icon

Priateľove nápady

9. júl 2020

Dobry večer, tak začnem asi takto priateľ pracuje v zahraničí. Už od začiatku si okorenujeme sexuálny život erotickým prádielkom. Čo by bolo v poriadku ale nedávno sa stala čudná vec. Keďže je v zahraničí pošlem mu občas fotku intímnu a chcel odomna aby som mu poslala fotku v kostýmceku sestričky až nato ze žiadna taky nemám 😃😃Potom mi vysvetli kde sa presne tie kostýmy nachádzajú, boli vo vreci na spodku v skrini pod vecami. Nechápala som odkiaľ to ma. No neskôr som sa dozvedela ze 3su to veci po jeho bývalej co ma dosť zarazilo co si o tom myslíte?

Strana
z2
tripetta
9. júl 2020

Nie si, naivných ľudí, ktorí posielajú svoje intímne fotky po internete je žiaľ alarmujúco veľa. Počula som, že kedysi na darkwebe existovala stránka Pink meth, už neexistuje. Ale existuje určite kopec podobných. A tam zverejňovali muži a ženy práve intímne fotky svojich ex. Aby raz tvoje intímne fotky neskončili na čoraz populárnejšom darkwebe, odkiaľ ich len ťažko niekto zmaže.

tripetta
9. júl 2020

@marica61 Keby aj, je to jedno, tu všetky koníkovské maminy klamú a vymýšľajú si 😅Ale keby toto čítal niekto, komu sa deje niečo podobné, má možnosť si prečítať názory.

conquestor
9. júl 2020

neni si sama,manzelovi tak 10x do roka poslem pozicku....a celkom nas to bavi😝😇

meluela
9. júl 2020

to ze je to po byvalej je divne. fotky posielat v pohode ked sa uz poznate dlho 🙂

retatka
Autor odpoveď zmazal
marygk
10. júl 2020

Ahoj, priateľ má asi veľa voľného času a energie. Tak nech ide v práci na nadčas, aby doniesol zo zahraničia aspoň kopec peňazí. Ako mladomanželom sa vám budú hodiť. A keď chce fotku zaujímavej ženy, pošli mu fotku Matky Terezy, tá prežila veľmi inšpirujúci život.

macekovam
10. júl 2020

A on ti tiež posiela fotky?? Vypýta si aspoň 2 nech máš..

retatka
Autor odpoveď zmazal
judar
10. júl 2020

Hnus.. u mna by bol uz ex ...aby niekto nieco chcel po mne co praktizoval s predchodkynou mi pride zvratene a este zvratenejsie ze by som si mala na seba natahnut handry v ktorych ju prcal...nieto este posielat cez net taketo fotky...by som ho kopla s celym vrecom cez prah dveri

anukha
13. mar 2021

@judar no prepac ale podla mna je tak 1000% sanca, ze tvoj manzel a manzel/priatel kazdej zeny chce, co praktizoval so svojou byvalkou. Ved ak ta raz nieco vzrusuje, aj ty to budes vyzadovat od pripadneho buduceho ( ak mate deti tak ti to samozrejme neprajem). Ale teda eroticky kostymcek po byvalke je aj na mna mnoho 😂

Strana
z2