icon

Prišla k nám blahoželať rodina s dieťaťom, ktoré malo črevnú virózu

29. nov 2022

Ahojte , moje dieťa malo narodeniny, prišla zablahoželať moja rodina , a s dieťaťom s črevnou virózou 🤦 vedeli o tom, mal teplotu , vracal pred tým atd ,proste všetko čo to sprevádza , a samozrejme sme sa to dozvedeli keď už boli u nás, žiadne upozornenie,telefonát alebo niečo ..keď som niečo nadhodila,že by sme to neradi dostali ,tak mi bolo povedané ,že chytit to môžeme hocikde..
Samozrejme,chytila som to ja, nemôžem do práce , som živnostník, nejdem -nezarobim..otázne je, či mi to nechytia aj deti , s ktorými budem musieť ostať doma..
Nebolo prvý krát,čo prišli s chorým dieťaťom, raz prišli s chorým dieťaťom, keď bolo moje pred operáciou..
Najhoršie je ,že moji rodičia, sú toho názoru ,že chytit som to mohla hoc kde , že to je tak ,takže tam nemôžem čakať zastatie..áno ochorieť môžme hocikde ,pravda, ale nemám túžbu utekať tomu naproti..je to normálne, podľa vás?
Pretože ,my sme vytoceny ,doma..
Mohli prísť dodatočne ..

Strana
z2
pribinak
29. nov 2022

Bola by som totálne nastvata.

Najbližšie keď budú volať že prídu na návštevu, tak otvorené povedať, že len ak sú zdravi
Ale úprimne? Stretávala by som sa s nimi len vonku, mensia šanca nákazy

svokrinjazykmonika
29. nov 2022

To ozaj nie je normálne 😳 divná rodina

natalala
29. nov 2022

Urcite ste pravom vytoceni, pri najblizsim pozvani by som explicitne povedala, ak nikto nie je chory pridite. Je to extremna drzost!! Nehovorim, keby dieta malo trosku sopel, ale prist s crevnou chripkou a este aj to svoje dieta take ugrcane s horuckou trapit, to nikdy nepochopim.

malacibulka
29. nov 2022

Zda sa ti normalne pytat sa na velmi zjavne nenormalne veci? Ci si sa prisla len postazovat? Kto ti tu napise :"Ano chodim s chorym deckom gratulovat noa"?

babulkomale
29. nov 2022

Poznam podobnych. Uz sa narovinu pýtam ci su zdravi. Lahostajnost niektorych ludi je neskutocna. Hlavne ze za deti zaplatili v CAR majland, ale spravaju sa akoby ich mali nasilu.

merrysa
29. nov 2022

Nie je to normalne, prave naopak. Ako pisu baby, najbližšie sa ubezpec vopred, ze su vsetci ok, ak by sa dotrepali ajtak chori, aj ked je to neprijemne, otocila by som ich na opatku a dovidenia. Alebo druha možnosť, choďte ich navštíviť vy, ked budete chori 😂 to druhe bol samozrejme zart

autor
29. nov 2022

@malacibulka vieš čo mne bolo povedané , že to sa načasovať nedá, že to sa stáva...tak sa normálne vo fóre pýtam , či je to normálne,či len ja to mam pretocene , pretože keď moje dieťa ,čo len trošku kycha, a kašle,nejdeme nikam a nikomu

autor
29. nov 2022

@babulkomale presne , ľahostajnosť..a vedia,že pracujeme, moje deti dopujem vitamínmi,aby boli ,čo najmenej chorý

melanta
29. nov 2022

A čo si s tým urobila? Poslala si ich okamžite domov? Pretože to by som urobila ja. To je jediný spôsob, ako si uvedomia, že to prehnali. To, že si nadhodila, že neradi by ste to dostali, tým si akurát ukázala, že môžu k tebe prísť aj s cholerou, nevadí, ty ich pohostíš aj tak. Nabudúce im povedať narovinu, aby okamžite odišli. A vôbec by som sa necítila kvôli tomu zle.

kleopatra114
29. nov 2022

Ja som na toto vysadená, hneď akoby som sa to dozvedela, tak by sa rychlo pakovali preč. Ľahostajnosť, nezodpovednosť, neúcta z ich strany , prerobí mi boloabsolutne jedno, čoby si kto o mne pomyslel

malacibulka
29. nov 2022

ani so zlomenou nohou by nesli byciklovat, tak nech netrieskaju o casovani

evelyn246246
29. nov 2022

.. samozrejme , ze ochoriet mozes hocikde a hocikedy ALE! ak k tebe pride niekto kto je chory, jasne , ze tam je velka sanca a vrchol je , ze to vedia !!!... akoze...iny level toto!

mandzula
29. nov 2022

Zrejme by som s takymi ludmi kontakt neudrziavala a bolo by mi jedno, ze je to rodina. Vedia, ze ti to vadi, kaslu na to, cim ti davaju jasne najavo, ze tvoj nazor je pre nich hovno.

sense
29. nov 2022

Pravdu síce majú v tom ze chytiť to môžeš hocikde, ale nikto normálny nechodí na návštevu s dieťaťom s teplotou.
Nabudúce ich pekne otoč vo dverách.

martinka13
29. nov 2022

Blázni. By ma to riadne vytočilo

ajsha123
29. nov 2022

Ja som tiež typ, čo by som nedokázala narovinu povedať, aby odišli... Ale štvalo by ma to a dodatočne by som to vykricala... Takže úplne rozumiem Tvojej reakcii, aj ze si to počas návštevy len naznačila... A nie, nie je to normálne, že prišli. Asi to potrebujú zažiť, ze sú zdraví a niekto ich nepekne nakazí v nevhodný cas...

autor
29. nov 2022

@sense nepovedali to hneď ,až takmer na konci..a možno mal zrazenu tu teplotu ,nemusel mať akurát vtedy ,ale viem že mal..len my sme sa to dozvedeli až na konci pomaly

ketrint
29. nov 2022

Sú situácie, ktoré nevieš ovplyvniť… moja mala dostala od kamošky kiahne, bola u nej na víkend a zrazu mi volala jej mama že jej mala je cela vysypana. Nevedela vopred, stane sa. Prišli sme o polku letných prazdnin aj dovolenku pri mori. Nebola som vôbec naštvaná, nevedela, stava sa…
Ale keď toto niekto spravi VEDOME!! 😤😤 mna privádza do zúrivosti tento systém v skolke. Dieťa sa pogrcalo v šatni a mama ho rýchlo supla do triedy a zdrhla 😱😱😱 V tom šoku som ani nestihla pani zastaviť, ale hneď som sla za učiteľkou a trvala na tom aby jej zavolali nech si ho hneď vezme! Neznášam takúto neohľaduplnosť.

Treba sa ozvať. Aj keď je to návšteva. Ak Ta vopred neinformujú a zataja chorobu, tak by som stretávanie na určitý čas obmedzila… normálne slušne (ale priamo) by som to s nimi odlomunikovala, ze nech sa nehnevaju, ale viackrat sa stalo, ze po ich návšteve ste sa museli liečiť, tak ze by si teraz návštevy chcela obmedziť a stretnete sa viac v lete napr…

Pevne nervy prajem!

nevenka
29. nov 2022

My sme mali este nedoliecenu crevnu virozu minuly vikend, oslavu sme mali robit my, presunuli sme ju o tyzden. Teraz sa chcu dotrepat asi 20 ludia naraz, do rana mal najmladsi syn teploty, ja ukaslana, bez hlasu a v 34tt., malicky byt, ja toto uz nedavam. Cely rok sa tocime v chorobach, vratane 2 covidov a 2 crevnych chripok, vycerpana som a povedala som, ze naozaj maximalne stari rodicia pridu zagratulovat, ak vobec budeme schopni. Ja uz nechxem ani len soplik u nikoho vidiet, uz mam toho fakt po krk. Ja, ked citim, ze na mna daco lezie, tak nejdem nikam a nikoho si k sebe nepozyvam. Minule sesterkina mala skoncila so zvracanim a hnackami v nemocnici, no kebyze sa mi toto stane, ze sa nakazi takto od niekoho nezodpovedneho, tak mu to uz vyhubujem, nech sa na mna nikto nehneva.

nicegirl369
29. nov 2022

Sú to drzí egoisti. Otočila by som ich vo dverach. Toto ochorenie je veľmi infekčné.

autor
29. nov 2022

@nicegirl369 len nepovedali hneď , oni neprišli s tým ,že sorry ale chorý je ..oni normálne boli na návšteve a až potom povedali

simca06022011
29. nov 2022

Bola by to ich posledna navsteva.

autor
29. nov 2022

@simca06022011 vidíš to a podľa mojej rodiny , robím z komara -somára

januska12323
29. nov 2022

Tvoja rodina nech si ich chorých pozýva keď chcú. V tvojej domácnosti platia tvoje pravidlá.

simca06022011
29. nov 2022

nerobis, opakovane chodia chori ludia ku vam, vy vypadnete z prace/skoly atd, robia z teba hlupaka... no nemala by som potrebu ich vodit ku mne. Mne sa tiez takyto exoti s covidom natrepali na navstevu. V priebehu rozhovoru sa to objavilo,z e vlastne polka domacnosti lezi s horuckami a oni tak akurat soplik a tak, ved nic... vypoklonkovala som ich domov, vraj robim dramy, na druhy den na vela vela isli na testy, aby mi ukazali ze vymyslam a vsetci pozitivni. Neskutocne egoisticki su niektori ludia, nech chodia na navstevy tam, kde chori luldia nevadia. Detto chori v praci, kolkokrat este pred rokmi sa mi stalo ze kolegyne dobreze nespali na stoloch s teplotou a musela som to vyhadzovat domov :DD

deginko
29. nov 2022

Absolútne to nie je normálne a toto normálni ľudia ani nemôžu urobiť svojim deťom,vláčiť ich po návštevách,keď sa necíti dobre.Kua tento víkend to dcéra doniesla zo škôlky,viem ako jej bolo zle ,druhý deň som to chytila ja aj mladší syn.Dnes je utorok,ja som zvracala piatok...a ešte stále sa necítim na žalúdku a crevach dobre.No chúďa decko.Hlavne nasad hylák áno dáke kvalitné probiotiká...ono táto črevná viróza je nakazliva ešte niekoľko dní po zvracani...po poslednej skúsenosti až týždeň po...

lucinka2200
29. nov 2022

Ja som tiež bola za divnú ze som napísala rodine ze si neprajem aby prišli k nám s kiahnami , lebo som sa dozvedela ze napriek kiahnam chcú na oslavu prísť 🤣🤣🤣 ešte mi napísali ze sak aj tak ich raz dostaneme, áno ale nemusí ich mat keď nemá ešte ani rok, ale na rovinu som im to napísala a odvtedy chorý nechodia, prídu inokedy ale bezne sa po zvyšku rodiny navštevujú aj chorý

autor
29. nov 2022

@lucinka2200 veď ale keby som vedela že je chorý tak , samozrejme im dám vedieť , že nech inokedy prídu radšej ..ale nevedela som , dozvedela som sa potom.ano aj u nás sa bežne navstevuju chorý a ja to nechápem ..že to sa naplánovať nedá,ešte ja som zle ,že oni chceli prísť zablahoželať..ale do pipiny šak keď o tom viem tak nejdem , iné je keby dostal po oslave,že nevedeli..vytočena som veľmi , musím byť z roboty doma, nezarobim tým padom.velmi som nahnevaná

autor
29. nov 2022

@lucinka2200 a to sa budem modliť aby deti zostali zdravé, pretože zle znášajú tieto veci , vtedy nepijú ani nič , už raz sme mali a bola to hrôza

dankanka
29. nov 2022

Ja sa aj cudujem...krby mi decko zvracalo, je unavene, na diete, nebudem ho vlacit po oslavach..ludom sibe

Strana
z2