icon

Priniesla nám soška Budhu smolu?

tinka1618
2. feb 2022

Ahojte darovala mi sestra raz sošku butha no nechcela som si to pripustiť ale prestalo sa nám dariť a to myslím do slova vo všetkom. Myslíte si že môže zato tá soška? Neviem čo si mám o tom myslieť......

Strana
z2
gir
3. feb 2022

Vyhoď ho a budeš mať kľud. Keď budeš spokojná, bude sa ti dariť.

nuci616
3. feb 2022

@gir asi by som to tak spravila. No ja na také veci moc neverím a nezdá sa mi, že by soška mohla priniesť nejakú smolu. Treba to brať skôr tak, že prišlo len zlé obdobie, čo ľudia mávajú. No je to najmenej sa podľa mňa tej sošky zbaviť

vejapa76
3. feb 2022

Baby, trošku odveci ale kedysi bola tu alebo na stene téma...písala dáka kočka, že jej otec ma doma sošku a vždy ju nájde otočenú. Dávali tam kameru. Neviete ako to dopadlo?

zojazoja
3. feb 2022

@vejapa76 ja si to pamätám a hladala som to tu, ale nenasla. To bolo dobreho pol roka dozadu tusim

acrobaleno
3. feb 2022

Možno to nie je butha ale pazuzu, ktovie 😂

vejapa76
3. feb 2022

@zojazoja možno už aj dávnejšie. Teraz má to napadlo pri tejto téme že ktovie ako "záhada" dopadla 🤷

katus226
3. feb 2022

@tinka1618 niekedy je jedno, ci je to socha budhu, spagetoveho monstra ci kieho, ale je podstatne, od koho ta vec je 🤷 ale skor by som hladala iny povod tazkosti.

simsalabim
3. feb 2022

Fiha, ja nam doma sosku Budhu asi 25 rokov a nic som si nevsimla 🤔 Dostala som ju ako dar, je pekna… PS Budha nie je boh a budhizmu sa hovorieva, ze je to nabozenstvo bez boha.

mikadooo
3. feb 2022

@zojazoja moja sesternica je Maika 😁😁😁

zojazoja
3. feb 2022

@mikadooo 🤣🤣🤣🤣🤣 preco si to neopravi? 🤣🤣🤣

mikadooo
3. feb 2022

@zojazoja je to Nemka a nerieši. V Nemecku to každý berie ako ťažkú exotiku, nikto netuší, že je to podľa Majky z Gurunu, ktorá vtedy fičala aj v NDR 😁. Okrem toho, každý Nemec, ktorý ten seriál poznal, by to meno napísal "Maika" 😄.

zupka33
3. feb 2022

Podla mna si sa na nu len v tomto smere upla a svoj neuspech chces proste len an niekoho respektive lepsie povedane nieco hodit. Vyhod ju a mozno sa ti teda raketovo zacne zas darit

marina447
3. feb 2022

To je tak, ked chces pripisat niekomu alebo niecomu vinu, tak to poviem. My mame takuto sosku doma a vsetko je ok.

saxana000
3. feb 2022

Davnejsie som citala ze krestania by nemali mat doma artefakty inych nabozenstiev.budhov egyptske drevene masky rozne pyramidky shiwu a podobne hovadiny co si ludia dovlecu z dovolenky ani ako dekoracie ze to miesa energie a nerobi dobrotu.tak sa toho aj drzime v kuchyni visi krizik co sme na neho v kostole prisahali a ziadne ine bozstva doma neskreckujem a dari sa nam.😉

teleskop
4. feb 2022
heln
4. feb 2022

@tinka1618 ludia veria na cervene naramky proti zoci a zrazu soska budhu je blbost. Ak mas taky pocit, tak ju vyhod, mne by sa urcite este aj nedopatrenim rozbila.

Strana
z2