Problém s bývaním
Zdravím.Chcela by som sa poradiť s Vami žienky,o jednej veci.Môj problém je, že mám priateľa 4 roky a máme 2 .5očne dieťa,ja mám 22 rokov a on 29.Otehotnela som počas školy,no školu urobila a dokončila a som na materskej zatiaľ.S otcom malého sa máme radi, avšak je tu problém,s ktorým sa chcem s Vami poradiť.Najprv sme bývali sami v podnájme
rok,keď sa nám narodil syn,tak sme bývali dva roky s mamou a potom sme odišli k jeho mame a otcovi.A ja už chcem bývať sama,hoci aj do podnájmu,on nechce o tom ani počuť.Trapim sa lebo jeho matka si predstavovala pri svojom synovi kráľovnú asi.Cokolvek urobím je zle.Stara sa mi do výchovy,do mňa,do našich problémov.Ked sa rozprávam s priateľom musi to počuť aj ona , inak sa nemáme ani rozprávať bez nej a aj áno,tak už vyzveda od neho.Stara sa aj do mojich rodičov,ako si žijú a funguju.Takto to je už rok no môj priateľ chce s nimi zostať do konca ich života a doopatrovat ich.Pomoze ak načas ja odídem a spamätá sa? Alebo to nepomôže? Ďakujem za každú odpoveď.
Si mlada sikovna a podla textu aj rozumná, dobre robíš keď odides s takéhoto nezdraveho vztahu.
Toto je už diagnóza !
Nikdy nežiť s maminym ceckom ! + alkoholik gembler žiarlivec lakomec. 5 najhorsich partnerov.
Ps.moj svokor ma 80 a nador na čreve
Svokra 77 a nador na prsniku. A vobec nepotrebuju opatrovat ! Ano ked treba pomôžeme , ale žiť s nimi teda absolutne nie.
🍀🍀🍀

@nicole3333 no ten podnájom oproti ich domu by bol parádny kompromis. Ale kde nie je vôľa, nie je cesta.