icon

Rada pre zaľúbených zúfalcov

22. sep 2020

Radim všetkym ktorí sú zalubení do niekoho kto do nich nie je, na chvilku sa stiahnite uvidite že potom dotyčný/á si uvedomí o čo prišiel/prišla ✌️
Vravím z vlastnej skúsenosti, stačilo 3 týždne vypnúť instagram a keď som sa vrátila tak dotyčná osoba sa začala uplne ku mne inak spravat🥰

deti95060810
22. sep 2020

ale kde... ak ťa raz niekto nechce, tak ťa nechce....mne napríklad odľahlo a bola som rada že som sa dotyčného KONEČNE zbavila...😉

autor
22. sep 2020

@deti95060810 mam kamaratku o ktoru mal v 18 velky zaujem jeden chalan, vtedy ho nechcela, presli 2 roky a uz ho chcela ale hold chalan sa ženil😏

ckatka
22. sep 2020

Niekedy to najviac co človeku môžeš dať je sloboda.

Neuhanat ho a proste rešpektovať ze aj on je človek s rovnakou slobodnou vôľou ako ty. A rešpektovať ze sa možno nerozhodol pre teba.

(Btw tento prístup.mi asi zachránil manželstvo 😂🤦‍♀️ takže to nie sú len kecy do vetra...)

viera
22. sep 2020

Ano a potom TRPKE zistenie, ze sa uz neozve😂.....

tehulka2011
22. sep 2020

ach ake naivne

deti95060810
22. sep 2020

no tak čo...kámoška si našla iného...😀

veronikaszabova
22. sep 2020

Joooj, naivna si moc.

diewcatqoo
22. sep 2020

Ty si asi este velmi mladucka, vsak? 🙂

mondolina
22. sep 2020

Súhlasím, aj keď to nie je univerzálna rada a neplatí vo všetkých vzťahoch samozrejme.

jaskolka
22. sep 2020

Môže to platiť v niektorých prípadoch, ale určite to nie je pravidlo. Zase odmlčat sa a zúfalo dúfať, že dotyčný prejaví záujem, čakať a čakať, a potom stretnúť "objekt" ako ide s úplne iným partnerom, či dokonca že ma svadbu... Nemusí byť dvakrát príjemne...A niekedy si dotyčný len pomyslí, bože, konečne mi ta otrava dala pokoj 😃😃😃

asia83
22. sep 2020

@ckatka Takto by mali uvažovať všetci. 👍

asia83
22. sep 2020

To všeobecne platí, pokiaľ tam nejaké sympatie sú. Najprv sa pritiahnuť (pomyselne), potom odtiahnuť. V praxi: usmiať sa, pozrieť, potom sa tváriť vážne a nepozerať sa. Samozrejme, platí v rôznych situáciách a rôzne časové úseky.

h2
22. sep 2020

Hovadina, jak mraky!

cajchana
22. sep 2020

Heh nemyslim si, ze by to mal byt nejaky ten zaruceny recept. Kedze ked niekto nejavi o teba zaujem, je mu prakticky jedno co robis a ci chodis na socialne siete alebo nie, nemyslis?

ella_price
22. sep 2020

Moje a ty si odkial prišlo?

goodidea
22. sep 2020
0silvia0
22. sep 2020

ja nemám instagram ani facebook, takže nič...

viestta
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
22. sep 2020

@viestta ty kokos ja neviem, jedine zahodiť mobil do potoka😲

komir63
22. sep 2020

Tak určitééé! Lebo život je o instagrame, facebooku a pokeci. Kto sa so mnou nevie stretnúť a porozprávať zoči voči, nemôže čakať, že sa zbláznim z toho, že ma niekto zablokoval na sociálnej sieti.

kristiii
22. sep 2020

No neviem. Ja som z tých, čo keď mi prestane vypisovať a otravovať ma niekto o koho nemám záujem, tak si otvorím šampáňo a teším sa, že konečne dotyčný pochopil.

suzie26
25. sep 2020

Univerzálna rada 😁😁 na každého funguje 100%