Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@charlie1980 tu to este furt zije 😀
@charlie1980 a je to este o masturbovani alebo ktora tema este fici?
@puklica13 Ziadna😳 Mewka odisla do Tramtarie, zdochol tu pes. Ostatni asi nemasturbuju a ti co masturbuju, asi nemaju cas, lebo prave masturbuju 😀
@charlie1980 alebo sa modlia
😀
@puklica13 Tak 😄
@charlie1980 ale prd makovy, sak tu som 😀 😀 😀 uz na mieste. zatial na mna nezautocil v deutschlande ziadny terorista. uvidim, ked sa pojdem prejst, bo mam z cesty z prdele placku vysedenu. priebezne sledujem temy 😀 😀 😀
@mawka Bohaca, ty si tam ??? Tak ani nos z domu nevytrcit😬 Na oktoberfest zakazu vraj ruksaky. Nieze tam pojdes !
@charlie1980 nejdem nikam. maximalne si tot vedla do obchodu sampon kupit. nic neboj, uz mam plan, kade budem chodit, behat, nemalovat sa, nenosit vystrihy, nedrazdit, byt nenapadna, neudrziavat ocny kontakt, pripadne sa budem tvarit brutalne jak nikita 😀 😀 sice ja nenamalovana som sama o sebe odstrasujuci pripad, takze nemusim sa bat 😀 v najhorsom dam na seba nejaku satku, nech vyzeram jak oni, svojich nechaju na pokoji 😕 😅 😀 😀 😀
@mawka Napadli ma zase tie moslimske vaginy 😂😂😂 Veru, natiahni vreco na seba, pobehujuce vreco 😀
@charlie1980 zupan 😀 😀
@mawka Nieze ty tam v blazninci skoncis 😂
@mawka Ale teraz vazne...ako to tam vyzera v reali ?
@charlie1980
@mawka
@charlie1980 a zábava sa začína...
@charlie1980 v reali? som v bavorsku, nedaleko hranic s rakuskom a nedeje sa absolutne nic a nedialo sa ani minuly rok. vecer nez som odchadzala pred rokom na turnus v spravach velke halo, v passau sa caka hodiny a hodiny, velke kontroly a velky naval utecencov a o par hodin sme prechadzali hranice a kde nic tu nic. media hodne masiruju. zatial sa tu ku mne vsetci spravaju pekne, stretavam tmavych, ale pracujucich, slusnych. skor sa tu poflakuje vela rumunov zobrajucich. ale inak pohodicka. neviem ako je to v mnichove, teraz tam cosi sa stalo, ale ako hovorim, tu je to (zatial) v pohode.
masturbaciou proti terorizmu a za svetovy mier 😀
@mawka 😂😂😂
@mawka tiez myslim ze keby mali poniektori viac uspokojenia tak by neboli taki agresivni...vo vseobecnosti...a ja si teda neviem veru predstavit ze ako mozes taky dobry pretlak v nohaviciach napr. rozmodlit ...ja si tiez vse hovorim ..boze,uz nech nie som taka nadrzana...a nepomaha to! 😀

@sara07 Jaaaaj, tak take co netutlu, o tych uz vobec nechcem vediet. Dost mam z tych, Co netutlu.