Problémy so svokrou pár týždňov pred pôrodom
ahojte... cakame s manzelom babatko este par tyzdnov do porodu mam ale uz pomalicky rozmyslam kde ist rodit... V meste v ktorom zijeme neposkytuju nic proti bolesti a rozmyslam preto ze sa radsej rozhodnem pre inu porodnicu pre pripad ak by som to nezvladala.
A tymto zacal moj strach... moja draha svokra asi nie je nadsena ze som tehotna od zaciatku ma take poznamky napr co si normalna na co ti injekcia proti bolesti ked si vedela roztiahnut nohy tak to aj porodis. Dobre porodim aj bez toho samozrejme ale toto povedat? Alebo vsak pockaj ked ta dieta roztha, nebudes sa vediet v 9 mesiaci pohnut... atd
Padlo mi to velmi zle dokonca asi daco nahucala aj mojmu muzovi lebo nebol nadseny ze chcem ist rodit inde ze mi to netreba tie jej ustipacne poznamky ach...
Ja nechapem co sa ona do toho stara kde a ako ja porodim? Mam chut ju niekedy prefackat
Bojim sa aj toho hlavne ze ked sa male narodi bude sa nam starat do vychovy co davat jest, co nedavat a blbosti.
Dalsia uzasna poznamka bola ked sme nieco kupovali a ona mi zadrbe ze ja nebudem vediet dieta okupat ze to bude robit jen syncek. Manzel sa ma zastal takze mal stastie :D
Alebo ze sa narodi 5 kg dieta lebo som tucna.
zo zaciatku kupila par veci pre babo ja som za to vdacna potesila som sa ale z provokacie naschval take co bolo cisto len pre to pohlavie co ona chce. A ked zistila ze to bude ine pohlavie tak sa zacala rehotat ze len aby to tak aj bolo. ale dobre kaslat na to meboli to lacne veci ja som vdacna aj za 1 eurovu hracku
Ako to vy dokazete zvladnut? Teda ak take svokry mate
Nehovorim ze je zla ale ja mam pocit ze je nasrata ze som otehotnela a tym padom vsetko padlo financne na jej syna cize na manzela. Ja to uz mam s manzelom vsetko vyriesene takze sam nefinancuje nic a pomaha mi aj otec a mama.
Dakujem
My máme dedka pri sebe žiaľ svokru som nepoznala zomrela päť rokov predtým než sme sa zobrali ale nie to som chcela aj môj svokor sa snažil pliesť nám do života tolerovala som to asi tri mesiace potom som mu na drzovku povedala že jeho je ho..no po tom čo ja si ako zariadim nech sa stará o seba tiež sa skúšal miešať do výchovy to som mu tiež klepla po prstoch nech sa mi láskavo do toho nemieša jemu sa tiež nikto nemiesal od vtedy sem tam vystrci rožky ale to ho hneď schladim
Môj manžel vždy stojí pri mne našťastie ako vravia dievčatá vyššie treba byť drzá ako papuča ty si zariadiť svoje a ona tiež nech sa stará o svoje

@whatever1 Gaspericka