Príťažlivosť s iným mužom
Baby, potrebujem poradiť.
Ďakujem každej jednej, ktorá sa pripojí.
Začnem tým, že mám muža a som šťastné vydatá 7rokov,mame zdravú dcérku (2r). Všetko v našom vzťahu klape, manzel je pozorný, milý a veľmi starostlivy. Aj keď momentálne máme minimálny sexuálny život, nikdy mi ani na um neprišlo, že by som ho podviedla (veľmi ho ľúbim).
. ALE
Pred pol rokom som stretla muža s ktorým keď sa nám stretli pohľady, tak sa mi zastavil dych,rozbusilo sa mi srdce, chytila ma červeň a cítila som medzi nami takú silnú "sexuálnu chémiu" že som tomu sama neverila. Nikdy pred tým sa mi nič podobné nestalo. Videli sme sa dokopy asi 4krat (zakaždým náhodne a nikdy sme sa spolu nerozprávali) a vždy to bolo veľmi silné.
Samozrejme mam rozum nato by som pochopila, že mám doma šťastnú milujucu rodinu, ktorú by som za nič nevymenila a tak som pri ďalších st
retnutiach (náhodných) neopatovala pohľady.
Teraz trosku odbočim od témy. Chodím aktívne behavat každý deň v týždni,posledne 2mesiace som začala stretávať milú,večne usmiatu ženu a tak sa nám stalo, že sme sa začali priateliť. Pred týždňom ma pozvala aj s mužom a malou k nim na návštevu. (tiež vydatá s
s malým dieťaťom) Samozrejme som pozvanie prijala. Včera mi chcela ukázať v mobile jej rozkvitnuté kvety a omylom tukla na inú foto. Ukázala mi manžela aj so synom.
Hádajte kto to bol 🤦♀️
Chlap s ktorým cítim to, čo som necítila ani s mojim mužom.
Co mam robiť? Prvý stretnutie som odvolala,no do nekonečné sa nedá.
Niesom na žiadnej sociálnej sieti, takže fotku nemá mať z kadiaľ.
@ivik4
@karolinakr
Už vyššie som písala, že svojho muža by som nikdy nepodviedla.. Bojím sa len celej tej napätej situácie a hlavne toho, že si to môj manžel namne všimne.(poprípade ona na svojom manželovi)
Ale ako píšu niektoré ženy možno by som zistila, že chémia vypršala a ten chlap rozdáva takéto pohľady viacerím ženám.
Ešte chcem podotknúť, že ten chlap vobec nieje veľký krásavec.
No ale to si musíš ty upratať nejak v sbe. Ako podľa mňa, ak svojho muža miluješ, tak ako hej každá z nás sa proste obzrie ak stretne fakt niekoho príťažlivého, no tam by to podľa mňa malo tak nejak skončiť
@andrea140219 no a teraz si to zober z druhej strany. Keby toto písal tvoj manžel o nejakej cajocke, pri ktorej sa mu rozbúšilo srdce ked sa stretli pohľady. Bola by si s tym ok? Bohuzial trubam niekedy treba spadnúť na hubu aby si vedeli vážiť, co maju doma. Ja ľutujem len manželku toho človeka.
@andrea140219 joooj, ja som sa niečo nacítila 😂😂😂 v mladosti, keď to bolo obojstranne. Som počúvala svoje pudy 🤷♀️.
A jasne, stále som človek s cítením. To, že som vydatá, neznamená, že ma nemôže priťahovať aj niekto iný. Sama behavam. Okolo mňa kopec po hladných bežcov hľadajúc si partnerku podobného rázu. Ja mam doma muža síce športovo založeného, no stres, práca a nedostatok času na pohyb si na ňom žiada svoju daň ( kila naviac).
To jemne po steklenie pre cítim, občas pri náznakoch flirtu sa zacervenam, avšak hneď hodím do éteru, že som šťastné vydatá Trojnásobná mama. A tam sa to potom zmení. Mne je príjemné, že ma niekto záujem. A doma o tom hneď mužovi poviem 😂. Milujem len jeho, a nejako ma nikdy nenapadlo tieto blbosti riešiť.
Ono je to totižto aj opačne. Aj muži majú tieto stavy. A takto ké to v poriadku. Neodmietat ich, uvedomiť si ich, no nepodľahnúť (teda ak je žena zadaná a ma šťastnú rodinu) Pretože vo väčšine je to len prvý závan fyzična. A niekedy po prvých vetách sa všetko stratí. A keď sa nestratí po prvých vetách, stratí sa po prvom sexe. ( skúsenosť z mojich bujarych čias 🤷♀️😂)
Si vydata s deckom, tak mala by si sa drzat na uzde a nie este zakladat temu ci si poflirtujes so zadanym. Medzi flirtom a realnym aktom zas taka hruba hranica nie je. A
presne, kde mas napisane, ze on ta zere, on uz uplne zabudol, ze dakde aj bol aj dakoho stretol. Popracuj na vztahu so svojim muzom, lepsie urobis.
@andrea140219 A čo by sa stalo keby si to manžel na tebe všimne? Snáď by ťa za to nezabil. Ja by som to riskla na tvojom mieste. Vyzerá to tak, že nakoniec sa aj tak stretnete. Niečo stále preplieta Vaše cesty. Nevyhneš sa tomu.
Tak možno si myslíš, že prežívaš nejaký zázrak, ale povedala by som, že je to pomerne často sa stávajúca záležitosť u žien v spokojných no možno už trocha nudných vzťahoch, kde už to sexuálne napätie s "dobrým" mužom trocha pominulo a tak sa ti stalo, že si sa zamilovala do iného a zasiahla ťa tá sexuálna iskra. Ak sa aj s dotyčným stretneš, tak vôbec to ale nemusí byť obojstranné, ale teba to pravdepodobne len tak neprejde, pretože problémom nie je zamilovanosť ale skôr to, že ti doma niečo chýba a zrejme tá sexuálna prítažlivosť s manželom, ktorá už nie je tak silná.
Neni to celé fér samozrejme ani voči tej žene, najmä keď píšeš, akú má milú povahu atď... a ani voči tvojmu manželovi, ako by si sa cítila, keby tvoj manžel mal podobné pocity k nejakej inej žene, ženám? Zrejme by ťa to bolelo však? No nie je možno naškodu uvedomiť si, že tvoj dobrý muž naozaj môže mať v hlave všelijaké myšlienky sexuálného rázu a ukazuje pred tebou niečo iné - podobne ako ty pred ním nedávaš najavo, že ti po hlave chodí iný. Možno je to dobré na zamyslenie ako vrátiť vášeň do vlastného vzťahu a nevíriť vody niekde inde.
a píšem o tom tak nelichotivo, ale to preto, že sama som zažila niečo podobné.
Mne je to zvlastne lebo som take nezazila. Zeby ma pritahoval iny muz kym som zadana. S mm som citila chemiu tak na 3rande v aute ked som sedela vedla neho a tuzila po tych “nahodnych” prvych dotykoch .. taka chemia zalozena len na vizualnom alebo skor neverbalnej komunikacii mi pride taka prvotna pubertalna ked sa dievcatam paci chlapec ( a naopak ) s ktorym sa este ani nepozdravili no obcas ho stretnu na chodbe v skole a stretne sa im zrak .. srdce bucha motyliky v zaludku sucho v ustach vlhko dole 😆Ja som za 10r co som s mm stretla len jedneho chlapa co bol wow fesak mlady poziarnik vysoky s hustou hrivou krasne vlasy (aj mm mal za mlada nez som ho stretla Potom uz nie 😂) a cely bol tak stavany ze magic mike sa moze strcit do kuta a plakat. Usmial sa na mna a Mne to uplne nic neurobilo ( poznala som aj modelov v mladosti) iba som si pomyslela ze by mohol byt v Hollywoode ale on radsej zachranuje zivoty. Ale pre mna je Ta chemia skor o inom o nalade o pocitoch ktore vo Mne muz svojim chovanim vyvolava. Trebars ked drzi nase deti na rukach je pre mna sexy. Ono by to nemal byt big deal stretnut tohto manzela novej kamosky iba ak tomu ty pridas velku dolezitost. Stavym sa ze tvoj muz si vobec nevsimne aky mà ten druhy na teba efekt . Snad sa vies chovat normalne nie ako pubiška. Podla mna by si sa tomu mala postavit tvarou Ved si dospela nevyhovarat sa nevyhybat Ved nic sa nestane. Pptrebujes ho dostat z hlavy . A to sa da najlepsie ked realita vyzenie iluzie.
@andrea140219 ahoj, ako to dopadlo postupom času?

No Hrablo ti.....to je normalka v dlhoročných nudných vztahoch,ja udivuje to,ako píšeš o chémii a ani si sa s ním nebavila,nepoznáš ho a možno by si aj on rád vrzol mimo domu,len možno vôbec nie s tebou,tak nechápem kde si došla k tej chémii? Na základe pohľadu? Si teda veľký snilek