icon

Problémy so švagrinou

19. máj 2025

Zdravim,máte niekto v rodine surodenca alebo švagra/švagrinu,ktorým je stále nieco zle ? Švagrinina rodina sa vôbec o nich nezaujima ani im nepomahaju,stretnu sa raz za čas na kávu a tym to hasne.Ja som taka že sa snažim ich synovi aj kupovať veci aj postrážiť atd.no problem je že stále sa im niečo nepáči na celej našej rodine aj keď im nič nerobime ,citim že sa švagrina chová zle voči nám ako keby nás nemala rada a pritom vo všetkom im pomaháme. Prideme tam a nič nám ani neponukne ,ale ak tam pride jej rodina tak hneď im skáče okolo zadku. Mate niekto niekoho takeho v rodine ? Ako reagujete na takeho človeka ?

sisska96
19. máj 2025

Ja švagrinej nepomáham... akože sú dospelé samostatné ľudia.... nie sú staré dôchodcovia

pribinak
19. máj 2025

Tak to prestaň všetko robiť a hotovo.

medyna
19. máj 2025

a prečo pomáhaš? Sú oni odkázaní na Vašu pomoc? Staraj sa prioritne o svoju rodinu, a v prípade, že ťa o niečo poprosia, tak im pomôž. Ak sa jej to nebude páčiť, nabudúce ju odmietni. Neviem, ako inak ti poradiť.

aurelia2000
19. máj 2025

Joj, ale aké hlúposti ťa trápia🙄, počkaj pár rokov, keď sa bude treba starať o imobilnu svokru/rodičov a tvoji švagrovci sa ghostnu a predtým ešte vycucaju všetky € , tak buď v kľude.

0silvia0
19. máj 2025

o koho sa nezaujíma švagrinina rodina? Komu nepomáha? Píšeš o nich. A ty akému ich synovi čo kupuješ? Ich synovi.
Trochu pomenuj o kom píšeš, lebo ty to vieš, ale my nie.

januska12323
19. máj 2025

Prestaň sa vnucovať kde ťa nechcú.

domkakvet
19. máj 2025

Tak ju ber ako svagrinu, nemusite byt najlepsie kamosky.

belle_vie
Autor odpoveď zmazal
danica2711
19. máj 2025

nepomáhaj, nenavštevuj

rozculena
19. máj 2025

niekto ťa núti jej pomáhať?

babydesire
19. máj 2025

To len toto ta trapi?! To ja mam ine svagrininske problemy.. nevnucuj sa, bud len sestra, svagrina, teta..nie spasitel ktory chce este aj uctu a vrelu vdaku a nieco za nieco atd. A okrem toho, kazdy predsa ma blizsie k pokrvnym pribuznym s ktorymi je cely zivot, nez ktym, ktorych ziskal prostrednictvom partnera,,neber to tak vazne a neprehanaj to s ochotou... 😊

nelili1978
19. máj 2025
@aurelia2000

Joj, ale aké hlúposti ťa trápia🙄, počkaj pár rokov, keď sa bude treba starať o imobilnu svokru/rodičov a tvoji švagrovci sa ghostnu a predtým ešte vycucaju všetky € , tak buď v kľude.

@aurelia2000 asi tak. Aj u nás sa to takto udialo

kikappp
20. máj 2025

Podľa mňa jej lezies na nervi ,jednoducho ju otravjes ako aj celá tvoja "pomoc"a podla toho sa aj správa. To ta nenapadlo jej dať pokoj a neliezt tam kde ta nechcu.

katarkka
21. máj 2025

Ja mám presne takú istú švagrinú 🤣 Ale naštastie bývajú od nás v dostatočnej vzdialenosti, tak sa vídame tak 4x ročne. Je to žena manželovho brata a už sme v nastavení, že všetko vieme pretočiť na srandu. Lebo niektorí ľudia sú proste takí 🤷🏻‍♀️ Ale môj brat má manželku a to je naozaj super švagrina. Takže mám to vyvážené 🤣

purple_wolf
22. máj 2025

ved ked sa k tebe tak chova tak na nu kasli a ani jej nepomahajte ... uvedom ai ze ta vyuziva a nechas sa lebo"ste rodina"