Problémy s manželstvom: Ako riešiť závislosť na matke?
Ahojte chcem sa len vyrozpravat…moj muz je mamanacik
S muzom sme spolu 10 rokov z toho 3 manzelia a bijem sa po hlave ze som toto nevudela pocas chidenia…. S matkou si 3x denne vyvolava do toho watsapp, 1x tyzdenna povinna jazda do rodneej obce a s matkou este ´racuje v praci. Ked sme spolu chodili a som u nich prespala tak matke siel dat pusu na dobru noc. Nikdy na matku ani len nezvysil hlas predomnou vzdy ju vykresluje ako bohynu. Pre mna je to krkavcia matka ktora dala vychovavt deti na 15rokov svojej matke( bezdovodne) a muz chodil domov preapavat len cwz vikend. Asi dobiehaju zameskane obaja ? Citim sa ako 5 koleso na voze medzi nimi. Este som im aj vynosila dieta a svokra by si dveru najradsej osvojila. Neustale sa jej dozaduje. Muz nic nevymysli ziqdny progrqm pre nas len ist na navstevu ku mamicke, nema ani kamarqtov. Mne vhadke povedal ze najradsej by siel spat k mamicke s dcerou a mna nechce ze tam by mu bolo lepsie.
Som vadna ja ? Alebo mi prepina a pride mi to suce k psychiatrovi s oboma naraz…matka sa ho vkuse zastava , ved dokonca ked dcera mala 1mesiac po hadke odiwsiel k mamicke na mesiac a vobec jej to nevadilo ze ho tam ma a na dceru kaslal. Este mi svokra vytkla ze com som neprisla s dcerou ich pozriwt ze ju mesiac nevideli…Tak pre koho si to dieta robil???
Ďakujem za odpovede… ja viem ze je to moja vina a plati to strare laska je slepa…. Neviete si predstavit ten zivot v trojholniku.. a v akych depkach som ja. Ja som sa chcela len niekomu vyrozpravat… svokor drzi stranu obom…raz predomnou vyzval muza aby pomasiroval matku lebo ju boli krk…tak on tiez nebude ok…bola som mlada velmi a hlupa ved tak to je.. az zivot nauci… najhorsie to bolo ked som vytycila hranice v neohlasenych navstevach to s tym obaja nesuhlasili a doteraz to mam vytykane… svokra mi 2 roky z manzelstva robila naprieky a muz to samozrejme popoerial a nevidel a tak je tomu doteraz ..rozhodnutie co dalej je len na mne ano.
A svokra ma 60….to su este roky
Zbalit muza a poslat ho naspat k mamicke lebo lepsie to nebude, len horsie
@lulka5555 ja by som od neho odišla ,,, on sa nezmení nikdy,,, poslať papiere na rozvod a necúvnuť ,,, to nie je život ale trápenie ,,, nech si žijú nahromádke a ty si nájdeš časom super muža ,,, súd určí striedavú starostlivosť o malú a ty začneš žiť iný , lepší život ,, on je narušený aj s jeho rodinou ,,,, totálne psycho ,,, buď mu daj ultimátum ,, ty alebo matka alebo mu rovno pošli prekvapenie ,,, rozvodové papiere ,, tam už nie je čo iné riešiť ,, máš cely život ešte pred sebou ,, treba žiť šťastne a nie s debilom prežívať.

Nezostáva ti nič iné iba si zvyknúť žiť svoj život aj z dcérou alebo to ukonči nie je to tvoja chyba že tý dvaja sú vadni