Priniesla nám soška Budhu smolu?
Ahojte darovala mi sestra raz sošku butha no nechcela som si to pripustiť ale prestalo sa nám dariť a to myslím do slova vo všetkom. Myslíte si že môže zato tá soška? Neviem čo si mám o tom myslieť......
Baby, trošku odveci ale kedysi bola tu alebo na stene téma...písala dáka kočka, že jej otec ma doma sošku a vždy ju nájde otočenú. Dávali tam kameru. Neviete ako to dopadlo?
Možno to nie je butha ale pazuzu, ktovie 😂
Fiha, ja nam doma sosku Budhu asi 25 rokov a nic som si nevsimla 🤔 Dostala som ju ako dar, je pekna… PS Budha nie je boh a budhizmu sa hovorieva, ze je to nabozenstvo bez boha.
Podla mna si sa na nu len v tomto smere upla a svoj neuspech chces proste len an niekoho respektive lepsie povedane nieco hodit. Vyhod ju a mozno sa ti teda raketovo zacne zas darit
To je tak, ked chces pripisat niekomu alebo niecomu vinu, tak to poviem. My mame takuto sosku doma a vsetko je ok.
Davnejsie som citala ze krestania by nemali mat doma artefakty inych nabozenstiev.budhov egyptske drevene masky rozne pyramidky shiwu a podobne hovadiny co si ludia dovlecu z dovolenky ani ako dekoracie ze to miesa energie a nerobi dobrotu.tak sa toho aj drzime v kuchyni visi krizik co sme na neho v kostole prisahali a ziadne ine bozstva doma neskreckujem a dari sa nam.😉

Vyhoď ho a budeš mať kľud. Keď budeš spokojná, bude sa ti dariť.