icon

Prílišná kontrola od matky

moneyfactor
17. máj 2022

Dobrý deň. V prvom rade - píše muž 🙂…Mám taký malý problém a som zvedavý na vaše názory. So snúbenicou žijeme normálny sporiadany život, v ktorom nám nič nechýba. Normálny štandardný vzťah kde sa dvaja milujú, sú zárobkovo činný, máme strechu nad hlavou, obaja 40r a vyššie Problém je moja matka- napriek tomu že je si vedomá toho, že je u nás všetko ok, volá 2-3x denne, ako sa máme, čo robíme,či nám treba nakúpiť, či máme čo jesť a podobne… akoby sme neboli samostatní. Vec sa ma tak, že vychádzame spolu dobre, vídame sa v rámci toho že sme rodinná firma takmer každý deň. Ale intenzita týchto obtazujucich otázok sa stupňuje,nebolo tomu tak vždy…Som jediným dieťaťom, tak začať môžme s problémom tam. Otec však tieto maniere na mňa nemá, s ním sa porozprávame ako sa ma, a preberieme pracovne veci a hotovo. Vadí mi to vmiesavanie sa do súkromia od matky. Viem že s ňou debatujem normálne a niekedy možná viac ako bežne, ale žiadne intímne ani iné domáce veci nie. Možná si mysli že ma právo vedieť všetko? Napriek mnohým témam ktoré som tu čítal to vadí nie len mojej snúbenici ale aj mne od vlastnej matky. Necítime pocit slobody, pocit samostatnosti… a to stačí pár otázok takého štýlu, a nálada je v čude, cítiť že sa to začína prenášať pomaly domov čomu chcem zamedziť. Chybou asi je že sa vidíme každý deň, že sa toľko rozprávame,a ešte k tomu tie telefonáty od nej, nuz skľúčeným pocity sú realitou… prosím Vás, povedzte mi svoj názor na to čo by ste robili vy na mojom mieste. Bývame od seba cca kilometer čiže susedia nie sme, no kvôli firme sa vídame ako som písal takmer každý deň… čo robiť aby pochopila že je toho dosť, lebo už som sa jej to snažil vysvetliť, miesto toho sa cíti urazený, odstrčena… a cieľom bolo povedať len nech nám dá dýchať…. Za vaše odpovede ďakujem

Strana
z2
mandarinka555
17. máj 2022

@moneyfactor Ja som potom asi vadná, lebo ja volám synovi tak 2x do mesiaca...keď niečo potrebuje, zavolá sám...

cacianka
18. máj 2022

Porieš to skôr, ako vám jej zasahovanie rozbije manželstvo (šumafuk názov zväzku), toto nevydrží žiadna žena, aby sa jej do vzťahu a domácnosti montovala ina žena

katus226
18. máj 2022

@moneyfactor a niekto ti drzi pistol pri hlave, aby si tie telefonaty dvihal?

mk22
19. máj 2022

Mňa napadá, že o čom sa chce 3x denne rozprávať.. A to sa ešte počas dňa vidíte..
Ved to sa ani nič zaujímavé neudeje a ak áno, povieš jej to na druhý deň, keďže sa stretavate v práci.
Máš 40r normálne priamo rázne, nič sa jej nestane.. Podakuj za záujem.. Hladom neumries máš partnerku.
Zrejme to potrebuje počuť priamo jasne.

Strana
z2