Pustili by ste priateľa na párty s kamarátom na Ibizu?
Pustili by ste svojho priateľa s ktorým ste 6r na Ibizu s kamarátom na párty?
Nie...keby tam chcel ist, s kamosom na take miesto...bolo by to o nom a o jeho vztahu ku mne aj dost vypovedne...cize tak, ako Ti tu niektore pisu, nevidela by som zmysel v nasom vztahu pokracovat...dobre na otvorenie oci...i ked tazke..
@dager babky volam na oslavy preto lebo ich mame radi a ony nás. A chceme aby s nami zdieľali našu radost. A vieš ono to je celé o dôvere . Keď mu dobweujes tak neriešiš aj keby bol ja neviem fotograf aktov. A presne si to vystihla, vzťah je ten bezpečný pristav len nato aby si sa dostalaˇ do toho prístavu musíš aj odniekiaľ vyplávať. Nemyslím si, že si partner menej váži a cti svoju partnerku , ak ide bez nej na vylet s kamarátmi. Vieš každý potrebuje mat ten svoj pristav partnera ale ver mi, že najmä vo viacročnom vzťahu potrebuješ aj spoločnosť iných ľudí. Dieťa tiež lubi a cti si svojich rodičov ale pre svoj normálny rozvoj potrebuje kamarátov, kolektív. Prečo by to malo byt v dospelosti iné?
@maca1984 to ozaj porovnávaš Ibizu a Dubrovník?😂😂😂😂
@lala123 k prvej tvoje reakcii - ja rozumiem, aj som veľmi dlho bola tohto názoru. No keď som sa obzrela dozadu za životom a rozhliadla okolo seba, zistila som, že tie pevné a dobre fungujúce vzťahy sú tie, kde ani jeden nemá potrebu unikať. Je to taky level, ktorý málokto zažije a spozná, ale dovtedy nepochopí. A dieťa nie je partner, to sa nedá porovnávať, je to celkom iný vzťah.
Predstavte si mna manžel “pustil” v Septembri na Ibizu s kamosom 😜
@petulka2021 neporovnávam Ibizu s Dubrovníkom.
Porovnávam situáciu že ak by chcel podviesť, je jedno kde bude.
Či napíšem radšej Zrče aby ste boli spokojnejšie?
napriklad ja som bola pred 4 rokmi na plavbe luxusnou lodou po Karibiku s kamoskami. Doma manzel a tri deti. A moj muz ide napriklad bud. tyzden s kamosmi na Korziku. Ja som absolvovala sama XY chat, vyletov, dovoleniek s kamaratmi, spoluziakmi z vysky. On tiez. Nevidim na tom nic zle ak si doverujete. Sme spolu 20 rokov a mame 5 deti a krasne fungujuce manzelstvo a sme si vzajomne prvym a jedinym partnerom v kazdom smere. Zalezi, ako si verite a dohodnete sa.
😁krasne baby v plavkach ojoooj nepustila by som🙈
Ale aj tak to je jedno ked chlap bude chciet podvedie..ked nebude chciet a miluje tak nepodvedie😊
@laska86 aj keď miluje podvedie, neboj sa nič 😀
No len aby sa neprihodilo, ze co sa stalo na Ibize, na Ibize aj zostane.. Bude tam s kamosmi, alkohol, plno bab, dialka, anonymita, teplo a je to v prvom rade chlap..
@diamond007 hmm sak teda ze ked suka da pes zobere...

@lejusinka ozaj nechápem, prečo sa ta môj názor tak dotkol 🤔 ja píšem svoj názor vo všeobecnosti, ty si ho vzťahuješ na seba. To je tiež toxické. Upokoj sa prosím, bud šťastná vo svojom vzťahu s partnerom aj bez neho, každý to ma inak. Ja len odpovedám ma otázky ľuďom, ktorí tu prejavili záujem o to, ako to vidím. Medzi nimi aj tebe. Ďakujem 🥰