocne tak ako tvrdis, mala by si sa so svojim nastavajucim o tom porozpravat a mozno aj s buducou svokrou a mali by ste si tieto veci povedat. Byt k sebe uprimne a hladat sposob, ako fungovat, ako byt vzajomne slusne, uctive. Predsa len tvoja buduca svokra vzdy bude matkou tvojho terajsieho priatela a raz bude babkou aj vasich spolocnych deti.

Myslim si však ze jedna navsteva za 2 mesiace je to minimum co mozes spravit.

mandarinka555
28. mar 2022

Ty budeš zrejme z tých ufňukaných, ktoré by chlapa najradšej prikovali o radiátor, aby sa z domu ani nepohol....katastrofa ☹

mandarinka555
28. mar 2022

@jana_eyre_2 Ale to tvrdí len autorka....nemyslím si, že to bolo na základe jednej blbej poznámky, aj keď ju do toho nič, či sa jeho sestra opila...

jana_eyre_2
28. mar 2022

@mandarinka555 a ty ich poznáš že vieš tak jednoznačne kde je pravda? Zaujímavé..

radacak
28. mar 2022

Nemajú ťa radi?no bohužiaľ.. zvykneš si
Rodina môjho muža má tiež nemá rada a pravdu?je mi to jedno, nepotrebujem ich...zvykla som si..tiež ma to skôr trápilo ale to prejde.. ja som s mojím mužom už 14 rokov ,a zo svokrov sa nebavím už pomaly 6 rokov(nie vlastným pričinením) jej totiž nieje dobrý niekto 🤔

1andrea111
28. mar 2022

Ja si myslím že rodičom vadí že ich syn investuje nemalé peniaze do cudzieho majetku, že majú možno pocit že ho zneužíva, lebo aj keď napíše nás dom v skutočnosti je len jej

mandarinka555
28. mar 2022

@1andrea111 Presne tak...ona si jedného dňa zmyslí, že už ho nepotrebuje a kopne ho do zadnice...On tam bude vrážať prachy a nakoniec ostane s holou riťou☹

autor
28. mar 2022

@mandarinka555 a čo veď keby chce ,tak ma mohol požiadať o ruku a už ten dom mohol byť spoločný,keby mi neverí 😅prečo je to moja vina ..myslíte že ja mu kažem niečo také ? To by ste ho museli poznať ,ja som mu povedala,že netreba nič,že ja si nasetrim a prerobíme on nie nie...on má on to všetko dá urobiť za vlastné..pretože je proste taký,ide do toho naplno..tak ako ja..o to väčší dôvod mám s ním zostať na veky ..pretože to ako mi ukazuje,že mi verí,ako nepotrebuje na to papiere je krásne ... myslím,že aj jeho mama ak by chcela ,tak by mu povedala,počuj chlapče najprv si ju zober,a dom vysporiadajte, spíšte,čo si tam investoval ,až potom proste vrazaj do nej peniaze...ale verte,ja som bola prvá,ktorá mu vravela , netreba peniaze...až niekedy v budúcnosti...ale on od prvého dňa ako prišiel ku mne bývať,začal prerábať, upravovať dom ako chceme, podľa našich predstáv.atd.Samozrejme,že sa o svadbe bavíme,volá má žena moja,pred druhými..ale ešte o ruku má nepožiadal🙂 takže moja chyba v tom zatiaľ nieje 🙂

autor
28. mar 2022

@mandarinka555 áno bolo to na základe jednej poznámky,presne tak..nikdy predtým ani potom nebol žiadny problém. .proste jej dcéra sa opila a volala brata piť,keď mi bolo zle v tehotenstve a on ani nechcel ísť...a ja som len povedala,chovajú sa dospelejsie máš 29 ,tak prosím ťa aspoň keď mi je zle a som tehotná,nás nechaj tak ..a bolo už zle...už som najhoršia...ale už mi to aj prestáva vadiť...keď to tu čítam...evidentne,je veľa takých ľudí,ktorí si radšej zastanú opitého človeka. Ako tehotnú ženu ktorá zvracia a odpadáva tri krát za deň...čo uz

mandarinka555
28. mar 2022

Odpadávaš tri krát za deň? No to mi je novinka :(

autor
28. mar 2022

@mandarinka555 keď som bola tehotná a preto som asi aj potratila..následne prišli zdravotné problémy,ktoré mám s chrbticou...je to vraj dočasne...tak verím,že všetko bude za pár týždňov v poriadku ,možno mesiacov

mairi1
15. aug 2022

Jedine.co ti ostava je veci nechat plynut. Zijem uz v 3.vztahu ( long story) a teda m 3. svokru a vies na co som prisla, ze postoj svokier ku mna ja minimalne ovplyvnim, zalezi fakt od ich nastavenia.
Napr.moja 2.svokra - manzel bol odo mna starsi, z Bratislavy, 2 vysoke skoly, zabezpeceny. Ja dievca z dediny, z rozvratenej rodiny, po rozvode viacmenej bez majetku,akurat som dialkovo koncila vysoku skolu. Mala som nenormalny strach ako ma jeho rodina prijme a bolo to perfektne. Svokra bola anjel, v zivote nikoho neohivaral, nemala spory s nikym, zobrala ma ako dceru.
Po smrti manzela som si nasla priatela, od zaciatku ma jeho matka nemusi a to som sa fakt snazila. Darceky, navstevy, pomoc v domacnosti s lekarmi... a furt ako votrelec. A tak som rezignovala, mrzi ma to kvoli muzovi, ale zase nemusi ma mat kazdy rad 😉

anna2407
17. mar 2025

Ahoj ,ako sa mas dnes? Po troch rokoch? Zmenila sa svokra ? Velmi ma tvoj pribeh zaujima,budem velmi rada,ked napises,ako to je ,co mas v tomto smere nove.
Vopred ti dakujem za odpoved. Si dobre dievca. to som presvedcena,ze si.

autor
17. mar 2025

@anna2407 ahoj.....mám sa super,sme spolu už zobrati a máme skoro dvojročného krásneho chlapca,s jeho rodinou máme celkom dobrý vzťah,cez vnucatko....inak ich veľmi nemusím ....chodiť k nim a tak ,keď chcú oni prídu,ja mám už svoj kľudný život a som spokojná aj bez zbytocneho zaťažovania hlavy somarinami ako kedysi 🙂 a ďakujem za správu si milá.

Strana
z3