icon

Prijímate darčeky od svojich partnerov?

16. jan 2022

Ahojte.Chcem sa spýtať taku bežnú otazku zo života.Prijimate od svojich partnerov, priateľov darčeky?So svojim chodím ešte krátko , ale niekedy sa spýta aku mam velkost siat a tak.Akoby chcel kupit niečo tak som vycitila.Lenze neviem či to robi vo vztahu dobrotu,,aby v prípadnej hadke to nevyhodil na oči, že on mi kupil to a ono..Dva krát mi chcel dať aj nejaké peniaze(raz 20€ a druhýkrát 50 ale nevzala som odmietla som).. toho sa bojím,že ak darček by som prijala tak aby ma nemal potom za nejaku zlatokopku,využivačku alebo také niečo....ako to vidíte vy?hlavne to prijimanie penazi,keď dava partner dobrovolne keď nič nepytate ani nenaznacujete... Ja stoho moc dobry pocit nemam

Strana
z2
jujala
16. jan 2022

ja som v tomto divna. ja som v mladosti nastojila aby aj vecere, pivka...proste ked sme sli von tak raz jeden platil, raz druhy. nechcel ale tak na vyber nemal, proste som nesla von. ja fungujem dodnes tak ze naklady v domacnosti sa platia viac-menej narovnako a to uz mam 45r. ja mam taky psycho problem, ze ked nieco dostanem tak sa slusi "vratit" a kedze som minimalista, tak ma dary ubijaju a nedokazem niekomu kupit dar, lebo je to pre mna hrozne zbytocne. okolie, rodina si zvykli....ale tazko. Bohu vdaka muza mam flegmatika, on neriesi.

Strana
z2