icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

charlie1980
28. júl 2016

@sara07 Jaaaaj, tak take co netutlu, o tych uz vobec nechcem vediet. Dost mam z tych, Co netutlu.

puklica13
28. júl 2016

@charlie1980 tu to este furt zije 😀

puklica13
28. júl 2016

@charlie1980 a je to este o masturbovani alebo ktora tema este fici?

charlie1980
28. júl 2016

@puklica13 Ziadna😳 Mewka odisla do Tramtarie, zdochol tu pes. Ostatni asi nemasturbuju a ti co masturbuju, asi nemaju cas, lebo prave masturbuju 😀

puklica13
28. júl 2016

@charlie1980 alebo sa modlia
😀

charlie1980
28. júl 2016

@puklica13 Tak 😄

mawka
28. júl 2016

@charlie1980 ale prd makovy, sak tu som 😀 😀 😀 uz na mieste. zatial na mna nezautocil v deutschlande ziadny terorista. uvidim, ked sa pojdem prejst, bo mam z cesty z prdele placku vysedenu. priebezne sledujem temy 😀 😀 😀

charlie1980
28. júl 2016

@mawka Bohaca, ty si tam ??? Tak ani nos z domu nevytrcit😬 Na oktoberfest zakazu vraj ruksaky. Nieze tam pojdes !

mawka
28. júl 2016

@charlie1980 nejdem nikam. maximalne si tot vedla do obchodu sampon kupit. nic neboj, uz mam plan, kade budem chodit, behat, nemalovat sa, nenosit vystrihy, nedrazdit, byt nenapadna, neudrziavat ocny kontakt, pripadne sa budem tvarit brutalne jak nikita 😀 😀 sice ja nenamalovana som sama o sebe odstrasujuci pripad, takze nemusim sa bat 😀 v najhorsom dam na seba nejaku satku, nech vyzeram jak oni, svojich nechaju na pokoji 😕 😅 😀 😀 😀

charlie1980
28. júl 2016

@mawka Napadli ma zase tie moslimske vaginy 😂😂😂 Veru, natiahni vreco na seba, pobehujuce vreco 😀

mawka
28. júl 2016

@charlie1980 zupan 😀 😀

charlie1980
28. júl 2016

@mawka Nieze ty tam v blazninci skoncis 😂

charlie1980
28. júl 2016

@mawka Ale teraz vazne...ako to tam vyzera v reali ?

carrot_apple
autor
28. júl 2016

@charlie1980
@mawka
@charlie1980 a zábava sa začína...

mawka
28. júl 2016

@charlie1980 v reali? som v bavorsku, nedaleko hranic s rakuskom a nedeje sa absolutne nic a nedialo sa ani minuly rok. vecer nez som odchadzala pred rokom na turnus v spravach velke halo, v passau sa caka hodiny a hodiny, velke kontroly a velky naval utecencov a o par hodin sme prechadzali hranice a kde nic tu nic. media hodne masiruju. zatial sa tu ku mne vsetci spravaju pekne, stretavam tmavych, ale pracujucich, slusnych. skor sa tu poflakuje vela rumunov zobrajucich. ale inak pohodicka. neviem ako je to v mnichove, teraz tam cosi sa stalo, ale ako hovorim, tu je to (zatial) v pohode.

puklica13
28. júl 2016

@mawka sed na zadku nevystrkuj nos a radsej masturbuj 😀

mawka
28. júl 2016

@puklica13 sak ako vzdy 😀 😀 😀 😀

mawka
28. júl 2016

masturbaciou proti terorizmu a za svetovy mier 😀

katkabg
28. júl 2016

@mawka daj pozor niekedy staci ze len sampon ides kupit,a za rohom striehne bradac s batohom.Kam sme sa to dostali ze.Inak super ze si tu,spestrujes MK 🙂

charlie1980
28. júl 2016

@mawka 😂😂😂

mawka
28. júl 2016

@katkabg neboj, bola som, sampon kupeny a nevybuchla som 😀

puklica13
28. júl 2016

@mawka tiez myslim ze keby mali poniektori viac uspokojenia tak by neboli taki agresivni...vo vseobecnosti...a ja si teda neviem veru predstavit ze ako mozes taky dobry pretlak v nohaviciach napr. rozmodlit ...ja si tiez vse hovorim ..boze,uz nech nie som taka nadrzana...a nepomaha to! 😀

mawka
28. júl 2016

@puklica13 😀 😀 😀 😀 umrela som. ale asi talk nejako. asi sa modlime malo alebo sme nadrzane az moc 😀 😀 😀

puklica13
28. júl 2016

@mawka 😀 asi..len neviem ktora varianta je spravna..

puklica13
28. júl 2016

@mawka ty pocuvaj..nespytame sa mamkabeika ..nech nam poradi daku dobru modlitbu antimasyurbacnu .. 😀

mawka
28. júl 2016

@puklica13 no tak to som zvedava, ako taka modlitba vyzera. ale teraz ze vazne 😅

puklica13
28. júl 2016

@mawka hej..aj ja..len bojim ze by nas poslala docerta 😀

mawka
28. júl 2016

@puklica13 sak aj posle. a mozno sa za nas pomodli. ved boh ma rad vsetkych rovnako. cize aj nas dve, aj ked sme asi podla vsetkeho dielo satana 😀

puklica13
28. júl 2016

@mawka vies osobne si myslim ze ak uz nejake to nebo existuje tak tam bude ludi vytat zhuleny boh so zenskou na kolenach..sak neexistuje zeby bol taky suchar a vadilo mu ze si niekto spravy dobre sam sebe 😀

puklica13
28. júl 2016

@puklica13 vitat ..malo byt..kokos ja niekedy tak zadriem ..neviem cim to je ci tym ze masturbujem malo alebo vela 😀