icon

Príbuzní podvodníci: Vracia sa im to späť?

3. jún 2026

Ahojte, asi len hľadám príbehy ktoré by mi trochu ulavili na duši 😞 Poznáte také prípady keď sa to dotyčným chamtivym vrátilo v živote? Boh, karma.. Že vás oklamali, podviedli, o dedičstvo alebo čokoľvek iné

rozculena
3. jún 2026

nie,žiadna karma

anonym_8d1d8e
3. jún 2026

@anonym_autor nechávať to na karmu, to už je len taká fráza, fráza pre ukludnenie seba samých akurát
Koľkým sa do smrti nič nevrátilo a dožili si v klamstvách a podvodoch a neprišli na nich

anonym_16cbfd
3. jún 2026

Áno vždy som videla ako každý zlý skutok dostal zaplatené.

minenkaa
3. jún 2026

@anonym_autor nie ,svetu to je jedno,tieto pocity ľudí

januska12323
3. jún 2026

Nie, keby to tak fungovalo polovica papalášov je v base a druhá na cintoríne.

anonym_4c4000
Autor odpoveď zmazal
anonym_4e4c6b
3. jún 2026

@anonym_autor áno a karma prišla celkom skoro

anonym_439032
3. jún 2026

myslím si že skôr alebo neskôr sa každému všetko vráti

strelkyna1
3. jún 2026

Obcas treba aj karme trosku pomoct. Nedokazes este zabojovat o spravodlivost, nech uz sa stalo cokolvek?

autor
3. jún 2026
@strelkyna1

Obcas treba aj karme trosku pomoct. Nedokazes este zabojovat o spravodlivost, nech uz sa stalo cokolvek?

@strelkyna1 Zabojovali sme, bez šance, ani právnik nevie pomôcť

alickapusinka
3. jún 2026

Aj mne sa stalo a odstrihla som ich vymazala kontakty.A nechcem ich ani poznať srať na nich. A absolutne neriešim aj keby pokapali je to ich problém nič o nich nechcem vedieť.Nech sa zadrhnu.Ale zato mamina sa určite v hrobe obratila.

kocuris
Autor odpoveď zmazal
lasona
4. jún 2026

Nič take neexistuje. Je to len fráza. Ja ju ani nemam rada. Nepoužívam to...inak keby to fungovalo, tak polovica v parlamente je v base

anonym_f5608f
4. jún 2026
@anonym_4c4000
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4c4000 moja reč 👍

anonym_457ddd
5. jún 2026
@anonym_8d1d8e

@anonym_autor nechávať to na karmu, to už je len taká fráza, fráza pre ukludnenie seba samých akurát
Koľkým sa do smrti nič nevrátilo a dožili si v klamstvách a podvodoch a neprišli na nich

@anonym_8d1d8e tak keď sa na to pozeráš tak, že smrťou všetko končí, tak sa môže zdať, že karma neexistuje.

romiada
5. jún 2026

@anonym_autor ja verim na príčinu a následok. Resp.akcia plodí reakciu. A velakrat ak je niekto hajzel ,tak sa raz stretne s ešte väčším aby si pomerali sily. A je uplne jedno či je to človek, nešťastie, choroba, že v akej forme mu to príde do cesty.....

anonym_d8b3dc
Autor odpoveď zmazal
anonym_e1cf3c
Autor odpoveď zmazal
anonym_e1cf3c
5. jún 2026

Ani boh, ani karma...

anonym_950ac8
5. jún 2026

@anonym_autor začni svojim príbehom, možno prídeme na to, že si nebola podvedená...iba chceš viac...

marca12
5. jún 2026
@anonym_autor

@strelkyna1 Zabojovali sme, bez šance, ani právnik nevie pomôcť

@anonym_autor Poznam pripad,ked dlznik dostal porazku. Asi rok bol na polovicu tela ochrnuty a druha porazka ho dorazila. Neviem,ci to bola karma,ale tak no...

anonym_f25d94
5. jún 2026

Prosim ťa, tí najhorsí ludia sa majú najlepsie...ziadna karma.

romiada
6. jún 2026
@anonym_d8b3dc
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d8b3dc čitala si aj ďalej? Odpovedala som všeobecne ....to že Ťa tyral byvaly a pod .som nevedela a prve dve vety neboli samozrejme k tomu. A poslednu ". A velakrat ak je niekto hajzel ,tak sa raz stretne s ešte väčším aby si pomerali sily" som k tomu evidentne trafila aj bez toho aby som vedela uplne prečo Ti je smutno, citiš sa oklamana/sklamana a pod. Prajem Ti mier na duši. 🍀