Problém s priateľovou mamou, chodí do bytu, kým tam nie sme.
Ahojte, prosím mám taký pre mňa problém, pre iných možno nie, neviem...
S priateľom spolu bývame v byte od začiatku roka. Byt patrí jeho mame a my jej platíme 200€ mesačne.
Priateľ vlastní starší dom cca 50 km od bytu a so svojou mamou sa slovne dohodli, že si medzi sebou vymenia dom za byt. čiže my v byte a ona so svojím priateľom budú v dome ktorý sa momentálne pomaly prerába zatiaľ oni bývajú v dome u jej priateľa (mimochodom momentálne všetko čo sa dáva do domu ktorý má byť JEJ platí môj priateľ) .
Keď je jej priateľ v robote ona tvrdí, že sa nudí u nich doma tak chodí ku nám do bytu a je tam. Ja si nemôžem pomôcť ale mne neskutočne vadí keď si len predstavím, že tam je keď tam my nie sme. Ja prídem z roboty a ona je tam. Nemám žiadny pocit súkromia...
Keď to poviem priateľovi tak mi povie, že jemu to nevadí, že je to jeho mama. Ja to beriem tak, že sme v nájme (polovicu platím aj ja) a je mi to dosť nepríjemné... no nechcem sa s ním stále hádať kvôli jeho mame... Prosím vás ak ste sa niektorá stretli apo s podobným problémom ako ste to riešili? Ďakujem za všetky rady ...
kupte jej psa, nech sa doma sama nenudi
To poznám. Bývam u priateľa dom vlastni jeho mama ktorá nebýva už rok a pol tam a jeho segra tiež nie kľúče od domu má aj ona aj priateľova segra. Keď doma nie sme chodia tam. Síce sa ich nestretavam doma ale tiež mam pocit ze som v podnájme všetko tam ma jeho mama a my ani vlastný nábytok nemáme. Tak som priateľovi nahvrla že buď odideme alebo si zabalím veci a idem preč. Chcem mať súkromie.
@sasa1310 juj teba by som za svokru nechcela☺️
Máme podnajomnikov,nikdy NIKDY v živote by som si nedovolila zobrať kľúče a ísť do bytu lebo môj môj hocikedy....noža až mi zle prislo pri predstave že to neikto robinmne🙈
Moja rada: utekaj...s ním alebo bez neho ...tu nejde o to že byt je jej ale o to že vás má rešpektovať že tam bývate a ohlásiť sa že príde....no mňa by už nebolo🤣

@spetka358 dievča, si naivne optimistická. Vyriešte si toto pred svatbou, pretože ak po svatbe zistíš že to vyriešiť nevieš, bude sa ti o to ťažšie odchádzať. Jeho mama musí pochopiť že je to vaša domácnosť, v ktorej máte mať pocit súkromia a neobávať sa že kým vy ste v robote, tak jeho mama snorí u vás doma vo vašich veciach. Nech je to z jej strany akokoľvek dobre myslené, musí to akceptovať.
Ale ak myslíš že je to ok, tak sa teším za pár rokov na ďalšiu diskusii z rady - pomoc, svokra mi ničí život.