icon

Priateľove vychádzky

iva2795
24. máj 2017

Ahojte pisem v mene mojej sestry.
Zije s priatelom skoro 4roky ona ma synceka s byvalym priatelom ale prejdem k problemu.
Vadi jej ze priatel kazdy piatok chodi vonku s kamaratmi na pivo sem tam sa opije ale necirkusuje 🙂 ked n3maju doma maleho ide aj ona inak ide sam on ma 21 o ona bde mat 22r a vadi jej ked ide sam vonku ma obavy 🙂
Podla mna je normalne ked chce ist aj on sam vonku.

lienka737
25. máj 2017

Prečo stále dáva niekto za niekoho iného otázky?

libawet
25. máj 2017

@iva2795 ja som u Tvojej sestry nemyslela práve neveru. To môže byť hocičo, čo jemu sa už nepáči a prečo hľadá únik. Možno si už nerozumejú, nemajú sa o čom rozprávať, zle varí 🙂, možno ani ten sex už nie je taký ako bol na začiatku, ja neviem, to môže byť x vecí, ktoré sa však dajú riešiť - rozhovormi, spoločnými záujmami, oživením vzťahu....o všetko sa treba starať, aj o vzťah.
Keď sa rozišli, tak predsa nejde o neveru. Neboli spolu.

libawet
25. máj 2017

@lienka737 lebo sa bojí napísať, že je to on sám.

sam2
25. máj 2017

Pozri ja ti to poviem tak, ako som to povedala raz dávno môjmu mužovi: keď ťa budem chcieť podviesť, tak pôjdem v teplákoch vyniesť smeti a podvediem ťa. Na to naozaj nemusím chodiť po baroch.....
Kapišto? áno, v bare je možno väčšia pravdepodobnosť (príležitosť robí zlodeja), ale ja tvrdím jedno: kto to bude chcieť spraviť, urobí to hocikde, hocikedy, s hocikým, hocijako.....

sasa1310
25. máj 2017

@iva2795 malý má 4,5 roka oni sú spolu 4 roky a majú 21 rokov? a bývajú sami 😀

iva2795
autor
25. máj 2017

@libawet on ju podviedol a potom sa rozisli

iva2795
autor
25. máj 2017

@sasa1310
Maly ma 4 roky budu 4r spolu az koncom roka. Ano platia si vsetko sami on pracuje zaraba 600€ byt platia 120€ takze im to vychadza.

sasa1310
25. máj 2017

@iva2795 jedna žena, matka, ktorá sa už vo vzťahu raz popálila (asi hej, keď má dieťa s iným) by už mala mať toľko rozumu a hrdosti, aby vedela, že chlap, ktorý raz podvedie a je mu odpustené, podviesť môže aj druhýkrát. Obzvlášť, keď vo vzťahu ho nespája jeho vlastné dieťa.
A na to jeho chodenie na pivo ti napíšem jedno, môže si robiť hocičo. Nie je ani jeho manželka, ani matka jeho dieťaťa.

iva2795
autor
25. máj 2017

@sasa1310 podviedol ju ked mal 15 🙂 a ona tiez 🙂 dakujem za nazor

sasa1310
25. máj 2017

@iva2795 aha. Nemôže mu to ona zakázať. Jedine sa s ním porozprávať, že jej to vadí. A to že má 21 rokov by som v tomto prípade neriešila. Už len tým, že sa o nich stará je zodpovedný.
Ale je úplne normálne, že chodí aj sám, ak chceš na to odpoveď. Ona musí vedieť, či mu môže dôverovať.

iva2795
autor
25. máj 2017

@sasa1310 zodpovedny je viac menej jej to vadi aj preto rano 7 ide do prace vrati sa o 22.00 su spolu cca 2hod.kym idu spat a takto je to do piatku jedine cez vikend maju moznost byt spolu aj cez vikendy cez den pracuje

libawet
25. máj 2017

@iva2795 podviedol ju, keď mali 15???!!! Prosím Ťa, to čo je?! To by som ani o tom nerozprávala. Nuž, tak sa mi to celé javí, že stále sú deti ( horšie, že sestra už aj sama to dieťa má ) a obaja sa ešte vyvíjajú a dospievajú...navyše to dieťa nie je ani jeho, ona nie je jeho manželka a už si chlapec povedal, že je čas sa obzrieť inde....

iva2795
autor
25. máj 2017

@libawet to ze si chlapec povedal ze sa obzrie inde tak to nie je. On ju lubi aj maleho ma rad vzdy ju ubezpecuje ze sa nema coho bat ked ide niekde von ze nema nato dovod naco by to robil ked ma ju doma atd. Chlapec snou planuje ostat jeho rodicia maju velky dom a on chce aby isli tam ku nim planuje snou babo atd

libawet
25. máj 2017

@iva2795 tak čo tu riešiš vlastne ...či teda sestra ?

alex49
25. máj 2017

nerieš veci druhých ludí ak ťa o to sami nepožiadali, sestra nech si nájde robotu a nevymýšla sprostosti

iva2795
autor
25. máj 2017

@alex49 ona ma oto poziadala ;)

oli18
25. máj 2017

Tento detský vzťah nemá budúcnosť. Skôr či neskôr stroskotá.

sweetlife001
Autor odpoveď zmazal
ibanatalia
26. máj 2017

Caute baby, prosim vas, je to sice od veci tema, ale neviem, co mam robit...sme v podnajme a ta co u nej byvame nam nechce ukazat fakturu za vyuctovanie vody a zevraj mame nedoplatok 400 eur....som to povinna zaplatit a verit jej, co je v podstate blbost, do by mi musela voda tiest 24 hodin denne....stale chcem, aby mi ukazala fakturu a ona odmieta, prosim poradte,dakujem.

juliet86
26. máj 2017

@ibanatalia no zalezi ako to mate podchytene v zmluve. Mate zmluvu?

obsadenemeno
26. máj 2017

@ibanatalia tak ked sama vies, ze je to odveci, naco pises do temy, co ani nema NIC spolocne s tvojim problemom?
To je take tazke zalozit novu temu??? Tam by si aspon dostavala odpovede relevantne k tvojmu problemu. Do tejto temy kliknu uzivatelia, co ich zaujima nieco uuuuplne ine.
Sa ani necudujem, ze sa ta domaca pokusa obtiahnut, ked si tak jednoducha..... jeziskove huslicky....🙄

sweetlife001
Autor odpoveď zmazal
oli18
26. máj 2017

@ibanatalia Určite nezaplať, kým ti neukáže vyúčtovanie. Sama pochybuješ o takej spotrebe vody. Tento nedoplatok sa môže skladať aj z iných položiek, ona to zjednodušene povedala, že voda. Vo vyúčtovaní je okrem vody /teplej a studenej/ aj mnoho iných položiek, ktoré môžu tento nedoplatok robiť. Najväčšia je teplo.

sense
26. máj 2017

@lienka737 mozno pretoze jeto len formulka, a problem sa tyka pytajucej osoby, inak si neviem vysvetlit ze tretia osoba pozna tak dokonale detailnevztah druhych

suve99
26. máj 2017

@iva2795 nebudem komentovať ich počiny - mňa zarazil fakt, že mladý zarába 600 € a to pracuje denne od 7-22 hodiny ??? hahaha....

obsadenemeno
26. máj 2017

@suve99 tiez by ma zaujimalo, ze co to ma za pracu, ze maka od 7 do 22tej.... no ale sak okej, ked MU to vyhovuje..... 😕

@sense vsetci maju take sestry/kamaratky/zname, co maju problem..... to akoze sestra nevie pisat/citat, ze "prosi" sestru pisat na kona??? 😒

baby, aj vam blbne stranka, ked chcete pridat prispevok? Mne len tak podskoci a nic sa nedeje.....klikam ako besna a furt nic....

sweetlife001
Autor odpoveď zmazal
ema234
26. máj 2017

@iva2795 Neviem rozoberat dve nevyzrete deti nema vyznam. Mala si najst chlapa a nie decko.

ema234
26. máj 2017

@ibanatalia to je velmi vysoka suma, trvaj na fakture, nech ukaze. Ako platit nieco a nevydiet vyuctovanie tak to by som nerobila.

sweetlife001
Autor odpoveď zmazal