icon

Problémy s priateľovými rodičmi

kety89
15. apr 2014

Ahojte vie my niektora z vas poradit, co mam spravit s priatelom? ide oto ze mame spolu babo uz skoro ma 1 rok a on akosi nevie povedat nie svojim rodicom, podla jeho spravani vyzera cele tak ako keby ja som nepatrila do jeho rodiny. napr. minule leto ked mal nas drobcek 3 mesiace sme sli na vylet a isli nasi priateli a jeho rodicia, jeho otec ma po niekolkich dnoch zacal ohovarat, tak aby som to cele nepocula lenze smola prenho lebo som to zacula, bola rec otom ze asi nejem normalne ked maleho kojim skoro kazdu hodinu, jemu to bolo uplne jedno ze je leto a maly moze byt smedny,(z flasiek totiz vobec nechcel nic pit a lekar my povedal aby som mu davala najest hoci aj po pol hodinke ked maly bude chciet) , ale priatelov otec povedal ze je to uplna sprostost, tak som bola ta sprosta a hlupa, a kedze som to cele zacula tak som sa ho spitala ze aky ma somnou problem on nato povedal len tolko ze to je dlhe a nepochopila by som to, a priatel sa ma vobec nezastal. potom som povedala ok tak nech sa somnou nebavi a nech mi nic nepovie ked on takto tak nemusi vydiet ani maleho, neskor prisla zamnou jeho manzelka cize priatelova matka aa zacala vykrikovat ze co si osebe myslim a tak a zacali sme naseba kricat , som povedala ok ja radsej pojdem domov lebo som tam uz nechcela zostat. nakoniec som tam zostala lebo preco by som mala ja odist ked som to platila ja, potom sme sa ani nebavili po dvoch dnoch odisli domov. priatel povedal len tolko ze nao som musela nieco hovorit, vobec sa ma nezastal. potom preslo zopár mesiaov a boli vianoce kedzeja som nás brala ako rodinu lebo uz mame syna tak som chcela stedry vecer stravit v trojici vecera darceky a tak , tak sa aj stalo ale 25 ho ked sme boli u jeho rodicov my povedal len tolko ze som mu znicil vianoce lebo nemohol byt so svojou rodinou a tu bol ten bod ked som uz dalej nevladala. som sa ho spytala ze ja a maly nepatrime do jeho rodiny on ze ano ale vianoce chcel stravit aj s rodicmi lebo prenho su vtedy tie prave vianoce, a som sa ho spytala ze a tak co moja rodina kebize aj ja chcem byt so svojou rodinou nato uz neodpovedal . o advtedy uz si vsimam vsetko ked ja poviem nie ze maly nemoze toto alebo tamto tak jeho mama idem za priatelom a on jej to dovoli, nevie povedat svojim rodicom NIE . nevie sa ma zastat . a toto iste bolo aj na januar na lyzovacke ☹ . podla vas chybu robim ja ze chcem privela aby sme fungovali ako rodina ked uz mame babo alebo on je prilis mlady a nevie sa odtrhnut od rodicov . teraz sa stahujeme na 2 roky do polska podla vas sa to zmeni? alebo nemam dufat. kebyze som nieco napisala zle tak piste dakujem

Strana
z2
jabadaba
15. apr 2014

@maca_p no len pan priatel sa nesprava ako keby tvorili rodinu. Na to som narazala. Ze panecek zrejme vychadza stale z toho pomyleneho status quo a akosi mu nedoslo, ze uz tou rodinou su!

jabadaba
15. apr 2014

@lyzzy ci pana, tak aj u vas sa bucha dverami??? Tu uz nikto nic negarantuje?

gabrielapatrik
15. apr 2014

@kety89 To tak bude navždy... Poznám... Je to strašné, že nemáš pri sebe muža ktorí je pri Tebe stále....

lyzzy
15. apr 2014

@jabadaba ....no bucha 😀 ....ale to uzmierovanie 😀

jabadaba
15. apr 2014

@lyzzy kazdopadne aspon viem, ze fsecko je v poradku, ked sa trepe dvermi aj v bezpapirakoch. 😀

lyzzy
16. apr 2014

@jabadaba ....tak 😀

marse
16. apr 2014

SLSP BA nic 🙄

marse
16. apr 2014

ospravedlnujem sa zla tema 😀

butterfly99
16. apr 2014

@zuzka496 podobne aj u nas. Mamicka si na mna vymyslala, on jej vsetko spapal, mamicka chxe len dobre, ona neklame, s vianocami podobne tiez mal problem ich travit bez nej. Po 15 mesiacoch som odisla. A vysledok? Aj po dieta si chodi s mamickou... hrozne ale ked je raz chlap naviazanyna matku, tak nikdy nepodrzi svoju zenu aj keby sa rozkrajala od snahy vytvorit rodinu. Je to peklo...

kety89
autor
3. máj 2014

A uz je koniec vyhodil nas z domu.

kveta
3. máj 2014

@kety89 Drz sa. A poziadaj sud o zverenie dietata do Tvojej starostlivosti a o vyzivne.

jabadaba
3. máj 2014

@kety89 no, nic prekvapujuce podla toho co si pisala. Je to hovado. Odpust, ine pomenovanie pre neho nemam a aj to urazam tie hovada.

martija
3. máj 2014

@kety89 jedina skoda, ze si ho nepredbehla! Prajem vela stastia a verim,ze teraz to bude uz v poriadku 🙂

Strana
z2