Problémy v manželstve
Dobrý deň želám Dámy. Som muž, preto píšem anonymne. Chcel by som vedieť pohľad a názor na vec od nestranných osôb. S manželkou sme spolu 15 rokov. Máme 14 ročnú dcéru, 12 ročného syna a 3 ročnú dcéru. Avšak manželstvo je totálne disfunkčné. Skúsili sme manželskú poradňu, kde sa vyjadrila že ona za to nemôže ale cíti sa pri mne ako by som bol jej brat a hnusím sa jej. Už asi 5 rokov to išlo pomaly ale isto z kopca. Nestará sa o domácnosť, všetko chce aby sme robili ja a deti a ona sedí za telefónom. Keď prídem domov povie mi že som mal ostať tam kde som bol...staršia dcéra mi už hovorí aby sme od nej odišli a bývali aj s bratom a sestrou len my. A tu je problém. Prechovávam city k jednej kamarátke, ale je odo mňa mladšia o 15 rokov. To by nebol,problém, ale ona ma partnera o 10 rokov staršieho od nej, a ja neviem ako to medzi nimi je. Raz je to super a raz je to na rozchod...ale nechcem byť za hlupáka ak jej niečo poviem a pošle ma do hája a dlhoročné kamarátstvo bude fuč...a dovolím si povedať že mi je ako sestra...
No a manželka mi povedala, keď od nej odídem dobre vie za kým pôjdem a urobí jej zo života peklo,ale ona sama má romániky...
Ako mám ísť z toho von?
Chápem..najhoršie čo je, je byť s partnerom, ktorý ťa neľúbi..Určite si s deťmi poradíš sám a bude ti lepšie ..Kamarátku časom poriešiš
Tak ona ti povedala, ze sa jej hnusis, mala dieta s inym a ty si este ostal s nou, ked si sa vtedy nerozviedol, tak sa skus s nou porozpravat a vsetko to napravit.
Ty si manželke, ako brat, tebe je kamarátka, či čo je to, ako sestra... no jedna veľká šťastná rodina! Píšeš, že by si odišiel aj s deťmi, pritom dom je tvoj a z troch detí sú tvoje len dve. Prečo myslíš, že ti manželka deti len tak nechá? Prečo chceš nevernej žene, ktorá ťa neľúbi, nechať dom? Prečo sa necháš vydierať od ženy, ktorá ťa podvádzala a porodila dieťa, ktoré má iného otca, že urobí peklo zo života tvojej sestrokamarátke?
toto je ako telenovela... z turecka.
čím skôr preč od ženy a troška sa z toho všetkého pozviechať. ale popravde ak budeš mať pri sebe 3 deti tak ver že sa o teba ženy veru nepobijú.
Veď keď vám to neklape už dlho, a žena je taká aká je a aj deti od nej bocia, tak sa rozved. Po rozvode ju môžeš požiadať aby sa vysťahovala, jej problém kam, ale v tom jej môžeš pomôcť v medziach slušnosti. Ale najprv si pohovor s deťmi, aby vedeli čo sa ide diať, ale opatrne a s rozvahou, bez špiny na ženu. Ries seba a hlavne deti, svoj život a kamarátky, frajerky až potom ako si dáš dokopy tieto veci
Ty si manželke, ako brat, tebe je kamarátka, či čo je to, ako sestra... no jedna veľká šťastná rodina! Píšeš, že by si odišiel aj s deťmi, pritom dom je tvoj a z troch detí sú tvoje len dve. Prečo myslíš, že ti manželka deti len tak nechá? Prečo chceš nevernej žene, ktorá ťa neľúbi, nechať dom? Prečo sa necháš vydierať od ženy, ktorá ťa podvádzala a porodila dieťa, ktoré má iného otca, že urobí peklo zo života tvojej sestrokamarátke?
@ha_ha dom je môj a len ja mám prácu, deti sa jej boja a chcú byť so mnou,manželka mi povedala že si ich kľudne môžem vziať a nemusím ani žiadať striedavú...a nemôžem ju predsa poslať na ulicu, stále mám starosť o to kde bude a ako sa bude mať.
Veď keď vám to neklape už dlho, a žena je taká aká je a aj deti od nej bocia, tak sa rozved. Po rozvode ju môžeš požiadať aby sa vysťahovala, jej problém kam, ale v tom jej môžeš pomôcť v medziach slušnosti. Ale najprv si pohovor s deťmi, aby vedeli čo sa ide diať, ale opatrne a s rozvahou, bez špiny na ženu. Ries seba a hlavne deti, svoj život a kamarátky, frajerky až potom ako si dáš dokopy tieto veci
@cacianka máte pravdu
deti sa ženy boja, žena ťa nechce, posledné dieťa má z milencom, dom je tvoj... na čo čakáš? podaj žiadosť o rozvod, zbal žene veci a nech sa stará o seba sama.
deti sa ženy boja, žena ťa nechce, posledné dieťa má z milencom, dom je tvoj... na čo čakáš? podaj žiadosť o rozvod, zbal žene veci a nech sa stará o seba sama.
@alex49 ďakujem..
@alex49 asi tak. Ak sem píšu ženy, že majú takého muža, tiež rádia nebabrat sa s ním. Začo ? Prečo ?
Že porodila ?
Kto zarába pre rodinu, deti, kto sa o ne postará, vychová, zabezpečí im kľudnú domácnosť. A najmä keď sa takto laxne stavia k deťom, deti jasne vyjadrili názor s kým chcú byť - aj súd berie vyjadrenie detí v tomto veku do úvahy (teda okrem 3r.), ale aj to vie kolizna zistiť aký je vzťah.
Takýto chladný a divný vztah nepotrebujú mať deti ako vzor a dennodenne na očiach. To ako sa ešte manželka postaví k roli matky po rozvode a časom, bude jej charakter a vizitka
@alex49 asi tak. Ak sem píšu ženy, že majú takého muža, tiež rádia nebabrat sa s ním. Začo ? Prečo ?
Že porodila ?
Kto zarába pre rodinu, deti, kto sa o ne postará, vychová, zabezpečí im kľudnú domácnosť. A najmä keď sa takto laxne stavia k deťom, deti jasne vyjadrili názor s kým chcú byť - aj súd berie vyjadrenie detí v tomto veku do úvahy (teda okrem 3r.), ale aj to vie kolizna zistiť aký je vzťah.
Takýto chladný a divný vztah nepotrebujú mať deti ako vzor a dennodenne na očiach. To ako sa ešte manželka postaví k roli matky po rozvode a časom, bude jej charakter a vizitka
@cacianka ďakujem
Normálne rozvod natvrdo deti do striedavej..

Deti máš už v puberte, už vedia čo a ako. Ako to máš s bývaním, s prácou? Teraz určite nerieš kamarátku, ale deti.
@lucia11kob dom je môj, a mám vlastnú firmu, ale manželka nemá kam ísť a na ulicu ju poslať nemôžem