Problémy pri milovaní

stromberg
5. aug 2016

Ahojte. Mám takýto problém. Pri milovaní s partnerom vôbec nič necítim!! Nie nie je malý ani tenký.. vždy mi to vyhovovalo.. ale od kedy som po pôrode tam dolu ako keby som stratila cit.. čo robiť? Za kým ísť? Gynekológ? Sexuológ? Alebo čo? Baví ma milovať sa s partnerom ale čím menej je chuť keďže ani po pól hodinke z toho nič nemám.. :( kedysi to bolo raz dva.. vzrušenie atď nechýba.. len dolu som bez "citu".. Ďakujem za každý názor aj radu čo robiť..

tyelde
5. aug 2016

presne ako vravíš, skús tých lekárov...a najmä zisti, či je problém v partnerovi, alebo to nejde celkovo....pokiaľ sa nevieš uspokojiť ani sama, tak tam môže byť aj iný, napr. psychologický problém, ale to je tiež riešiteľné...

sardinka32
5. aug 2016

@stromberg No tak Ta asi zasili nasiroko, ako sa to ludovo vravi. Aj moj mi vravi, ze odkedy som porodila druhe, uz to nie je co byvalo...a veru ma pravdu, len mu to nehovorim radsej. 😅 Neviem, ci sa to da riesit aj nejako inak ako chirurgicky.

ewelyn3
5. aug 2016

Ja mam po druhom porode tiez problem ze nic necitim...tesne po som necitila vobec nic...ako keby som mala mrtve vsetky tie nervove zakoncenia...ale gynos mi povedal ze to sa postupne zregeneruje a bude to stale lepsie..ze je to bezne...teraz po dvoch rokov od druheho porodu musim povedat ze je to lepsie, aj ked mozno tak o 50 percent...je to aj cviceni tych svalov tam dole...treba ich stale stahovat a uvolnovat...aby neochabki tie "zvierace" 😉.
A treba si najst aj inu cestu ako sa uvolnit...gynos mi vtedy narovinu s humorom povedal ze nech sa manzel viac "venuje klitorisu" a uspokojenie pride 😉)))))
Moj gynos je taky srandovny a nema problem povedat veci narovinu..takze tak. Zatial to funguje a ocakavam ze sa to bude zlepsovat...aj ked su milovania kedy mam pocit ze muza citim v poho a niekedy ho zas necitim vobec v sebe...asi aj podla toho v akej faze cyklu som..
Drzim palce aby sa to aj u vas zlepsilo!!!

krystofkal
5. aug 2016

Treba ísť v tým k lekárovi. Ono to možno chce len čas, kým sa pošva zregeneruje dá dokopy z pôrodu 🙂