icon

Problémy so stávkovaním

anonymxxx
13. apr 2025

Ahojte rozhodol som sa ze si tu zaregistrujem ucet a napisem tu svoj pribeh aký mam problem s hazardom
Zo zaciatku by som sa rad predstavil mam 22 rokov a rozhodol som sa s abstinenciou od hazardu najprv som si myslel ze ked clovek poda za 5-10-20€ ze to je este v poriadku no len postupom casu sa mi to vymklo z pod kontroly no a vklady sa zacali navysovat kde skoncili az pri 500-1000€. Viem znie to chore ale bohuzial je to chore uz len to ked si clovek uvedomi ako dlho nato robil a necha to niekde na jednom zapase kde si naivne mysli ze vyhra len opak je pravdou. Zajtra mam navstivit psychologa ktorý ma s timto skusenost a som osobne rad ze som sa takto rozhodol to riesit lebo si myslim ze za par rokov by to bolo uz nevyliecitelne , osobne som prehral za cely ten cas co som stavkoval do 100 tisic robil som v nemecku kde sa mi uspesne darilo no teraz som ostal na slovensku kde mam aj tak prijem 2-2,5 tisic. Pisem si zatial kazdy jeden den pocity a snazim sa zamestnat na cely den nech mam prazdnu hlavu a vzdy ked to na mna pride ze mam chut proste pozerat alebo si stavit dam vediet vzdy frajerke ktora ma podrzi a potom to prestane. Toto svinstvo by nemalo byt nikde propagovane ale zial co som pocul vela ludi je v tom len to nevedia dat najavo lebo sa hanbia, ja si osobne myslim ze hanba je to neriesit a robit stale to iste dookola
Kazdopadne napisem tu ako som dopadol a postupne kroky ako zacinam zit normalny zivot.

svokrinjazykmonika
13. apr 2025

@anonymxxx držím palce. Skúsila by som iný "koníček" na ktorý by si sa mohol sústrediť. Šport, domáce zvieratá, pc hry, čítanie, puzzle. Na to s tvojou priateľkou pozor, je pekné že ťa podporuje ale tiež ju to nebude donekonečna baviť robiť ti brzdu. Ona má tiež z toho stres aby si opäť nezačal a ty to nakladáš na jej plecia. Lebo napríklad čo keď sa pohádate, ju to prestane baviť alebo nebude mať náladu, ty si povieš že kašleš na to, ideš si staviť a povieš si že je to aj tak jej chyba lebo ťa správne nepodporila.

andrejka2424
13. apr 2025

Neviem ti dať radu, mne taký ako ty pokazil život a nebyť môjho muža , tak si to môžem zrovna hodiť. Gemblérstvo je pre mňa už tak, červená čiara, že by som nežila s chlapom, ktorý si čo i len stierací žreb kúpi. Každá závislosť sa liečiť dá, ale aj recidíva býva častá. Dá sa vyhrať ,ale je to celoživotný boj.

anonymxxx
autor
13. apr 2025

@svokrinjazykmonika Ahoj ano viem, vyplaty som dal nanu nech nevidim ani cent a snazim sa zamestnat co najviac.

anonymxxx
autor
13. apr 2025

@andrejka2424 To mi je luto ano je to boj ale stale sa da z toho dostat ked clovek chce

andrejka2424
13. apr 2025

@anonymxxx Šanca je vždy.

lucimichi
13. apr 2025

@anonymxxx držím palce, aby si vydržal! Ja som asi tiež trochu chytená na stieracích žreboch.

januska12323
13. apr 2025

@anonymxxx držím palce

morfeus167
13. apr 2025

V prvom rade ti napíšem, či skôr či neskôr tak to už je nevyliečiteľné, mám za sebou 3 mesačnú liečbu a prvé o čom ťa budú informovať je že je to diagnóza na celý život,s dobrým nastavením hlavy ťa nasmerujú správnym smerom a ty keď máš presvedčenie tak môžeš dokázať úspešne abstinovat ale nie sa vyliečiť...

karolinakr
14. apr 2025

nechapem, čo už môže byt tak vzrušujuce davat ťažko zarobene peniaze zadarmo do vačku cudzim ĺudom
šanca na vyhru jedna z miliona, ale i tak ťa to pokuša
keby niekto dal tych 100 000 do biznisu, už davno je za vodou
to je total nezodpovedny pristup k životu, lavirovanie na hranici života a smrti, lebo ked prehraš byt, už nie je cesty späť

morpheuss
14. apr 2025

@anonymxxx držím ti palce a dúfam, že sem budeš pravidelne písať o svojich úspechoch v boji s hazardom...

nika3136
14. apr 2025

Držím ti palce!! Závislosť je svina. Prišli sme kvôli tomu o dedka, ktorý sa rozhodol dobrovoľne odísť z tohto sveta. Si skvelý, že bojuješ, ak budeš pociťovať, že ta démoni ťahajú, hľadaj pomoc, kde sa dá. Daj partnerke aj svoj OP ak je niekde pri tebe, aby ti nenapadlo narobiť si nejaké dlhy. Posielam veľa síl

anonymxxx
autor
14. apr 2025

Ahojte dakujem za pozitivne komentare predplatil som si aplikaciu na zakazanie hazardnych stranok ktora sa neda vymazat z telefonu takze som extremne rad , Pondelok asi odchadzam do nemecka pracovne prospeje mi zmena prostredia