Problémy s mužom, ktoré ovplyvňujú deti a rodinu
Ahojte. Mam problém s mužom. Sme spolu 16 rokov. Ako zvykli sme sa pohľadať ale momentálne je to skoro na dennej báze. Ale najhoršie je, že ubližuje nášmu staršiemu synovi. Syn má 8 rokov. Napr. Posledná situácia. Malú sme ísť na návštevu k jeho rodine. Syn sa mal ešte učiť angličtinu. Trvalo mu to kus dlhšie. A muž hneď do neho, že učil si sa a aj tak to nevieš čítať. Na to mi malý, že veď ani ty by si to nevedel. Potom mu muž začal vykrikovať, že je pomaly... Zvrtla sa medzi nimi hádka. Muž sa rozbehol za malý a vytrieskal ho. Ja som tomu nestihla zabrániť lebo som nebola priamo pri nich. Zobral mu z izby playstation, televízor co malý chytil ešte väčší amok. Chcel vyskočiť z okna, že on ho nenavydi. Ja som sa postavila stále medzi nich dvoch. Mužovi som vykricala, že nech ide preč nech nás nechá na pokoji, že čo si myslí o sebe, že bude ubližovať malému. Ešte aj náš druhý syn (5 ročný) bránil brata. Keby sa neuhne tak mu jednu strelí. Muž potom odišiel sám k rodine. Ja som sa s deťmi porozprávala a upokojila ich. Urobila som im poobedny program. Prešlo ich to. Muž sa teraz zalieca 5rocnemu synovi lebo ten je ešte ovplyvnitelny. A syn sa točí ako on chce. Staršieho syna úplne ignoruje ako keby neexistoval. A mňa tiež. Starší syn chce, aby sme od neho odišli. Vravel mi, že už dlho o tom rozmýšľal. Len sa bojím, že si zas vybaví (pod platí) súd ako prvý krát keď som od neho odišla. Vybavil si všetko.
Bola som dnes za právnickou ide podať na súd neodkladne opatrenie, aby boli deri zverené mne do starostlivosti. A zajtra by som mala ísť pozrieť byt.
@anonym_autor no aspon si zacala problem riesit, len uz sa, prosim ta, k nemu nikdy nevracaj
Bola som dnes za právnickou ide podať na súd neodkladne opatrenie, aby boli deri zverené mne do starostlivosti. A zajtra by som mala ísť pozrieť byt.
@anonym_autor sme radi,ze sme ta nakopli toto zacat uz konecne riesit a uz sa k nemu nikdy nevracaj,syn ti to bude stale opakovat,pocuvaj jeho pocity,ako sa citi on.On uz dobre vie,a budes v jeho ociach hrdinka,nie chudacka,co mu znicila zivot.Pamätaj si to na cely zivot.Bud tu len pre deti,casom ti to vsetko vratia v dobrom.Uvidis,len uz neurob taku obrovsku chybu,nikdy.
@anonym_autor takze mas nula peňazí, nie si schopná vybavenia si výživného na deti a seba a miesto toho, aby si od neho zdrhala s jedným deckom roztahujes mu nohy a urobíš si ďalšie? A zase rovnaká pesnička nemáš peniaze nemáš nic iba sa bojíš, ze ti vezme deti. Tak nejak ano? Takze ked sa ti zabije syn budes si az potom búchať hlavu o stenu co si mala urobit inak? Alebo budes iba sediet a vyckavat, pripadne po treťom dieťati sa urcite zmeni? Boze chudata deti takých zlých rodicov mat…
@anonym_autor takze mas nula peňazí, nie si schopná vybavenia si výživného na deti a seba a miesto toho, aby si od neho zdrhala s jedným deckom roztahujes mu nohy a urobíš si ďalšie? A zase rovnaká pesnička nemáš peniaze nemáš nic iba sa bojíš, ze ti vezme deti. Tak nejak ano? Takze ked sa ti zabije syn budes si az potom búchať hlavu o stenu co si mala urobit inak? Alebo budes iba sediet a vyckavat, pripadne po treťom dieťati sa urcite zmeni? Boze chudata deti takých zlých rodicov mat…
@anonym_505076 Ale noo, veď už vybavila psychológa pre dieťa, dnes bola za právničkou a zajtra ide pozrieť byt 😁
@anonym_505076 Ale noo, veď už vybavila psychológa pre dieťa, dnes bola za právničkou a zajtra ide pozrieť byt 😁
@anonym_228bdf jasne a pozajtra zarobia na ďalšie dieta. Kiež by som sa mýlila, no autorka mi nepride ako typ mamy, co sa postaví za svoje deti. Skor mi pride ako slaboch, co radsej pretrpi aby sa nemusela stavať na vlastne nohy
@anonym_228bdf jasne a pozajtra zarobia na ďalšie dieta. Kiež by som sa mýlila, no autorka mi nepride ako typ mamy, co sa postaví za svoje deti. Skor mi pride ako slaboch, co radsej pretrpi aby sa nemusela stavať na vlastne nohy
@anonym_505076 ty už netrep
@anonym_505076 ty už netrep
@anonym_65541c tak zavri toto diskusné fórum. Každá tu mame svoj názor. Ja nie som za to, aby si ženy robili deti na to, aby ich nechali otĺkať. A ked uz chce decko spáchať samovraždu nie je to sranda ty netrep

@anonym_autor Držím palce, ale necúvni za žiadnych okolností.