Priateľovi vypisuje kolegyňa. Čo si mám o tom myslieť?
Ahojte, dnes anonymne, nehnevajte sa. Neviem, čo si mám myslieť o tom, čo sa deje v posledné dni. Či si robím zbytočné stresy, alebo je toto "normálne". Ja som nikdy nič také nerobila a preto mi to normálne nepríde a neviem ako mám reagovať a čo vlastne spraviť. Naša spoločná známa, ktorej manžel je kolega môjho priateľa ma upozornila, že si mám dávať pozor (ona to v dobrom myslela) na jednu ich kolegyňu. Ide o mladú babu. Vraj sa už dlhšie snaží zblížiť s mojim priateľom. Že sa tým vôbec netají, ale že u nej je toto také "normálne" lebo ona to robila každému jednému čo do firmy nastúpil. Môj priateľ tam je cca 2 mesiace. Celkom ma táto informácia zarazila. On totiž nikdy žiadnu kolegyňu nespomína, skôr iba kolegov. Teraz robil pár dní z domu. Píše mu, že im ta chýba moc, kedy sa vráti, že to je smutné bez neho tam, že sa už ani tak neteší do práce, keď vie že tam on nebude a podobne..... on jej odpísal iba jediný krát v zmysle Ahoj, neviem, kedy sa presne vrátim. A zo slušnosti sa spýtal čo je nové? To je všetko..... Ako my si s priateľom dôverujeme, neblokujeme si ani telefóny a ani sociálne siete. Ona dobre vie, že sme spolu, on má na stole v práci našu fotku, často ma tam spomína. Ako ja nemám problém s priateľom, verím mu, ale tej žabe by som vykrútila krk. Nechápem ako sa môže takto vnucovať. Ach jo. Myslíte, že by som jej mala napísať, že si to neželám? Alebo to mám povedať jemu, že sa mi to nepáči. Viem, že jemu by sa to tiež nepáčilo, keby ma uháňal nejaký kolega. S priateľom sme spolu 5 rokov, z toho 2 roky spolu bývame. Plánujeme si spoločnú budúcnosť, svadbu, dieťa..... Máme krásny vzťah. A nechcem nič pokaziť. Preto neviem ako reagovať na toto.
@yvfkfk ale tam by to bolo vidieť, že ich vymazáva. A aj keby nebolo, som si istá, že neodpisuje.
Boze takéto p... neznášam , nechápem a najradšej by som všetkym do jednej naplula do tváre
Ono zeny,ktore nezazili ake mozu byt uhanacky kolegyne, radia ignoruj, zeny ktore s tym mali osobnu skusenost, by hlavne partnerovi alebo potom jej napisali....kolegyne, pokial sa to netyka prace, nemaju co vypisovat cudzim chlapom a koketovat s nimi..takto zacina nevera..
Ja by som poprosila partnera nech da svojej kolegyni jasne najavo, ze je zadany a ze o ziadne flirtiky a cukrikove spravy nestoji. Jedine on toto moze stopnut. Ty urcite nie, skor si myslim, ze by to mladu este viac nastartovalo.
Ju uplne ignoruj, nic s nou neries. Nespomen ze si videla tie spravy medzi nimi.
Ja by som mu len povedala, ze ta niekto z jeho roboty kontaktoval a povedal ti ze si mas davat pozor, a ze ti je to divne, a ze ci vie na co ten clovek narazal. A uvidis ci povie o koho ide, alebo bude zatlkat.
Podla jeho reakcie si mozes vyhodnotit aj to ci s nou mal vacsiu komunikacu a nie len 1 odpoved...
Nech jej odpíše ze on je zase rad ze je doma, ze ste viac spolu, a je to take fajn a byt v práci mu vobec nechýba. A ze ti to čítal aká je ona smutná v práci a ze ju pozdravujes a želáš jej nech si tiez nájde niekoho s kym jej bude fajn a prilepila by som mozno spoločnú vysmiatu fotku.
@misinka26 tlieskam 👏🏻🙂
@tykat mne sa tiez páci vás nápad
Isté si môžeme byť len smrťou....nie tým, či niekomu odpíše, alebo nie....A mňa stále pobaví veta niektorých expertiek tu na koni....citujem: "som si istá, že ma nepodvádza" 😝😝😝 To fakt ?
Ja som robila sceny ( aj ked bez dôvodne ale to je nadlho) lebo si vypisoval s mojou dobrou kamaratkou... a poviem ti len to medzi nami hriechy narobilo lebo som si domyšlala a žiarlila a bola som ako daka zduta furia.. nepiš nerieš ved uvidiš ked sa dačo bude diať ocividne ju ma na háku
@ninusa221 ja by som mu určite scény nikdy nerobila. Veď ani nie je za čo v tomto prípade, nie on jej vypisuje. Nateraz to riešiť nebudem a uvidím ako sa to bude vyvíjať ďalej. Teraz je doma a asi aj nejaký čas bude, tak snáď to slečnu prejde a nájde si inú "obeť" 😉
nebolo by vidieť, že vymazáva správy. Z Whatsapp aj messenger vieš vymazať správy bez toho, aby to bolo viditeľné. Dokonca na messenger sa dá viesť tajná konverzácia. ale ok, ak veríš svojmu priatelovi, to je super. ale jedna vec ma predsa len zaráža.
prečo ju ten tvoj milý neodpíše raz a navždy ? poprípade nezablokuje ?
vieš čo by urobil môj muž ? napísal by takejto žene, nech mu dá pokoj, že on svoju ženu ma a že ho žiadna iná netrápi. Toto sa aj raz stalo a takto to napísal sám, bez toho, aby som mu niečo musela povedať hneď ju následne zablokoval.
@banderaska29 2-3 tyzdne mu denne vypisuje a nevie ju poslat do riti 😎 normalna zena ktora dostane ignore a chlap neodpise jeden , druhy krat ma hrdost a neotravuje... ale v pripade takych modliviek to nie je i ked autorka dufa ze ju to prejde no ked ju neprechadza po ignorovani vypisovat 3 tyzdne denne tak by som si tolko nefandila ale snad napise neskor ako dopadli to by ma velmi zaujmalo :D
Ja by som mužovi normálne povedala to, čo mi povedala spoločná známa, že tam má nejaku kolegyňu čo každého nového obhana.. nie ako nejaku výčitku, len normálnu informáciu a rozhovor od známej.. nech hlavne on vie že jej správanie je choré aby vedel s kým ma čo dočinenia.. vpodstate musí tá slečna trpieť nejakou poruchou, neviem si predstaviť že toto robí zdravá žena.. existuje nejaká porucha koketnosti? 😅 Alebo také niečo..
@lubiss neviem, nezdá sa mi to, lebo áno sú aj pijavice a ludry, ktoré sú neodbytné (viem o čom hovorím, nechcem sa chválit, mám doma fakt krásneho chlapa, na ktorého idu ženy jak na med 😀 ). Mal v robote kolegynu, ktorá po nom isla. bol v novej robote, tak nevedela, že má ženu. prišiel domov a povedal mi to, presne jak je. ze nanho robí očká, že ho chytila za ruku "akože omylom" keď vedla neho stála. Povedal jej, že sú kolegovia, že ma doma priatelku a je mu to nepríjemné. Potom som ho išla raz pozriet na kavu, mala som hodinku medzi dvomi stretkami pracovnými. Hned ako som prišla ma zobral do naruče a pred nou bozkával. potom sa mu udajne ospravedlnila, že nechcela robiŤ problémy a že rešpektuje, že má ženu.
takto by sa to malo diať a aj ta najneodbytnejšia žena by dostala pohov.
Normálne nech jej buď on, alebo ty v priatelovom mene odpis hrubo a drzo - “už ma toľko neotravuj každý deň, lezieš mi tým na nervy s priateľkou sa na tvojich správach zabávame.” A bolo by povedané. Hneď by prestala. Na špiny špinsky. A nech priateľ prestane byť ku nej slušný, keby tebe vypisoval takto nejaký fešny kolega, tiež by z toho nadšený nebol.
Porozprávať sa s ním normálne. Ak máte dobrý vzťah tak si myslím že rozhovor je dôležitý. Toto je maličkosť prídu aj oveľa zložitejšie veci ktoré budete musieť riešiť ako pár tak by som si asi zakladala na otvorenosti a na spoločnej komunikácii.
Ahoj, ako to nakoniec s tou kolegyňou dopadlo?
Prepac, ale dost zvlastne, ked tvrdis, ze si si tie spravy vsimla nahodou na monitore. I ked mate daku vzajomnu dohodu, ze si nic neblokujete, nepatri sa to. Na druhej strane tvdis, ze ta varovala spolocna znama, takze si skor myslim, ze tie spravy si si nevsimla nahodou, ale isla do PC cielene na zaklade jej popudu a nehovoris uplnu pravdu. On nerobi nic zle (zatial), ale taktychto otravnych a vytrvalych zenskych je dost. Ak je charakter, bude ju dalej ignorovat, zatial to zvlada super. Kazdopadne uz nejake podozrenie existuje, takze budes mat potrebu ten PC kontrolovat aj v buducnosti alebo sa s nim porozpravas.
@vendulka80 a v nemocniciach nie su stetky? 😂 oj,kolko tam prasili,ked im chodili vojaci vypomahat,az by si cumela

Nic v zlom ale urcite jej nic neodpisuje? Ked vymaze svoje spravy u seba nemusi to byt ani vidiet ze ich vymazal a potom to moze vyzerat tak, ze ona stale pise dotierave spravy a on ju ignoruje. Ved by ju to hadam nebavilo a bolo trapne pisat take spravy a nedostat ani najmensiu odpoved. Ale ty musis vediet.. mozno je fakt ona taka dotierava..