icon

Priateľova teta dáva 13-ročnému dievčaťu alkohol

25. júl 2025

Ahojte poznám jednu osobu konkrétne ženu býva s nami v dome je to priateľova teta je veľmi na nás hnusná dokonca nás aj par krát oreklinala... Ide tu o z to ze dáva piť 13 ročnej dievce, to dievca aj včera nevedelo o sebe taka bola spita padalo na zem matka to ma v p.... Mam doma 9 mesačne dieta kvôli nim nevie spat lebo hulakaju v dome aj to dievča ozrate na celý dvor a aj pod našim oknom kde malý spi... Mam to začať riesit?

ajka19
25. júl 2025

áno

autor
25. júl 2025
@ajka19

áno

@ajka19 a co z toho ona bude mať? Ze jej dáva piť a môj malý nemá klud?

anonym_9eea95
25. júl 2025

13 ročnej DIEVČE ??
Riešte s priateľom svoje bývanie
Tetu môžeš nahlásiť na sociálke alebo zavolaj políciu na opitú 13ročnú , oni poriešia

anonym_550880
25. júl 2025

@anonym_autor treba zavolať políciu - nie rušenie nočného kľudu ale opitá maloletá osoba (aby bol záznam) a oboznámiť sociálnu pracovníčku vo vašom meste 🙂. Potom sa už len budeš pozerať, čo sa bude diať.

anonym_6bcfbd
25. júl 2025

Aký máš Ty majetkový podiel na tom dome? Musíš tam bývať? Ako zareaguje priateľ, keď udáš jeho tetu? Máš kam s deckom ísť, keď ťa z toho domu vyhodia?

januska12323
25. júl 2025

Čo to je za dom? Bytovka? Nahlásiť opitú maloletu osobu. Či tebe vadí len budenie dieťaťa?

motylik2559
25. júl 2025

Ahoj, urcite volaj policiu, a povedz im, ze je opakovane opite 13rocne dievca u vas v dome a alkohol jej podava ta a ta a jej matka to ma v cajku. opis im kludne aj situaciu ako tam spite dievca robi krik atd., povedz vsetko co vies. Neboj sa, policia uz bude vediet, ktore vsetky organy do toho zapojit. Drzim palce🍀

minenkaa
25. júl 2025

Staci anonymne udanie na socialku ,zavolať políciu ,keď je dieta opité a je

pribinak
25. júl 2025

Maloleta pod volyvom alkoholu? Mala si volať 158 a veci by sa pohli

abbey1
25. júl 2025

@anonym_autor Prečo bývate všetci takto spolu na hromade? Kto je to dievča?
Ja by som v prvom rade tam nežila do svojim dieťaťom.
Nahlásiť to môžeš, avšak zdá sa, že to bude celá rodina a komunita taka mimo. Preto v prvom rade ty s dieťaťom utekaj.
Tvoj priateľ prečo nerieši svoju tetu a vaše bývanie?

biba_18
25. júl 2025

jedná sa o menšinové obyvateľstvo alebo aj keď nie, tak s veľmi slabým sociálnym zázemím - teda neviem čo to pomôže aj keby neviem ako volala policajtov - možno to že tá 13-ročná sa dostane do domova ale to je asi prašť jako uhoď ...

bielasovicka
25. júl 2025

A prečo býva teta s vami?

vilma7
25. júl 2025

A prečo si nezavolal políciu???

evcagabi
25. júl 2025

Ano. Najskor zacni riesit alkohol u maloletej a nasledne odstahovanie sa do vlastnej domacnosti