Problém s neudržiavaným domom a susedmi
Moji starí rodičia postavili velký dvojdom, dva samostatné vchody ,dve brány všetko popletené, všetko vysporiadané. Jednu polovicu pre strýka druhú pre môjho otca. Strýko ma iba jedno dieťa, bratranca od mala ťzp fyzicky aj psychicky. Moja teta s mužom
stavali vlastný dom dostala od rodičov príspevok.
Aby som sa dostala k veci, postihnutý bratranec skoro zabil matku, toto sa muselo stať aby sa stará pani po 80ke, dala nahovoriť na to aby dala postihnutého bratranca do ústavu. Ona nikam nechodila, naši im zabezpečovali všetko, otec vylomil dvere a zavolal záchranku v poslednej chvíli. Ešte predvlani sa do strýkovho domu nasťahoval, vnuk tety aj s rodinou, najprv mu darovali 1/2 potom druhú polovicu. Ok každý nech si robí s majetkom čo chce, ale chlapca nechala žena a mesiac aj dva ho nikto nevidel , nechal tu napoli rozobratí dom a k nám teraz zateká, spoločná stena je ako ľad a začali sa tvoriť plesne. Naši nevedia čo majú robiť
Strýko sa vyparil kam? Na začiatok sa mu poďakovať
Potom písomne vyzvať nového majiteľa aby dal veci do poriadku a ak nie, tak potom už len súd
dva krát som čítala ale píšeš to dosť zmätočne, nezrozumiteľne... ten chlapec prečo rozobral dom? či tiež je postihnutý? alebo už ako, či len išiel prerábať, či je to asociál...
@pribinak zomrel manželka zdedila.polku, syn polku
@deti95060810 rekonštrukcia
Tak stále plati rada písomne vyzvať majiteľov aby dala veci doporiadku
Samozrejme poslať doporučene a dať termin
Ak nie, tak súd
@pribinak napísala som, nikto neprevzal a prišlo.v pondelok naspäť
tak za pravnikom a ziadost na sud aj pre teteu a aj jej syna kedze kazdy vlastni cast musia sa zucastjit obaja

dat to k sudu ... a ziadat o napravu .. nic ine nespravis