Priateľova teta dáva 13-ročnému dievčaťu alkohol
Ahojte poznám jednu osobu konkrétne ženu býva s nami v dome je to priateľova teta je veľmi na nás hnusná dokonca nás aj par krát oreklinala... Ide tu o z to ze dáva piť 13 ročnej dievce, to dievca aj včera nevedelo o sebe taka bola spita padalo na zem matka to ma v p.... Mam doma 9 mesačne dieta kvôli nim nevie spat lebo hulakaju v dome aj to dievča ozrate na celý dvor a aj pod našim oknom kde malý spi... Mam to začať riesit?
13 ročnej DIEVČE ??
Riešte s priateľom svoje bývanie
Tetu môžeš nahlásiť na sociálke alebo zavolaj políciu na opitú 13ročnú , oni poriešia
@anonym_autor treba zavolať políciu - nie rušenie nočného kľudu ale opitá maloletá osoba (aby bol záznam) a oboznámiť sociálnu pracovníčku vo vašom meste 🙂. Potom sa už len budeš pozerať, čo sa bude diať.
Aký máš Ty majetkový podiel na tom dome? Musíš tam bývať? Ako zareaguje priateľ, keď udáš jeho tetu? Máš kam s deckom ísť, keď ťa z toho domu vyhodia?
Čo to je za dom? Bytovka? Nahlásiť opitú maloletu osobu. Či tebe vadí len budenie dieťaťa?
Ahoj, urcite volaj policiu, a povedz im, ze je opakovane opite 13rocne dievca u vas v dome a alkohol jej podava ta a ta a jej matka to ma v cajku. opis im kludne aj situaciu ako tam spite dievca robi krik atd., povedz vsetko co vies. Neboj sa, policia uz bude vediet, ktore vsetky organy do toho zapojit. Drzim palce🍀
Staci anonymne udanie na socialku ,zavolať políciu ,keď je dieta opité a je
Maloleta pod volyvom alkoholu? Mala si volať 158 a veci by sa pohli
@anonym_autor Prečo bývate všetci takto spolu na hromade? Kto je to dievča?
Ja by som v prvom rade tam nežila do svojim dieťaťom.
Nahlásiť to môžeš, avšak zdá sa, že to bude celá rodina a komunita taka mimo. Preto v prvom rade ty s dieťaťom utekaj.
Tvoj priateľ prečo nerieši svoju tetu a vaše bývanie?
jedná sa o menšinové obyvateľstvo alebo aj keď nie, tak s veľmi slabým sociálnym zázemím - teda neviem čo to pomôže aj keby neviem ako volala policajtov - možno to že tá 13-ročná sa dostane do domova ale to je asi prašť jako uhoď ...
A prečo býva teta s vami?
A prečo si nezavolal políciu???
Ano. Najskor zacni riesit alkohol u maloletej a nasledne odstahovanie sa do vlastnej domacnosti

áno