icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

mawka
26. júl 2016

@charlie1980 no zalezi ako sa budes o seba starat. moj oco ma 65 a je to svihak lazensky, nema ani pigmentove skvrny, ani neni extra zosuvereny, nema ani zrohovatele nechty. mamka chodi na mani/pedi, ku kadernicke, stara sa tiez o seba. iste, neni samica uz, ale urcite neni jak uschla trnka. a tiez nema pigmentove skvrny. napr. moj otec sa holi pod pazuchami aj dole, mamka to iste. normalka, moderni dochodci. tatko ma plet jak prdelku detsku 😀

mawka
26. júl 2016

a este by som dodala, ze poznam ludi, ktori nemaju este ani 50 a vyzeraju horsie ako 70 rocni niektori. neviem, ci to je v genoch, ale trebars aj moja babka ma 85 a vyzera na 75. a neni to nejaka extra panicka, len o seba dba, co sme teda radi, lebo alzheimer uz u nej riadi na plne gule, no este v tomto sa kontroluje.
akurat neviem, po kom som ja, lebo mam posledneho pol roka pocit, ze aj ked mam 36, vyzeram na 46 🙄

charlie1980
26. júl 2016

@mawka No dobre, ved uvidim 😀 Ale aj tak si myslim, ze chlapi vo vseobecnosti potrebuju viac sexu v porovnani so zenami v kazdom veku. A teda im nic ine nezostava ako masturbovat. Samozrejme, teraz som sa od Oldyho dozvedela, ze podstate masturbuju vsetci 😀

oldman50plus
26. júl 2016

@charlie1980 No ja už tiež fyzicky zďaleka nezvládnem toľko ako voľakedy ale to neznamená že mi to nerobí radosť. Napríklad som bol schopný nadhodiť 120kg ľahšie ako dnes 60kg. Ak zostaneš pomerne zdravá uvidíš aj tebe bude 😀

Pre všetky:
Mamička pristihne 11ročného syna pri masturbácii a citlivo mu vysvetlí že dobrí chlapci si takého veci šetria na dobu až budú ženatí. Za pár mesiacov sa ho opýta ako to je s tou vecou o ktorej predtým hovorili. "Fantasticky, na budúci mesiac budem mať celý liter!"

macatink82
26. júl 2016

inak dnes rano som citala toto o prehistorickom sexe. Paradoxne z toho vysli zeny promiskuitnejsie ako muzi. Je to samozrejme komplexnejsia problematika a názory sa do roznia.

http://bigthink.com/think-tank/how-to-make-love...

charlie1980
26. júl 2016

@oldman50plus Oldy, ty tu mas zrejme ine privilegia a prednosti, tak by som sa na tvojom mieste neobavala 😄 Len v tejto teme 2 favoritky 😀
BTW. na Co sa najviac tesim, je Fakt, ze stratim ochlpenie a uz sa nebudem musiet holit 😳

mawka
26. júl 2016

@charlie1980 predtym ti ale fajnovo zosedivie 😀 strieborny preliv. ako som uz spominala, mne taketo veci - aj starnutie pridu uplne prirodzene.

charlie1980
26. júl 2016

@mawka Skusim daku Hennu 😄 Ale vazne...mne starnutie ako take tiez nevadi....patri to k zivotu. No z estetickeho hladiska, ked si to vezmes (neviem, ci mate zrkadlo v spalni 😄) No nie je ten pohlad iny? Neprislo by ti zvlastne, keby si isla na kupalisko a tam sa po sebe valali 60tnici, ako ked to robia pubertaci ? Teraz len cisto z estetickeho hladiska 😄

oldman50plus
26. júl 2016

@charlie1980 Pokiaľ myslíš na lýtkach tak to by som sa ja netešil, to je spôsobené nedostatočnou priechodnosťou vlásočníc ktoré ich vyživujú a zásobujú kyslíkom, Moja mi nohy občas kontroluje či sú stále krásne chlpaté 😀 takže ischemická choroba je zatiaľ v počiatočných štádiách primerane veku.

puklica13
26. júl 2016

@charlie1980 nahodou..noja mamca ma cez 70 ale prsia by jej mohla zavidiet nejedna 30tka...ziadne ovisaky...akurat nadava ze je s tym ostara 😀..a tata je fesak..chudy,vysoky, snedy..tiez viem ze este blbnu obcas...😀

puklica13
26. júl 2016

@charlie1980 vies co..ked na kupku vidim niekedy tych lemravych ovisnutych 20tnikov...a potom kukn na mm co ma uz 54 ale vyzera ako bruce wilis..stara sa o seba..posilka, tebis..zadim ma furt pekny a pevny...to nie je otazka veku ale estetiky tela

puklica13
26. júl 2016

@puklica13 zadok ..tam malo byt

puklica13
26. júl 2016

@oldman50plus podla odporcov masturbacie je len polucia prirodzena...nedotykat..nie mat predstavy a najlepsie cele prespat 😀

maxiva
26. júl 2016

@puklica13 vidis 😀 dakujem zase nieco nove sa dozviem 🙂

mawka
26. júl 2016

@charlie1980 esteticke hladisko? ked vidim mnoho mladych zien, ktore este nie su poriiadne ani zeny, nerodili ani nekojili a v akom stave maju tela, tak mi je blivno. radsej sa budem pozerat na starsi par. vzdy som bola baculka, ale aspon tvarovana. tie pneumatiky obrovske, co nosia dnesne mlade baby na sebe su des.

charlie1980
26. júl 2016

@oldman50plus Nie, mala som na mysli genitalne ochlpenie 😀 Joj, mas to ty pozornu zenusku 😀
@puklica13 Tak aj ja mam doma samca-kanca, tiez sportuje od 15r a paci sa mi stale. Len neviem, ci aj ja sa taka zachovam, teda, hadam uznas, ze chlapi napr.nemaju celulitidu, nerodili deti a castokrat je to len o genetike. Samozrejme, ja tiez patrim k tym stastnejsim, ze v 36r nemam ziadnu celilitidu, za normalnych okolnosti ploche brucho, ziadne strie, som skor slachovita (nehovorim o tomto vynimocnom stave, pretoze v tehotenstvach sa vzdy velmi zavodnujem, Ale Schudla som na 55kg 3 mes po porode). No ktovie, dokedy to tak bude, vsakze 😀 Mne dokonca Este aj teraz tykaju, ked idem bez syna, az ma to niekedy vytaca. No uvidim😀 Len si myslim, ze ziadny high light ma uz necaka 😂

mawka
26. júl 2016

@charlie1980 ja som uz teta 😀 minule v bare dosiel mladik nejaky ze: "Teta, poziiciate mi zapalovac?" skoro ma jeblo. este ze sa nespytal mojej 45 rocnej tety. to uz by sa pytal ako? babka, budete taka mila a pozicate mi zaplovac? no nevim 😀 a pritom zrovna nie sme zasterove typy alebo vytahane kolena a mastne flaky, vlasy, atd. no vidis.... 😀 mne vykaju uz asi od 20 😀

puklica13
26. júl 2016

@charlie1980 nikdy nevies..kedy ta meteorit trafi do hlavy 😀

charlie1980
26. júl 2016

@mawka 😂😂😂😂 Ze teta 😂😂😂 Mohol byt zato zdvorilejsi 😂 No hlavne ja som ten Teeny typ, uzke boky, takze mozno aj preto...Ale teta by ma teda tiez nasralo 😂😂😂

maxiva
26. júl 2016

@mawka to mas dobre,ja som si chcela kupit zapalky a teta predavacka odo mna pytala obciansky 😀 😀 😀

charlie1980
26. júl 2016

@maxiva Odomna tiez pytali, ked som kupovala alk.na 26. narodeniny 😀 Raz ma tak skaredo okrikol dedko, ze ty sopl'a jedna, lebo som mu povedala, nech sa postavi na poste do radu ako aj vsetci ostatni 😀 Ze sopl'a 😄

mawka
26. júl 2016

boze babyyy 😀 😀

mawka
26. júl 2016

tak sa rehnim, ze ani masturbovat sa mi nechce. a to som mala v plane od rana 😀 😀 sice aj zehlenie, ehm... 😀 😀

charlie1980
26. júl 2016

@mawka Boa, keby som tak nenavidela zehlit (jedina domaca praca 😄), tak by som ta nenechala v tom stichu 😂

mawka
26. júl 2016

@charlie1980 no nic, idem si spravit kavu, zapalit si jednu a porozmyslam, co urobim 😀 😀

bamb27
26. júl 2016

@charlie1980 kup si venusine gulicky (ak nahodou nemas), pouzivaj pri zehleni,,, vies ake je to fasa? ..ani masturbovat nemusis 😀 😀

charlie1980
26. júl 2016

@bamb27 😂😂😂😂 Joj, sa smejem😂 Dobra motivacia 😂 Tesim sa na tie pozehlene kominy doma😂
@mawka Citas ? Dve muchy jednou ranou 😂

bamb27
26. júl 2016

@charlie1980 jj,, budes zehlit aj ozehlene, veru ,,ale inak ja napr. nezehlim, ale VG su super, sa daju aj na prechadzku vziat 😉

charlie1980
26. júl 2016

@bamb27 Pocuj, nestretli sme sa My nahodou minule v Tesco dverach, taka vysmiata pani to bola 😂 Najprv som myslela, ze nejaka jehovistka, Ale to si bola asi ty-z Venuse 😂

anickabasnicka
26. júl 2016

@mawka pokud si u toho nebudeš blahem lízat gule jako pejsek, tak jo 😎
@charlie1980 ..uhodla,a to jsem byla ještě slušná 😎
@oldman50plus ..hmm,takový orál v 70, to musí být docela terno, jen si nezapomenout vyndat protézu před tím 😵