Problémy so susedou

janulka2811
3. sep 2018

Mam taky problem so susedov.
Kedze je statny zamestnanec ( nemam strach z jej osobnosti 😂 ),by som sa poradila mozno s niekym skusenejsim.
Mojej dcerke 10rocnej sa neustale vyhraza,osocuje ju kvoli tomu,ze chodi v bytovke do ich vchodu a vraj tam robi ona jedina nenormalny bordel ( tym,ze sedi pri dverach a rozprava sa a kamaratkou s ich vchodu ).
Prisla mi kricat do okna,ze mi dieta prinesie za vlasy domov atd.Stale iba pocuvam ako jej trha kvety - vcera bola celu noc burka ale hrozna,dnes si nasla opadane kvety na zemi a zvadza to na nasu malu,ktora bola venku 5minut aj a cestou.
Z nicoho nic zacala neustale vyrypovat,kricat po nej bezdovodne.
Suseda ma take chvile,ze sa nebavi s nikym,no ale starat sa do deti a vyhrazat sa ako statny zamestnanec je uz aj
pre mna silna kava.
Co by ste robili vy na mojom mieste?Rozmyslam,ze zajdem za detskou prokuratorkou zajtra poviem jej,co sa deje,ze si neustale berie nasu malu do ust i ked som jej slusne napisala,nech da pokoj.
Problemy s nikym nemame iba tato suseda bez muza sa doma nudi ...

ked sa jej povedalo,ze nech si nasej dcery nevsima,ze ona je slusne vychovana a ziadny vulupok.

matazirafa
3. sep 2018

@janulka2811 ak je dcéra v tomto ozaj nevinne a veríš jej ze ten krik nerobí, tak sa skús zastať vlastného dieťaťa a starej pani povedať zopár teplých slov priamo zo srdca. Lebo to nech si ju nevšíma to je taká hovadina jak mraky. Osobne by som jej povedala niečo v zmysle "Vážená, ešte raz mi prídete nadávať na dieťa tak tie kvietky vám osobne napchat do gágora".

zuzanka.zuzu
3. sep 2018

1) štátny zamestnanec nie je chránená osoba - tak prečo si to 2x zdôraznila?
2) kto je detský prokurátor???

janulka2811
autor
3. sep 2018

@matazirafa Stara praveze nieje ma 45r.
Nerobi urcite bordel su tu 4deti na bytovke hravaju sa spolu a vsima si iba nasej a bezdovodne nevieme preco.Aj nad tym som rozmyslala,ze jej ich v noci rozsekam tu jej burinu o ktoru sa nestara ma to pod oknom ako v dzungli a vazne hroza.
Ked som jej raz vynadala,som tehotna nechcem sa rozculovat sa zrovna rozplakala a utiekla uz mi prdli nervy ... poznam svoje dieta,pozeram nanu kde co robi z okna ale toto by ju nenapadlo,kvety ma rada a nieje vylupok.

janulka2811
autor
3. sep 2018

@zuzanka.zuzu 2x zdoraznila co ak mozem vediet?
Detsky kurator,je clovek ktory sa stara o deti ,,slusne,, ktorym je ublizovane v akomkolvek zmysle.Pomoze v situacii aspon si myslim v akej sme my,inak neviem kde to riesit.Na statnej policii???Budu jej kolegovci spisovat na nu trestne oznamenie ... hm ..

matazirafa
3. sep 2018

@janulka2811 no nepochopím tie výhovorky ale keď si s nou nespravíš poriadky bude pokračovať. Keď to nechces riešiť ty tak posli na ňu svojho muža alebo jej povedz ze ten byt prenájmeš tým najspinavsim ciganom akých nájdeš a potom uvidí ako sa jej postarajú o kvietky.

janulka2811
autor
3. sep 2018

@matazirafa muz jej povedal tiez svoje a nalepila sa ako pijavica na nas ... toto iste robi aj nad nami jednej dievcine mladsej od nasej o 3roky,ta sa boji chodit sama okolo bytovky.Pritom deti tu na sidlisku nemaju ziadne ihrisko,iba rozostsvane stavenisko.Ma problemy i s jej dcerou ta sa chcela odstahovat na najomne byty i s pristelom,kedze stale do nich krici a vyvolava hadky.
Tiez sme rozmyslali,ze tu to dame do podnajmu 12clennej romskej rodine,nech sa tesi zo zivota ... no teraz pred porodom nehrozi.

zuzanka.zuzu
3. sep 2018

@janulka2811 jaj kurator a prokurator je sakra rozdiel 😉 ale uz chapem.
ignoracia by nepomohla? alebo nech na nu dcera vyplazi jazyk ked ju uvidi a okolo nikto nebude, susedu vyvali od jedu bo zvycajne taketo prizemnosti na neprijemnych ludi zaberaju...

pribinak
3. sep 2018

Ty myslis asi detsku ombudsmanku. Ale to bude asi trvat.
Skor cestu vidim tak, ze spojte sa susedia a oslovte správcu bytovky, aby ju riešil, alebo policiu za vyhrážanie sa.

janulka2811
autor
3. sep 2018

@zuzanka.zuzu to som nevedela,ze je tam velky rozdiel.
No nasa mala jazyk nevyplazovala ani v skolke,je rozumnejsia nez dospela dotycna,co sa nudi.
Skoda,iba to ze nezije v dobe pred 20rokmi ked mi sme boli detmi spekulantami,by rano zaplakala len co by okno otvorila,nasa taka nieje - bohuzial a nikdy nieje problem niekomu rucne strucne dat najavo,ze tu sa popalila no potom niest nasledky.
My ju ignorujeme,ale ze uplne a cim viac tym viac rype a roznasa bludy ako nasa mala vsetko.
Hlavna vec,ze ona si dceru vychovala na dome v dedine a tu robi rozbroje ... co toto su za svine ludi nechapem.

janulka2811
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
judar
3. sep 2018

dráma...sama nevieš čo tvoje dieťa robí a obhajuješ ju tu ako anjelika...čo keď jej fakt niečo aspoň raz vyviedla a pre tebou hrá ja nič ja muzikant...isto len tak si na ňu nezasadla keď sú tam údajne aj iné deti

janulka2811
autor
3. sep 2018

@judar si predstav,ze viem co robi moje dieta vonku a je anjelik.
NIKDY je nic neurobila zato dam zivot,moja mala je slusne dievca s kazdym za dobre.Musela by si zazit na vlastnu kozu,ked deti sa hraju vonku a ona taaak drbne oknom az sa mi rozum zastavi vzdy ... ale ona ked jej dcera si robi party rano o 3h a robi bordel,to uz nevadi a ked jej sused napisal mail,uz aj nemu nema dobreho slova ... drama nie ale fakt

senticka
3. sep 2018

Ze pani je statny zamestnanec... To moze byt ucitelka, hasicka, policajtka, vojacka atd... Mne ako statnemu zamestnancovi (prof. vojacke) keby nedajboze prisiel do zamestnania hoci aj anonym na moje meno o nereprezentativnom a nepriatelskom spravani veľmi by mi do smiechu nebolo... Len pre inspiraciu ako skusit s pani susedou zamavat trosku 🙂

janulka2811
autor
4. sep 2018

@senticka ved to,je statny policajt,no ma svoje muchy,ale preco sa vyhrazat maloletej dievcine,ked nikomu nic nerobi.To,ze ona nema muza je lezie na mozog,ale na mojej malej sa odbavovat nebude predsa.Clovek chce byt slusny s nikým nic nemat a pride mi,ze schvalne vyvolava problemy.

nasasa_1
4. sep 2018

@janulka2811 Skus sa ist spytat za nejakym mediatorom, nech ti poradi co robit v takomto pripade. Tiez mame problemovu susedu ale zatial sa to da znasat, toto ale by aj mna veru vytocilo, keby robi mojej dcere :/

janulka2811
autor
4. sep 2018

@nasasa_1 ved to,dcerka je s kazdym susedom za dobre,nema povahu robit napriek nikomu.Kazdy mi ju chvali,ze pekne zdravy ,povyprava sa jedina z dievcat ine ze pozeraju ako teliatka.

eeffka
4. sep 2018

@janulka2811 vy co ste za rodicia? ze by si niekto obtieral hubu o mna to by som si s nim vybavila priamo ale nechte si terorizovat dieta? Idem na policiu a hlasim obtazovanie, ak je este pani policajtka tak jej zavarite ze este ona bude Vam zdravit z dialky.
A ak sa bojis toho ze "kolegovia " nebudu chciet spisat hlasenie, staci sa ich opytat ci odmietaju spisat zapisnicu a ze si poprosim o tom potvrdenie, uvidis ako rychlo bude zapis spisany.
Nic v zlom ale ludia kopu do tych co drzia.

janulka2811
autor
4. sep 2018

@eeffka teraz tu bol znamy policajt,povedal mi,ze mam ist za jej nadriadenym,oboznamit ho zo situaciou a podat trestne oznamenie.Ako pises i ty.
My sme slusny rodicia,chranime si malu,no ona je totalne tupa a chyba je chlap aby ju riadne .....
No uz viem,ako pokracovat,ze si nemam nechavat od nej srat na hlavu a ihned riesit.
Clovek chce byt slusny a k nicomu to je.

beata_ra
4. sep 2018

@janulka2811 Dobre spravite ze podate to trestne oznamenie, aj ked neviem ci vam to nejak pomoze ale za vyskusanie nic nedate. Tiez by som si svoje dieta nedala, keby viem ze pani si len vymysla a som si 100 percentne ista, ze moje dieta je slusne a nevyvadza blbosti 🙂

janulka2811
autor
4. sep 2018

@beata_ra viem ake mam dieta a co dokaze,ale toto ju nebralo ani ako malu a teraz uz vobec.
Susede to sibe a jej zavist je silnejsia ako ona.
Ci pomoze neviem,no urcite s tym presnane.

beata_ra
4. sep 2018

@janulka2811 Dobre robite, hlavne sa nevdavajte 🙂 Susede odporucte nejakeho chlapa, nech sa trosku vysanti, mozno ze sa potom konecne trochu spamata 😂😂

filory
6. sep 2018

Tak toto dobre poznám, sama som si vyskúšala na vlastnej koži, aké je to keď sused si svoje problémy a svoju zakomplexovanosť rieši na mojom dieťati. 😖😖😖

meduliena
6. sep 2018

Asi fakt pomôže len surovo jej nadať a poslať ju do .... a povedať jej, že ak s tým neprestane, tak si to s ňou vybavíš inak, asi vieš ako. Lebo na na " blba " len blbo.😠 Ty najlepšie poznáš svoje dieťa, a preto si ho musíš zastať.😉

takaakoty
6. sep 2018

My sme slusny rodicia,chranime si malu,no ona je totalne tupa a chyba je chlap aby ju riadne .....

Slusni rodičia sa takto nevyjadrujú, a snáď si takéto reči odpustite aspon pred dcérou. Je ale zaujímavé, že ma problém najmä s vašou malou, tu mi niečo nesedí. A nemusím byt génius, aby som medzi riadkami prečítala, ze s vami nie je všetko v poriadku. Ten štýl vyjadrovania má ďaleko od pokojnej, slušnej ženy, ktorá si iba chráni svoje neprávom sikanovane dieťa.

janulka2811
autor
6. sep 2018

@takaakoty vas nazor,ked nepoznate situaciu nerieste,nerobi zle iba mojej dcere,uz som to tu pisala.
Ano slusne povedane,chyba jej chlap na sex,keby mala chlapa ma ine starosti,no ten jej sa nanu vykaslal a viem preco ale necudujem sa.
A propo kto tu povedal,ze sa takto vyjadrujem pred dietatom???Je vidno,ze si dost namyslate.

janulka2811
autor
6. sep 2018

@filory ved to tu pisem,ona je zakomplexovana z toho,ze nikoho nema,ma problemy ale nech zabudne,ze si ich bude trieskat o moju malu,ak to suseda trpi co robi i jej dcere zle ... no uz sme dohodnute,ze pojdeme podat nanu trestne oznamenie,aspon nech si nevsima deti pred bytovkov,kde nieje ani jedna preliezka nic ani lavicka 😬

janulka2811
autor
6. sep 2018

@meduliena nebudem jej nadavat,niesom ona,trestne oznamenie postaci,povedal znamy policajt mestsky a ze jej sklapne.

methexis
6. sep 2018

@janulka2811 ak sa smiem spytat, co chcete dat do toho trestného oznamenia? Za ohovaranie, alebo aky priestupok tam chces dat?

takaakoty
6. sep 2018

@methexis Trestné oznámenie za precin skaredeho pohľadu na dieťa 😂 takýmto tempom by sme na seba mohli podávať oznámenia za chvíľu všetci... veci, ktoré sa dajú slušným spôsobom vyriešiť, dohodnúť sa, vysvetliť si veci...ale nie, treba sa dohadovat ako na prvom stupni zš. Ty si dovolis upozorniť na niečo moje dieťa, ja ti znicim záhradku, ty na mna zazeras, ja ta poohovaram pred susedkami pri večernej cigaretke 😂

takaakoty
6. sep 2018

@janulka2811 Ale vašou starosťou nie je jej súkromný život, ani či jej chýba sex...to su jej problémy, vy máte zas svoje. Jediný problém ktorý medzi vami vznikol je, ze ste sa stretli dve rovnako nevyzrete osobnosti, ktoré nevedia asertivne riešiť konflikty. Miesto toho sa dotahujete a v konečnom dôsledku obe aj strapnujete.