Problém s odchodom
Ahojte dievcata, mam taky "problem". V uvodzovkach, pretoze ono to problem ani nie je, ale uz ma to stve. Byvame 2 roky u svokrovcov a teraz sme kupili novy dom a planujeme sa tam samozrejme prestahovat. Vsetko by bolo idylicke, no svokra to nedokaze prezit. Skoro kazdy den place (doslova), ze ona to neprezije, ze ona si velmi zvykla na nasu dcerku a ked ju nebude vidiet kazdy den, tak to jednoducho neprezije. A place a place. A stale vymysla teorie, preco tu nechceme byvat a ako to zoberu susedia, ze ideme prec... Mne to uz pride ako citove vydieranie... Ano, je pravda, ze ked sme tu zacali byvat, mysleli sme, ze tu ostaneme uz nastálo. Ale po case sme zistili, ze chceme byvat sami (z normalnych dovodov - sukromie atd...). Ma take reci, ze ona malu uz neuvidi nikdy, ze k nim nebudeme chodit, ani ona k nam ze nebude chodit. Pritom je to v tom istom meste.. Mna uz vycerpava, hovorit stale dookola to iste, ze chodit budeme, ze moze prist aj ona kedykolvek za malou.. Ja vlastne ani neviem, co chcem od vas pocut... Mozno len to, ako sa voci tomuto obrnit, pretoze uz ma to asi vycerpava... Mala by som sa tesit na nove byvanie a namiesto toho mam vycitky svedomia...
@okana328 jednym uchom dnu, druhym von, nic si nepripustaj. Alebo ked si uz tak slusne vychovana, povedz jej, ze toto ste uz nie raz riesili, nechces sa opat k tomu vracat a odid prec s tym, ze musis nieco porobit (vsetko slusne, nie zvysenym tonom, uctivo). mas sa tesit na nove VLASTNE byvanie, nie sa znechucovat narekmi svokry...
@okana328 Ja ti velmi zavidim ze mas taku milu svokru a ze ma vas tak velmi rada. Keby mojho syna mala svokra tak rada ako tvoja tvoju dcerku bola by som naozaj spokojna. Nie ze by si sa tesila ze aj teba ma rada. och keby som mala taky problem... Ja som darmo k mojej svokre jemna,milucka a zdvorila, nikdy jej nebudem vyhovovat...
@henamichal Ale ja tu teraz neriesim, ci mam dobru, alebo zlu svokru, alebo ci ma ma/nema rada. Ja ju rada svojim sposobom mam, som jej vdacna, ale ja si myslim, ze toto vsetko je normalne a na mieste. Ja len neviem, ako ju mam presvedcit, ze svet nepadne len kvoli tomu, ze sa ideme odstahovat cca 5 km dalej od nej..

@okana328 tak máš potom dobré srdce a nechceš sa jej nejako dotknúť, no vydržíš už aj s dýkou v chrbte 😀 a ona, ak bude chcieť byť s vnučkou častejšie, tak bude musieť zdvihnúť zadok.