icon

Psychicky som to nezvládla

27. nov 2021

Tento rok som prišla o prácu . Skončila mi 2rocna zmluva a keďže je to u nás ako na páse,prijímajú predavačky a prepúšťajú ..nevážia si . Nevadí .🤦odišla som v pokoji s dovolenkou ,a 23hodinami navyše s nadčasmi. Tak mi povedzte čo som za blbaňu. Za tú dobu som nemarodila(mám šťastie)a ani posratý paragraf nebrala pretože ,tam to nechcú uplatnit..
Ide aj o to ,no o podporu doma.
Manžel bol v pohode ,no neskôr začal chodiť von každý deň po práci a vracal sa domov večer. Najprv som tomu nevenovala pozornosť ale neskôr som mu vravela že nech sa mi venuje...veď ja čakám keď príde a on veselo domov večer.
Neprestal s tým ,tak som robila sceny lebo som sa dozvedela že tam má ženskú spoločnosť. A že tam veselo kamošia s čašníčkami.. minule sme išli spolu a jedna mladá žaba že ahoooj a mne že dobrý deň tak ironický. Ako cítila som sa perfektne. "Na dne..keď som plakala že namna kašle . Povedal mi že zbytočne plačem a namyslam si . Ja mu vravím ja by som ťa nikdy nenechala plakať

elizabet173
27. nov 2021

riešiš dve veci naraz. Hľadaj si novú prácu, prípadne sa snaž si zvýšiť kvalifikáciu, aby si nemusela robiť predavačku. Manžel ide rovno z práce do nejakého podniku, príde až večer a robí mu dobre záujem mladej šťandy. No scénami nevyriešiš absolútne nič, iba dosiahneš to, že sa mu bude chcieť prísť domov ešte neskôr. Teraz je všetko pozatvárané, máte čas a priestor sa porozprávať o vašej budúcnosti, o tom, ako si predstavujete ďalší spoločný život, ale bez výčitiek a scén. Iba mu povedz, ako by sa ti páčilo, keby ste žili, čo si ochotná tolerovať a čo už nie. A podľa toho sa zariaď

llucciaa
27. nov 2021

je to zmena aj pre teba aj pre neho, nájdi si prácu nejakú inú aby si nebola stále doma, nebudeš tak lipnúť na mužovi a n si to bude tak viac vážiť, scénami ale ozaj nedocieliš nič, len mu urobí dobre to, že žiarliš, skúste si robiť spolu nejaké plány na večery 😉

lubka261
Autor odpoveď zmazal
vejula
27. nov 2021

Ja to mám v sebe takto. Pokiaľ som pre muža ta najkrajšia a najlepšia žena dovtedy sa cítim jeho. Ak ňou niesom neziarlim, je to v poriadku, som dostatočne láskava k nemu a doprajem mu byť s tou ktorá mu je najkrajšia a hlavne som dostatočne láskava k sebe a doprajem si byť s mužom pre ktorého som najkrajšia a najlepšia. Pre tento fakt by som.nedokazala robiť mužovi žiarlivostnu scénu. Stačí byť k sebe tak dobrá a byť len toho, pri ňom sa cítim nenahraditeľná. Ak.by mal.byt pri mne muž len preto že JA CHCEM to nech radšej pri mne nieje. Keď to takto v sebe budeš mať, úľavi sa ti, akékoľvek scény stratia svoj význam.