Prváčka, tretiačka a moja šanca nastúpiť do práce
Ahojteasi mám depresiu ale musím vedieť Váš názor, mažel pracuje ja som momentalne nezamestnana, mám 2 deti prvačku a tretiačku, samozrejme stale a aj teraz sa snimi učím ja kedže u nas nikto nevie učiť ich po slovenky iba ja /aj manžel chodil do Madarskej školy aj mama atd./ ale ja som deti dala do Slovenskej školy, naozaj su jednotkari a šikovný....no a tu je problem že by som mohla mať pracu ale neviem čo bude s deťmi :-/ Kto ich bude učiť? Naozaj nemám nikoho a kvôli tomu neviem nastupiť :-/ Praca je okolo 100km od nas takže musím aj dochadzať, tak idem rano o 3tej a doma som večer po 8-mej, na druhy den nočna idem o 15-tej a rano som doma po 8-mej a jeden den volno, naozaj neviem čo robiť :-/ Manžel mi vždy hovorí aby som trošku počkala kym deti naštarujem hlavne prvačku a potom pôjdem...
@julia2018 ale zase keby jej išlo iba o odpútanie sa, zoberie hocičo, aj upratovanie alebo dokladanie tovaru, nie?
100km je dost siroky okruh... Sa divim ze si nebehala v kruhu do 20-30km po dedinach mestach a neskusala osobne lebo 100km nieje zataz len na cestovne vydavky ale to su 3-4 hodiny denne len cestovania hore dole v prdeli...za 10 dni precestovat kol tych 30-40 hodin no jezis maria cas zbytocne v prdeli
@barbara001 pozeram odkial si, a to kam ma ist 100 km za pracou a akym dopr. prostriedkom?

@barbara001 za taky plat by som teda nechodila 100km do prace, ja som z KE a predstava 100km je poprad 1,15 autom po dialnici tam a dalsia spat... radsej by som upratovala 50m od domu