Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@katkabg Tak zatial sa dodrzuju pravidla 😄 Mozno admini tiez holduju masturbovaniu, tak to nepokladaju za nieco hanebne 😜
@mb269 však som to písala na začiatku, že nič nebudem riešiť, ale baby sa rozbehli čo?hehe sa smejem 🙂
silno mi štýl debaty pripomína debatu - smer a o tom aká je a nie je , o čistom manželstve atd - tému čo bola predtým pár dní do zadu ale vtedy bol prichytený zase synátor................... 😀 😀 😀 síce iné nicky to je pravda ale základ debaty je ten istý ------tak rozmyšlam kto bude najbližšie prichytený no vychádza mi len dcéra alebo pes 😀 😀 😀 😀 neviem morčatá sú ako na tom 😝 😝 😝
@vejula Si sikulka. Ty sa proste vynajdes vzdy. Ja zase za predpokladu, ze by som bola v 600nedeli, tak urcite by som pri tom muzovi sviecku nedrzala, lebo moznost by zostala zas len pri jeho masturbovani, alebo by to teda zostalo na mne 😄 Tak ja by som za ten cas postavila na obed.
Kazdopadne, vcera horuca tema u nas....s muzom sme sa teda nasmiali. No a dostali sme sa k teme opatrovatelky😄 Kolko opatrovateliek pristrihne svojich pacientov pri cine 😀 70-90r dedkovia. Ze paplony len tak skacu 😀 Ty si vazne myslis, ze v 85r budem Este hyper super sexualne aktivna, zlava, sprava, zboku, zozadu ? A myslis si, ze ty ano ? 😀
@charlie1980 neboli ste sami..😀
@puklica13 Celovecerne variete😀
@charlie1980 ja neviem, ale podla štatistík sa to okolo 40tky vyrovnáva a čím dalej viac to ide v prospech žien. Teda muži su najaktívnejši 20 - 30... potom to pomaličky klesa, ženy naopak, na to aby si sexualny styk dokazali čoraz viac užiť potrebuju zázemie, stáleho partnera, ktorý postupne zisťuje čo sa žene páči začínaju byyť zohratí, toto je pre ženu vo väčšine prípadov (nehovorím pre všetky samozrejme) velmi dôležité, preto u nej vekom sexualny apetít stupa.Okolo 40tky sa to vyrovnáva a po 40 sa to často naopak preklápa a žena má väčší apetít ako muž. Nehovorím, že to takto funguje u všetkých ale vo väčšine prípadov. A by si sa čudovala robili sa výskumy, ktoré mapovali sexualny život starých ludí, i po sedemdesiatke a verejnosť ostala prekvapená, ako sexualne aktívni su ludia napríklad i v 70tke... Takže tak katastrofalne by som to zas nevidela
@puklica13 to si ešte nepočula, niečo sa ti zasníva a je to. Väčšinou sa potom na to zobudiš, ale nečakala som, že svojou poznámkou o orgazme v spánku niekoho tak prekvapím. Minule som tu čitala nejaku temu, kde písali tehotné, ktoré mali zakazaný sex zo zdravotných dôvodov - aj kvôli orgazmu, kedže vraj sťahy maternice pri orgazme by mohli mať nejaký nepriaznivy vplyv na ich tehotenstvo a báli sa, či sa niečo môže stať, ak maju orgazmus v noci, ktorý proste neovplyvnia. Nieje to nič neoblvykle. Rovnako ako muž tak i žena pokial dlho nemá sex, tak si to telo vybaví po svojom.. trebars v tom spánku
@vejula No ak si predstavim zivy obraz pred ocami, sulozit vo veku 70+, tak ma uz aj chut na obed presla 😂
@vejula mne sa to stáva, normálne sa zobudím na to, že som mala orgazmus ešte to doznieva trošku tak to cítim, tak cca raz za mesiac dakedy menej, preto si to nemusím robiť sama, a sex mám v pohode s mojim frajerom, som spokojná a štastná, proste telo si to dáko inak vypýta aj keď sex mám ako potrebujem..zvláštne to bolo aj pre mňa, ale je to tak a som s tým stotožnená a páči sa mi to tak.
@puklica13 Ta ñe ? 😀
@vejula to neni, že je to počas spánku, proste ťa to zo spánku zobudí, neprespíš orgazmus, on ťa zobudí a cítiš doznievanie...
@puklica13 neprespis, on ťa zobudí a cítiš doznievanie...
@charlie1980 ta hej 😀
@bale1rinka Masturbujucim ako Puklici nevysvetlis, ona take nepozna, pretoze predtym ako sa jej to stane pocas spanku, si to v plnom vedomi vybavi. Preto to ani nepozna. Lebo ma pravidelny sex, bud za pomoci muza alebo svojpomocne 😀
@bale1rinka stalo sa mi to tiez asi tri krat. vo sne orgazmus zobudim sa a este sa klepem a rozdychavam. nechapala som 😀 ( pritom netrpim nedostatkom 😀 )
@bale1rinka no vidis..pre mna je na orgazme najkrajsia ta cesta k nemu..samozrejme ze naj je to s milovanym clovekom
A mna teda nikdy orgazmus nezobudil..nestihol..mba budi mm 😀
@charlie1980 😀 si ma zabila
@puklica13 tak tvoj muž je vlastne tvoj orgazmus, super.🙂, a aj vieš, čo by si bez neho robila.
@puklica13 Ale ved ja v dobrom 😀
@bale1rinka nie moja..mm je mm ..orgazmus je vyvrcholenie ktore s nim pomerne casto zazivam 😀
@charlie1980 ved to mi je uplne jasne..😀
@puklica13 oki
@vejula co by si robila, keby tvoj muz bol gynekolog a pozeral na pohlavne organy asi 50 zien denne? vies ake debaty medzi sebou gynekologovia vedu? sak to by si nepredychala urcite. jeden povie, ze ocuj, mam ti pacientku, taku supu, pekna hore, pekna dole, dal by som ju... ale v skutocnosti ju neda, len sa mu proste pacila a co je na tom, preboha ziveho? ked k nam na oddelenie, kde vekovy priemer bol 80 rokov zavital mlady, pekny muz, tiez sme ho obskakovali a ziarili ako neon, lebo bolo na co pozerat. sak to je normalne paneboze! v piatok som bola na koncerte scootra, nikdy ma blondaci a nemci nevzrusovali a aj tak sa mi snivalo, ze mame hodne vasnivy sex. a teraz sa co? zabijem? mam povedat mojmu drahemu dnes, ze som hriesnica, lebo ma v sne fikol scooter a ja som si to v tom sne uzivala? moc to prezivas a hrotis.

Babyyyy a vy tu este fakt debatujete?Jaaaaa odpadnem 😀 dufam nezamknu temu....clovek sa aspon nasmeje