icon

Psychicky som to nezvládla

27. nov 2021

Tento rok som prišla o prácu . Skončila mi 2rocna zmluva a keďže je to u nás ako na páse,prijímajú predavačky a prepúšťajú ..nevážia si . Nevadí .🤦odišla som v pokoji s dovolenkou ,a 23hodinami navyše s nadčasmi. Tak mi povedzte čo som za blbaňu. Za tú dobu som nemarodila(mám šťastie)a ani posratý paragraf nebrala pretože ,tam to nechcú uplatnit..
Ide aj o to ,no o podporu doma.
Manžel bol v pohode ,no neskôr začal chodiť von každý deň po práci a vracal sa domov večer. Najprv som tomu nevenovala pozornosť ale neskôr som mu vravela že nech sa mi venuje...veď ja čakám keď príde a on veselo domov večer.
Neprestal s tým ,tak som robila sceny lebo som sa dozvedela že tam má ženskú spoločnosť. A že tam veselo kamošia s čašníčkami.. minule sme išli spolu a jedna mladá žaba že ahoooj a mne že dobrý deň tak ironický. Ako cítila som sa perfektne. "Na dne..keď som plakala že namna kašle . Povedal mi že zbytočne plačem a namyslam si . Ja mu vravím ja by som ťa nikdy nenechala plakať

elizabet173
•
27. nov 2021

riešiš dve veci naraz. Hľadaj si novú prácu, prípadne sa snaž si zvýšiť kvalifikáciu, aby si nemusela robiť predavačku. Manžel ide rovno z práce do nejakého podniku, príde až večer a robí mu dobre záujem mladej šťandy. No scénami nevyriešiš absolútne nič, iba dosiahneš to, že sa mu bude chcieť prísť domov ešte neskôr. Teraz je všetko pozatvárané, máte čas a priestor sa porozprávať o vašej budúcnosti, o tom, ako si predstavujete ďalší spoločný život, ale bez výčitiek a scén. Iba mu povedz, ako by sa ti páčilo, keby ste žili, čo si ochotná tolerovať a čo už nie. A podľa toho sa zariaď

llucciaa
•
27. nov 2021

je to zmena aj pre teba aj pre neho, nájdi si prácu nejakú inú aby si nebola stále doma, nebudeš tak lipnúť na mužovi a n si to bude tak viac vážiť, scénami ale ozaj nedocieliš nič, len mu urobí dobre to, že žiarliš, skúste si robiť spolu nejaké plány na večery 😉

lubka261
•
Autor odpoveď zmazal
•
vejula
•
27. nov 2021

Ja to mám v sebe takto. Pokiaľ som pre muža ta najkrajšia a najlepšia žena dovtedy sa cítim jeho. Ak ňou niesom neziarlim, je to v poriadku, som dostatočne láskava k nemu a doprajem mu byť s tou ktorá mu je najkrajšia a hlavne som dostatočne láskava k sebe a doprajem si byť s mužom pre ktorého som najkrajšia a najlepšia. Pre tento fakt by som.nedokazala robiť mužovi žiarlivostnu scénu. Stačí byť k sebe tak dobrá a byť len toho, pri ňom sa cítim nenahraditeľná. Ak.by mal.byt pri mne muž len preto že JA CHCEM to nech radšej pri mne nieje. Keď to takto v sebe budeš mať, úľavi sa ti, akékoľvek scény stratia svoj význam.