icon

Problém premýšľať

14. jún 2021

Ahojte. Mam taky problem, ze ked chcem v sebe vyriešiť nejake veci, hlavne stare krivdy a bolacky z minulosti ktore stale dost vyrazne ovplyvnuju moj zivot tak sa vzdy v mysleni absilutne zaseknem a neviem sa pohnut. Ale neviem ani moju hlavu prinutit analyzovat, rozobrat na drobné, prist na koren problemu a uzavriet to. Vsetko to v mojej dusi nejako vyhniva a nikam sa neposuvam. Som skrz tych nevyriesenych zalezitosti vecne nespokojna so svojim zivotom (a pritom je uplne super) neviem sa tesit, iba si zo vsetkeho robim starosti. Nemam sa komu vyrozprávať, raz zo mna kamoska vytiahla zo dve vety co ma trapi a iba mavla rukou ze to casom prejde. No neprechadza to uz dobrych 8 rokov. 😩

Strana
z2
andreatytler
15. jún 2021

Napis o tom sem a zienky ti to rozanalyzuju. Potom si vybeies, co ti najlespie pasuje.
Vidim ze mas toho viac.... Napis kazdy problem do samostatnej temy a potom vsetky v skratke do jednej temy.
Ak nic ine, urcite ti baby napisu svoje vlastne skusenosti s problemami rovnakeho charakteru a budes aspon citit spolupatricnost a vidiet ze je vela ludi ako ty.

monane
15. jún 2021

možno by ti ozaj pomohol uhol pohľadu niekoho iného a tu by si ich dostala hneď niekoľko 🙂

madeline1
15. jún 2021

Sama by si si mala povedat, ze uz staci. Treba mat nadhlad a nad veci sa povzniest. Raz ta to prestane bavit dookola riesit a budes ok.

Strana
z2