icon

Problémy v manželstve

26. jún 2025

Dobrý deň želám Dámy. Som muž, preto píšem anonymne. Chcel by som vedieť pohľad a názor na vec od nestranných osôb. S manželkou sme spolu 15 rokov. Máme 14 ročnú dcéru, 12 ročného syna a 3 ročnú dcéru. Avšak manželstvo je totálne disfunkčné. Skúsili sme manželskú poradňu, kde sa vyjadrila že ona za to nemôže ale cíti sa pri mne ako by som bol jej brat a hnusím sa jej. Už asi 5 rokov to išlo pomaly ale isto z kopca. Nestará sa o domácnosť, všetko chce aby sme robili ja a deti a ona sedí za telefónom. Keď prídem domov povie mi že som mal ostať tam kde som bol...staršia dcéra mi už hovorí aby sme od nej odišli a bývali aj s bratom a sestrou len my. A tu je problém. Prechovávam city k jednej kamarátke, ale je odo mňa mladšia o 15 rokov. To by nebol,problém, ale ona ma partnera o 10 rokov staršieho od nej, a ja neviem ako to medzi nimi je. Raz je to super a raz je to na rozchod...ale nechcem byť za hlupáka ak jej niečo poviem a pošle ma do hája a dlhoročné kamarátstvo bude fuč...a dovolím si povedať že mi je ako sestra...
No a manželka mi povedala, keď od nej odídem dobre vie za kým pôjdem a urobí jej zo života peklo,ale ona sama má romániky...
Ako mám ísť z toho von?

Strana
z2
billy_jean
26. jún 2025

Rozved sa a bud chvilu sam, s detmi. Nechaj si cas pre seba. Kamosku nechaj zit s partnerom a najdes si casom novu lasku. Kamoska ti zostane.

autor
26. jún 2025
@billy_jean

Rozved sa a bud chvilu sam, s detmi. Nechaj si cas pre seba. Kamosku nechaj zit s partnerom a najdes si casom novu lasku. Kamoska ti zostane.

@billy_jean Ďakujem 🙂

beata_k
26. jún 2025

Rozved sa kvoli sebe a detom a nie kvoli kamaratke.

domkakvet
26. jún 2025

Toto je cele zle, nefunkcne manzelstvo a uz su v tom dalsi ludia aj z tvojej strany a aj z jej strany, navyse z tvojej este zadana zena. Riesis to prilis neskoro, mozno keby si nestretol novu zenu by si to ani teraz neriesil, tak ze to je tazko. Na manzelstve uz asi ani jeden z vas nechce pracovat, pricom to by bolo najlepsie riesenie.

zuzanita1609
26. jún 2025

HM,čo tak vyriešiť jeden vzťah a potom začať druhý? Či čakáš,že ti tu žienky povedia,že choď do toho,aj keď nemáš ukončený terajší vzťah? A rozbíjať ďalší vzťah? Over si veci ,fakty a potom rieš kamarátku 😏.

ivik4
26. jún 2025

Preco si jej spravil to posledne dieta ked to slo z kopca uz vtedy ako pises ? Uz ste mali deti celkom velke . Toto jedine ja nikdy nepochopim. Mat zly vztah a este priliat do ohna.Vedela by sa zena postarat o deti keby sa rozvediete ked teda vraj len sedi za mobilom alebo by si si deti chcel vziat ty ? Lebo sa treba pozerat aj na ne. Rozviest sa mas skrz Vas, nie skrz nejaku kamosku ktora ma este k tomu partnera.

natalka13
26. jún 2025

Rozved sa, na kamaratku na cas zabudni a usad sa s detmi v nejakom byvani.

autor
26. jún 2025
@domkakvet

Toto je cele zle, nefunkcne manzelstvo a uz su v tom dalsi ludia aj z tvojej strany a aj z jej strany, navyse z tvojej este zadana zena. Riesis to prilis neskoro, mozno keby si nestretol novu zenu by si to ani teraz neriesil, tak ze to je tazko. Na manzelstve uz asi ani jeden z vas nechce pracovat, pricom to by bolo najlepsie riesenie.

@domkakvet kamarátstvo trvá niekoľko rokov...

autor
26. jún 2025
@ivik4

Preco si jej spravil to posledne dieta ked to slo z kopca uz vtedy ako pises ? Uz ste mali deti celkom velke . Toto jedine ja nikdy nepochopim. Mat zly vztah a este priliat do ohna.Vedela by sa zena postarat o deti keby sa rozvediete ked teda vraj len sedi za mobilom alebo by si si deti chcel vziat ty ? Lebo sa treba pozerat aj na ne. Rozviest sa mas skrz Vas, nie skrz nejaku kamosku ktora ma este k tomu partnera.

@ivik4 to nie je moje dieťa, viem, som hlupák

janinah
26. jún 2025

Nechod z dažďa pod odkvap.Jeden ma romaniky,druhy plnu hlavu zadanej "kamaratky",chudak deti,lebo vasa rodinna atmosfera musi byt super.Manzelka vie,ze sa chces rozviest a deti ze chcu byt s tebou? A je jej to jedno? Ak ano,tak asi nema vyznam to cele naťahovať...
Ale urcite sa nerovadzaj preto,lebo kamaratka,tu nechaj plavať,ty maš deti a tie su priorota. Porad sa aj s detskym psychologom ohladom toho najmladsieho dietata,kedy a ako riesit rozchod rodicov,aby to bola preň co najmensia trauma.

luccija
26. jún 2025

Že máš city ku kamarátke si tiež príznal na poradni?Tak sa rozved, ale nie kvôli kamarátke.

janinah
26. jún 2025

Nie tvoje dieta? Cim dalej,tym lepsie...uz pochybujem,ze je toto skutocne

autor
26. jún 2025
@janinah

Nechod z dažďa pod odkvap.Jeden ma romaniky,druhy plnu hlavu zadanej "kamaratky",chudak deti,lebo vasa rodinna atmosfera musi byt super.Manzelka vie,ze sa chces rozviest a deti ze chcu byt s tebou? A je jej to jedno? Ak ano,tak asi nema vyznam to cele naťahovať...
Ale urcite sa nerovadzaj preto,lebo kamaratka,tu nechaj plavať,ty maš deti a tie su priorota. Porad sa aj s detskym psychologom ohladom toho najmladsieho dietata,kedy a ako riesit rozchod rodicov,aby to bola preň co najmensia trauma.

@janinah je jej to jedno

autor
26. jún 2025
@luccija

Že máš city ku kamarátke si tiež príznal na poradni?Tak sa rozved, ale nie kvôli kamarátke.

@luccija city prišli až neskôr

domkakvet
26. jún 2025

Co tym chces povedat, ze kamaratstvo trva niekolko rokov? Ze si do nej zalubeny niekolko rokov?

autor
26. jún 2025
@janinah

@janinah nie,nie je,ale ľúbim ho ako ostatné ,otec nie je známy, nechcem to riešiť

autor
26. jún 2025
@domkakvet

Co tym chces povedat, ze kamaratstvo trva niekolko rokov? Ze si do nej zalubeny niekolko rokov?

@domkakvet nie,len ju dlho poznám, ja som bol verný manželke

zuzanita1609
26. jún 2025
@janinah

@janinah stále vravím,že podľa niektorých príbehov z koníka by mali robiť slovenské telenovely 😁

autor
26. jún 2025
@zuzanita1609

@janinah stále vravím,že podľa niektorých príbehov z koníka by mali robiť slovenské telenovely 😁

zuzanita1609
26. jún 2025

Bars dobre. Ako sa to ešte zamotá? 😏

oli18
26. jún 2025

Ved dal si si sam odpoved, preco je manzelka taka, aka je
Ani sa jej nedivim. Bola by som este horsia

autor
26. jún 2025
@oli18

Ved dal si si sam odpoved, preco je manzelka taka, aka je
Ani sa jej nedivim. Bola by som este horsia

@oli18 prečo je taká?

ivik4
26. jún 2025

V uvode pises MAME 3 deti a zrazu to posledne je len jej 😀
Boze snaz sa viac

januska12323
26. jún 2025

Kde si nechal gule a rozum? Prečo vychovávaš cudzie dieťa? Ešte pred ním si sa mal rozviesť. Skvelý príklad dávaš deťom.

autor
26. jún 2025
@ivik4

V uvode pises MAME 3 deti a zrazu to posledne je len jej 😀
Boze snaz sa viac

@ivik4 a? Nestarám sa snáď? Nevyhovávam ho?

lucia11kob
26. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 Rodinné prípady 😅

autor
26. jún 2025
@januska12323

Kde si nechal gule a rozum? Prečo vychovávaš cudzie dieťa? Ešte pred ním si sa mal rozviesť. Skvelý príklad dávaš deťom.

@januska12323 lebo 2 deti sú moje a bojoval som o to manželstvo ,veril som že to jedného dňa bude opäť dobré

oli18
26. jún 2025

Ved mas kamosku, do ktorej si zrejme zalubeny. My zeny mame 6ty zmysel, vieme na spravani chlapa rozpoznat, ked sa nieco deje. Mame ine myslenie, chlapi na nas nemaju. Ved aj pises, ze o tom manzelka vie. Tak co ocakavas? Ze bude cakas, kym si ju vyhodis z hlavy? Klin sa klinom vybija, hlada si aj ona. Uz len sa dohodnut, ako pojdete dalej.

lucia11kob
26. jún 2025

Deti máš už v puberte, už vedia čo a ako. Ako to máš s bývaním, s prácou? Teraz určite nerieš kamarátku, ale deti.

autor
26. jún 2025
@oli18

Ved mas kamosku, do ktorej si zrejme zalubeny. My zeny mame 6ty zmysel, vieme na spravani chlapa rozpoznat, ked sa nieco deje. Mame ine myslenie, chlapi na nas nemaju. Ved aj pises, ze o tom manzelka vie. Tak co ocakavas? Ze bude cakas, kym si ju vyhodis z hlavy? Klin sa klinom vybija, hlada si aj ona. Uz len sa dohodnut, ako pojdete dalej.

@oli18 ona ma podviedla oveľa skôr, ja ju nikdy, povedala mi,že ma berie ako brata a hnusím sa jej oveľa skôr ako som ja mal city

Strana
z2