Príčiny a následky domáceho násilia v partnerstve
Ahojte s priateľom sme spolu 4roky máme dcéru 3rocnu a prekonali sme už rôzne jeho neveru odpustila som bitky, bitky a ja ho stále Ľúbim je to normalne žijeme u mna v dome takže neviem co mam robiť bojím sa. Dcérka ho ma rada on hovorí že ma miluje,ale toto asi nieje láska
No za 4 roky chlapec stihol toho dosť nevera,bitky,dieťa,šikovný je len škoda ze mate obaja v hlave nás.... ľutujem iba to dieťa ktoré za nič nemôže
Sú riadne Niektoré vaše odpovede

To je ten s tým syfilisom? Toho sa drž, nič lepšie už nenájdeš
@lisacka1 ja nechápem ako môžeš byť taká blbá na mňa chlap dvihnúť ruku tak sa nedožije rána
Odíď čím skôr tým lepšie
@lisacka1 Laska k niekomu, kto nam umyselne opakovane ublizuje, a este aj fyzicky, je sice laska, ale je to tiez znamenie, ze
sama seba lubis malo. Urcite by si mala seba lubit viac ako cloveka, ktory ta udrel. a viackrat.
Stojis za to, maj sa rada odid do bezpecia. Vsetku lasku, prijatie a sucit, co potrebujes, si vies dat sama, jeho nepotrebujes.
Nie je to normalnene ani láska ak si myslíš že toto čo píšeš je ok kde si preboha vyrástla? Chuda dcéra v tomto vyrastať. Ďalšia žena čo sa bude neskôr pýtať či je ok ak ju muž mláti. No pre ňu je. Nič iné nepozna. Ak ľúbiš chlapa čo ti ubližuje potrebuješ odbornú pomoc
@anonym_a12975 ona spraví ešte ďalších 37 tem stále dúfa že jej konečne niekto napíše čo potrebuje počuť že sa ma nechať bit zneužívať že žije v rozprávke. Nič iné tej zblbnutej hlavičke nedovoli vnímať. Taka poslabsia trošku
@lisacka1 Laska k niekomu, kto nam umyselne opakovane ublizuje, a este aj fyzicky, je sice laska, ale je to tiez znamenie, ze
sama seba lubis malo. Urcite by si mala seba lubit viac ako cloveka, ktory ta udrel. a viackrat.
Stojis za to, maj sa rada odid do bezpecia. Vsetku lasku, prijatie a sucit, co potrebujes, si vies dat sama, jeho nepotrebujes.
@anonym_5a142e myslím že ona prišla po vetu že to čo žije je láska potrebuje sa v tom uistit a zbytok už nie je zaujímavý 😏
Presné takto si človek predstavuje lásku, alebo?
@anonym_a12975 prečítať to slovo "syfilis" je nieco hrozne. Už vtedy ho mala autorka tejto témy vykopnut z domu. No neurobila to. Je smutné že takéto rodiny sú. Chúďatko to malé dieťa.
Doplatia na to najma deti. A vztah rodic - dieta
@lisacka1 Zostaňte spolu navždy. Po rozchode je riziko, že si budete hľadať nových partnerov a opakovane sa rozmnožovať a šíriť svoj defektný genofond. Takto to už nejako spolu doklepete a nezničíte ďalších ľudí.
Urobte si dalsie dieta, urcite sa zmeni 🙄
@diewcatqoo netaraj, este uveri

Urcite ho zajtra pobal, velmi nad tym uz nerozmyslaj a kopni ho do zadku! Ak to neurobis, tak znici teba aj vase dieta.