icon

Príbuzní podvodníci: Vracia sa im to späť?

Včera o 14:21

Ahojte, asi len hľadám príbehy ktoré by mi trochu ulavili na duši 😞 Poznáte také prípady keď sa to dotyčným chamtivym vrátilo v živote? Boh, karma.. Že vás oklamali, podviedli, o dedičstvo alebo čokoľvek iné

rozculena
Včera o 14:34

nie,žiadna karma

anonym_8d1d8e
Včera o 14:50

@anonym_autor nechávať to na karmu, to už je len taká fráza, fráza pre ukludnenie seba samých akurát
Koľkým sa do smrti nič nevrátilo a dožili si v klamstvách a podvodoch a neprišli na nich

anonym_16cbfd
Včera o 14:55

Áno vždy som videla ako každý zlý skutok dostal zaplatené.

minenkaa
Včera o 15:12

@anonym_autor nie ,svetu to je jedno,tieto pocity ľudí

januska12323
Včera o 15:13

Nie, keby to tak fungovalo polovica papalášov je v base a druhá na cintoríne.

anonym_4c4000
Včera o 16:32

Mne sa to stalo... Som si povedal, že za pokojný život nestojí žiaden majetok. Odstrihol som rodičov aj súrodenca. Nech si majú. Nám nič nechýba.

anonym_4e4c6b
Včera o 16:35

@anonym_autor áno a karma prišla celkom skoro

anonym_439032
Včera o 16:38

myslím si že skôr alebo neskôr sa každému všetko vráti

strelkyna1
Včera o 18:06

Obcas treba aj karme trosku pomoct. Nedokazes este zabojovat o spravodlivost, nech uz sa stalo cokolvek?

autor
Včera o 18:22
@strelkyna1

Obcas treba aj karme trosku pomoct. Nedokazes este zabojovat o spravodlivost, nech uz sa stalo cokolvek?

@strelkyna1 Zabojovali sme, bez šance, ani právnik nevie pomôcť

alickapusinka
Včera o 19:05

Aj mne sa stalo a odstrihla som ich vymazala kontakty.A nechcem ich ani poznať srať na nich. A absolutne neriešim aj keby pokapali je to ich problém nič o nich nechcem vedieť.Nech sa zadrhnu.Ale zato mamina sa určite v hrobe obratila.

kocuris
Dnes o 00:55
@alickapusinka

Aj mne sa stalo a odstrihla som ich vymazala kontakty.A nechcem ich ani poznať srať na nich. A absolutne neriešim aj keby pokapali je to ich problém nič o nich nechcem vedieť.Nech sa zadrhnu.Ale zato mamina sa určite v hrobe obratila.

@alickapusinka moja reč 💙

lasona
Dnes o 04:40

Nič take neexistuje. Je to len fráza. Ja ju ani nemam rada. Nepoužívam to...inak keby to fungovalo, tak polovica v parlamente je v base

anonym_f5608f
Dnes o 05:26
@anonym_4c4000

Mne sa to stalo... Som si povedal, že za pokojný život nestojí žiaden majetok. Odstrihol som rodičov aj súrodenca. Nech si majú. Nám nič nechýba.

@anonym_4c4000 moja reč 👍