Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
Baby, poradte radsej zakladatelke, co ma robit, keď ste také odborníčky na masturb. Nie tým štýlom, je to v pohode, zapri svoje zlé pocity, je to úplne normálne, masturbuj aj ty. Keď založila tému, očividne ju to mrzelo, čo videla.
Vo vzťahu to nie je dobré, keď jedného z partnerov niečo trápi a nezdôverí sa partnerovi.
@mamkabeika vsak jej tu bolo napisane ze ked ju to trapi, aby sa porozpravala s nim. My im do hlav nevidime toto je jedine ako jej moze niekto pomoct.
@mima283 ja som zase pocítila vnucovanie faktu, že muž/žena, ktorý nemasturbuje nie je normálny, preto ide len o moju prirodzenú reakciu
@mima283 ok, tým pádom, je to vyriešené a tému môžeme ukončiť či? Posmech z masturbácie a z ľudského tela nie je v tom prípade nutný.
Potom ani moja obrana ľudskej dôstojnosti
@mamkabeika ved nech mu to povie, že ju to hneva... My sme jej povedali názory... Pokiaľ jej to nestačí a pokiaľ to chce dookola rozoberať nech zajde za psychológom ...
Ja jej radim, ze kedze Boh miluje vsetkych, Este aj pedofila zmasilnujuceho a zabijajuceho deti, tak ani jej muzovi sa nic nestane, lebo potom aj masturbujuceho/cu Boh miluje a vlastne, spravodlivost v tomto neexistuje, tak radsej nech priatel masturbuje, ako by mal zabijat. Sice to nie je vola bozia, no Boh odpusta svojim hriesnikom a tak sa vlastne nic nedeje. A bude pokoj v rodine, priatel bude zase docasne spokojny, vecer si splni manzelske a ptcovske povinnosti a vsetko je tak ako ma byt.
Nechapem naco je dobre si upierat telesny pozitok..ako co z toho ten boh ma..to je furt vo vsetkom taka rozpoltenost...boh je len jeden ale vlastne trojjediny..clovek je jedno ale vlastne telo treba umrtvovat lebo dusa bude trpiet..jak schyzofrenik...boh ktory ma nuti zabit vlastne dieta aby si overil poslusnost? dakujem..neprosim..jaj to je Stary zakon..ale treba zit podla Noveho ..kokos..sak nevies co skor
@charlie1980 ale existuje spravodlivosť, Myslíš si, že pedofil nezaplatí za svoje hriechy? Prečo zase ironizuješ? Človek s nešťastnou dušou bez Boha trpí omnoho viac ako človek s amputovanou nohou , ktorý sa snaží rozsievať lásku, pokoj a dobro. Duševné a psychické utrpenie je horšie ako to telesné.
Zvlášť v dnešnej uponáhľanej dobe, neverím, že keď ide muž do kúpelne masturbovať, že robí dobre pre vzťah a pre rodinu. Mnoho chlapov je 12 hodín denne mimo rodinu. Šťastný chlap sa venuje rodine, nie preto, že musí, ale preto, že chce a že rodinu potrebuje. Neuniká ani na okamih z reality do sveta nahých žien, ale váži si svoju ženu a vzrušuje sa len pri pohľade na ňu. Dokáže ovládať rozumom svoje ruky a oči.
Ako hovori klasik...
Som ateista!Chvalabohu....
😀
@puklica13 my si neupierame telesný pôžitok, práve naopak, telesný pôžitok je omnoho väčší a krajší, keď si to všetko necháme na milovanie.
@mamkabeika a ked je dajme tomu ten muz par tyzdnov odcestovany od rodiny a pri masturbovani mysli na svoju zenu..to sa moze?
@mamkabeika Preco si automaticky myslis, ze clovek s amputovanou nohou musi byt stastny len preto, lebo vyhladal Boha ? Co ak to bol clovek, ktory predtym v Boha veril, no po amputacii zanevrel na cely svet ? Samozrejme, zas si sem hodila ten najkrajsi a najzidealizovanejsi priklad, kedy muz s amputovanymi nohami je stastny. Nikto nemoze byt stastny. Ani jeho rodicia nie. A ani on.
@mamkabeika ved ja nehovorim ze si upierate..
@mamkabeika Preco si ty necakala na posmrtny zivot, Ale bojovala si za tento ? Pretoze mas deti, pre ktore tu chces byt. Preco si neodmietla chemo, ked to mala byt vola bozia...??? Preco si nenechala vsetko na bozie rozhodnutie ?
No ja tu odpadavam 😀 viete keby na svete nemali ludia tak premyte mozgy z vseliakych nabozenstiev nebolo by to co je teraz v Europe!Ci uz boh ci uz Alah ci duch svaty,clovek si je sam sebe strojcom stastia.
@charlie1980 preboha to čo už toto tu je za téma?:O toto už je troška cez....moslimské vagíny ? och bože.
spravila som dnes anketu medzi mojimi znamymi a aby sa spytaôli aj kolegov, kohoklvek, koho maju pri sebe, ci veriaci, ci ateista a 100% chlapov priznalo, ze masturbuje a nemysli vzdy pri tom len na svoju zenu, ze maju predstavy. no asi tak. a hodne sa na tom rehotali, ze co toto je za tema. asi tak.
@mawka Bohaca,ty si dnes musela mat horucu linku 😄
@charlie1980 sak online 😀 ozaj, bola som v sprche, uz som čananá a co? nie! nemasturbovala som! 😀 😀 zabudla som, ze som chcela. tak nic. uz pockam na sexi mozog. dufam len, ze s nim nezabudnem na sex. to uz by bol pruser 😀 😀 😀
alzheimer je dedicny, ze? 😕 😅
@mawka Veruze je. Ale keby si do zajtra zabudla, kde si prispievala, tak ta pre istotu oznacim 😄 Instrukcie dalej-kliknes na upozornenia a tam potom na oznacenie. Budes automaticky prepojena. Pre istotu sprav z tohto komentu Screenshot 😄
Tak si uzite pohodovy vecer, plan na veceru uz istotne mas pripraveny 😂
@charlie1980 nemam. teda, ohrejem mu jest, ked sa trepe 200 km za mnou chudato. a nic extra nemam v plane. a to je divne, kedze deti su prec, ja sama doma. ze by som vymyslela nieco speci? ale to by zase bolo do rana a bude unaveny jak kon potom a zase 200 km nazad. no neviem ti karle, co vymysliet 😅 😀
@charlie1980 dak jasne ze boh miluje vsetkych...aj vrahov aj pedofilov...ved cely stary zakon ich je plny..a casto su to ty co ho velebia
@mawka Presne tak😀 Hlavne nic speci nevymyslaj. Po tychto prispevkoch si si uz len aspon nieco mala vziat k srdcu. Zhasnut svetlo, oddelene postele (nie ste vo zvazku) a dobru noc. A ani ziadne masturbovanie. A ocistit sa od vsetkych zlych myslienok pred zaspavanim.
@puklica13
ale aké je to krásne po pár týždňoch celibátu 😉 ako po prvý raz. Tie spoločné zážitky sú o to mocnejšie.

@mamkabeika nehnevaj sa na mna, ale toto co tu pises mi uz pride ako chore propagovanie a hlavne vnucovanie viery ludom, ktori o to absolutne nemaju zaujem