icon

Problém so sestrou

19. aug 2023

Prisla som si po nazor, mozno radu. Mam sestru ktoru mam velmi rada. Mam v podstate len ju rodicia nam uz zomreli. Ona ma svoju rodinu, ja mam polrocne babo. Byvame dost daleko od seba takze sa vidime sporadicky a ide o to, ze vzdy ked k nej pridem alebo sa dohodneme na vylet zavola susedov, kamaratky s deťmi a ich kamarátky, proste xy cudzích ľudí tým pádom nemame cas ani na doverny rozhovor. Ak jej aj poviem dôverne veci väčšinou to rozoberá s kamoskami alebo caka odo mna ze pred nimi budem hovorit o sebe. Aktuálne sa rozvadzam, som s malou uplne sama a tak dôverný rozhovor so sestrou mi príde vhod, no nikdy sa neda. Pre upresnenie, k sestre chodím mozno raz za dva mesiace. Ja nie som taky silny extrovert ako ona a tak mi príde divne o svojich záležitostiach hovorit pred cudzími ludmi. Čo si o tom myslite? Mala by slm niečo zmeniť ja alebo to sestre priamo povedať?

pribinak
•
19. aug 2023

Veď otvorené povedz sestre, že by si sa s nou chcela rozprávať len medzi 4 očami. Že nechceš pri rozhovore jej kamosky a susedy

Ale ak je taka že tvoje sukromne veci potom preberá s ďalšími ľudmi, asi by som hľadala niekoho iného ako bútľavu vrbu

kacena4
•
19. aug 2023

to co si napisala tu povedz sestre, hadam pochopi... drzim palceky

marianarem
•
19. aug 2023

Urcite je priamo povedz, co by si potrebovala. Ona ta mozno v dobrej viere chce rozptylit a rozveselit, tak pozyva dalsich ludi. Alebo jej to proste nedochadza, lebo je ina ako ty.

dagmarovita
•
Autor odpoveď zmazal
•
mikadooo
•
19. aug 2023

No, tak ja by som sestru zavolala ku mne, hádam by neprišla s kamoškou ani susedou... 🤷. Prečo vlastne ty s malým bábom (predtým tehotná) chodíš ku nej?

autor
•
19. aug 2023

@mikadooo pretože ona ku mne nepríde. Boji sa soferovat a ma dve deti ..

domkakvet
•
19. aug 2023

Povec jej to na rovinu.

mikadooo
•
19. aug 2023

Aha okej... Tak potom jedine narovinu jej to citlivo povedať, možno ani netuší, že ti to vadí, keďže ona pravdepodobne všetky svoje problémy rieši so širokým okolím 🤷.

mell27
•
19. aug 2023

A prečo jej to nepovieš narovinu tak,ako si to tu napísala? Veď na tom nič nie je 😊

karolinakr
•
19. aug 2023

Najväčšia chyba zdôverovat sa "hlásnej trúbe". Čo je " dôverne" ma ostat medzi dvomi za dverami, nie dalšim 30 ludom to rozpravat..A teba este mrzi, ze k tomu rozhovoru nedošlo...

andreatytler
•
20. aug 2023

Myslim ze ju mozes ovorene poziadat o to aby ste sa stretli len vy dve, ale neviem ci bude schopna si tie veci drzat pre seba, tak neviem ci je vhodna osoba na doverne rozhvory.

januska12323
•
20. aug 2023

Prečo sa chceš zdôverovať osobe, ktorá to vyrapoce každému na počkanie?