icon

Problém s manželom

wera_ga
7. mar 2015

Ahojte žienky, mám problém so svojim mužom. S ničím mi doma nepomôže, len sa mu musím prosiť aby mi pomohol. Na všetko som sama. Máme 2 ročného syna ale jemu sa ani len nevenuje ani v domácnosti mi s ničím nepomôže. Keď príde z roboty, je až príliš unavený aby mi pomohol... Chceli sme sa už rozísť teda z mojej strany keď som zistila, že som tehotná. Na maličké sa teším no mám veľký strach ako to bude vyzerať keď sa narodí. Som z toho už veľmi psychicky unavená ☹ hlavne ma rozčuľuje, že vždy keď sa o tom bavíme naslubuje hory doly ako už bude pomáhať a ani nie o tri dni je to zase takto. Ja už naozaj neviem čo mám robiť ☹ ☹ najradšej by som bola keby sa uvedomil no to on asi nezvládne...

Strana
z7
timea7
30. mar 2016

@erika1016 presne tak, skonči s full servisom, ty nie si hotel s platenými službami, kde si príde na víkend oddýchnuť. Ty a vaše deti ste jeho rodina. Ak nie je schopný zdvihnúť zadok a postarať sa, prestaň sa ty starať o neho. Bez výčitiek, s úsmevom. Postaraj sa o deti, on nech sa o seba postará sám. Aspoň nebude mať čas na tie dvadsiatky. Inak, ak robí na kamióne, tak musí mať slušný príjem, ak sa mu nechcelo ísť na pohotovosť, tak by som si zavolala taxík. To je už chrapúnstvo, keď je lenivý ísť s dieťaťom k lekárovi....

erika1016
30. mar 2016

ono sice zarobí,ale hovorím máme vela dlhov a platenia takže moc toho neostane.takže som snim naviazaná kvoli byvaniu a dlhom a teda deťom.on má podobnych rodičov,srdce jak kamen,nevedia ani city vyjadriť,tak je po nich asi.tvrdy jak kamen,proste nezajem.

zuzulk
31. mar 2016

@wera_ga ahooojj,no aj môj muž mi nejak moc nepomahal ale ..ZASE chodí so prace a má toho vela. :(viem že treba korunky no druhá by mu to asi vykrikovala. .tak neviem asi by som sa nehnevala na muža

nibiru
31. mar 2016

odporucam pozriet si na tlc moja tucna ciganska svadba,ženy tam su dievcata v 13 vybrate so školy a staraju sa o domacnosť a chlapa a to plati na cely život žena je doma stara sa o deti a muž pracuje žiadne pomahanie s detmi,u nas doma ked som bola dieťa to fungovalo tiež otec robil mama sa starala,svokra tiež svokor robil a ona sa starala nastastie moj muž mi velmi pomaha u neho je to automatické co sa týka povysavať,utrieť prach navariť,riad umyvame po sebe hned ,co sa tyka malej do 3r. sme chodili von na prechadzky spolu alebo len ja on sam mal paniku že mala zacne hysaciť lebo bola vyslovene moj cecek ale zase casto sme vonku na vyletoch spolu jasne že nikto nieje dokonali má iné muchy 😀 ja by som jednoznacne nezniesla niekomu robiť služku pokial by nepracoval,ale tvoj muž pracuje ak po sebe neupratuje viac by som sa jeho veci nechytila.myslim si že popratat po sebe veci je to najmenej.

babella
7. mar 2017

@erika1016 musis si stat za slovom a nepovolit. Inak budes otrokom celej rodiny. Ani mama ti obcas nepride pomoct? Ci este su pracujuci a niesu este na dochodku? Co su rozvedeni, ked pises, ze otec ti nepomoze a ze si uziva s frajerkou? To tvojim rodicom je jedno, ze ste zadlzeni? Vsak kazdy rodic chce svojmu dietatu len to najlepsie. Je mi to divne, ze mate taky vztah. Mas to teda riadne tazke, ked mas s manzelom a synom taky problem a este aj vztahy s rodicmi aj zo svokrovcami chladny ako pises. No nezavidim ti.

severka13
7. mar 2017

Prepacte... ale ja nepochopim zeny, ktore si hned myslia ze ked su na MD tak ich naplnou je robit vsetko v domacnosti a este aj dieta ! Ved aj ona si zasluzi oddych... pomoc... ak sa muz ohana tym ze pracuje.. a zena NIE? Starostlivost o dieta a domacnost je co? Je to este narocnejsie ako byt v praci... tak nech sa ziadny chlap nestazuje ze je unaveny! U mna by teda neobstal! Drzim ti palce... pevne nervy.. trpezlivost... on sa nezmeni... ale babatko ti bude radostou 🙂

katkabg
7. mar 2017

@babella tak ja neviem my zijeme na dedine,chlap mi chodi do dvoch oraci,mala do skoly do orvej,celi chod domacnosti vediem ja,ucim sa smalou,ja ju obriadujem,zijem v zahranici,nikoho tu nemam len jeho.v zime sme spolu dreva rubali.Ako celi rodinny dom obraidujem sama ted ale este mi nenapadlo ze by som bola niakym otrokom.Muz chodi s vyplazenym jazykom domov,a teda si neviem predstvit od neho chciet aby mi riady umyval : D Asi by ich poslal do smetiaku jedna radost :D

severka13
7. mar 2017

@katkabg a ak si ty unavena vystavena z celeho dna... co sa staras o celu domacnost a nevladzes uz navarit oprat... urobil by to on? Nie.. kdezeeee... on je unaveny! (Prepac, to nenarazam na tvojho muza, nedovolila by som si to!..je to on neho pekne ze takto pre vas maka) len ako priklad... tak by ste zili v spine a nic nejedli? Aj tak sa musi nakoniec stale obetovat zena a zodriet ....zeny si tak muzov "vychovali"....

sunny8
7. mar 2017

My to mame opacne on je doma s malou a ja v robote ... Viem ho pochopit ze je uplne dobabrany z roboty hlavne ak robi manualne a na smeny... Ver ze to da zabrat a na akekolvek domace ukony chyba potrebna sila ... Moj manzel je doma s malou aj navari aj uprace aj vyperie na jednicku ale ma dni kede neurobi nic a ja pridem z dvanastky a musim varit upratat a vel veci ktore proste mohol urobit on kedze je doma ... Mame to takto ak nepracuje bude robit to co zena na materskej bolo by blbe keby ocakaval odo mna ze vsetko urobim za neho aon si bude valat gule ... Ako samozrejme robim kadeco v byte ked pridem domov ale ide o podstatu ... Nepridem domov nelahnem si a neignorujem celu domacnost to nie ... Pohram sa s malou pripravim veceru okupem malu mam casu sa postarat aj o seba aj o rozne ine veci ... Chapem aj teba preto som sa dohodla s manzelom tak ako sme potrebovala som vypadnut z dpmacnoati liezlo mi to na mozog ... Preto radsej v praci ... Nie zeby som s nim aj s malou nechcela byt ale ja nie som tip zienka domaca varenie ma nebvi ani mi to moc nejde a som spolocenska potrebujem byt medzi vela ludmi nie len zavreta doma ... Viem ze keby som od malej neodisl rok po jej narodeni do prace bola by ina ale v tom bolo vela veci aj som musela aby sme boli tam kde sme ... Nejak extra s nim nevyjdes na jednu drahu ... A rozchod pre toto ? Ved chodi do prace nie do bordelu... A inak to kazdy muz je taky

katkabg
8. mar 2017

@severka13 ja to tak nevidim ze sa zodieram,pre mna to je normalna vec ze upracem navarim operem a postaram sa o malu 🙂

erika1016
8. mar 2017

@babella mamina mi zomrela keď som mala 8r,otec chce mať svoj vlastný pokoj,asi tak...Sestra nám veľmi pomáha,žije vv zahraničí, takže niečo môže pomôcť.Žiaľ zatiaľ sa stým musím zmieriť,snáď sa to zmení časom....

babella
9. mar 2017

@erika1016 ani neviem co povedat, je mi to luto. muselo to byt pre teba cely zivot velmi tazke. Otec vas nevychovaval? Jemu je jedno ako zijete? Preco ti nechce pomoct? Nemate dobre vztahy? On to musel mat tiez tazke ked ovdovel s tak malym dietatom. Ta jeho frajerka mu aspon pomahala s vychovou? Otec zije sam a ma dom a nechce ta tam, ked vidi ako sa trapis ako zijes? Nepochopim takeho rodica. Vsak ta k sebe mohol zobrat aj s detmi a spolu by ste zili. Ale ked sa tak nad tym zamyslam asi by si nic neziskala lebo by si sa zbavila manzela a mala miesto neho o o ktoreho by si sa tak isto musela starat. Navstevujete sa?

erika1016
9. mar 2017

@babella ,keď zomrela tak sme so sestrou bývali u babky a cez víkend sme boli u tatka,potom si po 3rokoch vzal macochu,ťa nám 13rokov dávala zabrať aj psychicky ona mala tiež svoje 2, takže aj bolo riešenie skôr sa vydať a utiecť od nej ,ja sa vydám a ona koža po polroku utečie otcovi za mladším,aj sem to tušila....Ona utiekla a on sa dostaral o jej ešte neplnoletu dceru...Pomaly všetky sme už podvádzali s partnermi,sestra do zahraničia,tak si zvykol byť sám...Nechce u seba nikoho,keď sme aj boli chvíľu už byl nervózny a tlačidlá naňho ťa jeho teraz čo má....Tiež intriga ja....Ďalšia etapa-svokrovci...Och...Na jednu stranu pomohli a veľa,na druhú zvláštny cudaci čo im všetko vadí,ako zo stredoveku,a keď niečo pomohli tak si myslia že ich treba poslúchať a kazdomesacne kontroly ako žijeme,lebo keď máme dlhý nemáme nárok si kúpiť ani nalinovku ani ovocí.a keď som čakala druhého malého tak povedala,to je na vás či si to necháme...Ako keby sa nemal narodiť,už jeden potrat za sebou mám kvôli zlej diagnóze baba už ďalší bych nezniesla.s mužom sme teraz ok.kebo není už na kamióne,robí tu,lebo starší syn má ADHD,tak je ťažké aj v učení..No ale aj tak sa veľa nepretrhne ale kvetinky mi donesie a asi si trochu váži čo robím.....Atď,toho je veľa,celý životopis......

Strana
z7