icon

Problém svokra a švagriná. Ako reagovať?

gir
17. apr 2018

Milé maminky, potrebujem nestranný názor. Problém svokra a švagriná. Po každej návšteve mi riadne dokážu dvihnúť tlak. Je normálne ak toto robia s mojími deťmi? - zdvihnete ho na ruky a nakláňa nad terasu, ktorá je vo výške cca 3 m nad zemou, - dá im kovové lyžičky a ukáže ako majú búchať po kovovej nohe stola, - strkať prst do cukorničky aby ho oblizal, špáradlom pichať do torty na oslave, veď sranda. Ja už neviem ako reagovať ani čo povedať. Ďakujem

Strana
z2
lujza123
23. apr 2018

@gir ako verim ze to ide na nervy, naklananie z terasy by vystrasilo aj mna, treba svokre vysvetlit.. Ale vies ako to je objektivne tomuto sa nevyhnes - ked nebude sparadlo babka si vymysli nejaku dalsiu blbinu...mozes mat na to akurat nervy, to je vsetko.
Mna dedko ucil strielat na vrabce ako 3 - 4 rocnu...dodnes mi je z toho zle ked si predstavym tie ubohe tvory a vobec nechapem co ho to napadlo davat decku vzduchovku a ucit ho zabijat...co ti poviem, dochodcovske napady. Tak vidis, su aj horsie pripady ako tvoja svokra

lujza123
23. apr 2018

@evkano1402 vsak ano, ja tomu uplne chapem co tym myslis ale co s tym? V kazdej rodine sa najde niekto kto bude vymyslat taketo sprostosti s detmi... tych ludi vobec nenapadnu nasledky, zakazes im sparatko vymyslia nieco ine.. mozes zakazovat vysvetlovat do aleluja, aktivny dochodca bude vzdy 5 krokov pred tebou... Oni su ako male deti, cim su starsi tym je to citelnejsie

Strana
z2