icon

Ranný "cirkus"

13. júl 2023

Ahojte, chcem sa na nieco opytat, co si o tom myslite. Dnes rano dostanem milion nasratych smsiek od chlapa, ze kde su jeho slnecne okuliare, ze som mu ich urcite stratila, ze ich nevie najst. Hovorim mu, chod do mojej ruzovej kabelky co som mala v nedelu, tam su. On ze zu je prec z domu, a ze ak su tam, urcite su doskrabane a ze som neporiadna, ze som ich neodlozila tam, kde boli. Povedala som mu, ze v kabelke som nemala nic, co by ch doskriabalo, ani kluce, a ze som ich dala do bocneho vrecka. Proste smsky s million vykricnikmi, ktore v praci fakt nepotrebujem. Myslite, ze jeho reakcia je adekvatna? Su to okuliare asi za 300€, ale predsa len som ich nestratila ani neznicila, su len v kabelke miesto skrinky. Alebo som vadna ja? Dakujem za nazory.

Strana
z3
alenah31
13. júl 2023

Pokiaľ si si ich požičala a neodložila tam kam patrili keď si sa vrátila - ak stáli 300€ aj mňa by to nasr@lo. Ak ich mal on a dal ti ich nech mu ich schováš (potreboval prázdne ruky) pričom po návrate domov si ich nevypýtal späť a neodložil na miesto - by som ho poslala do prd@le..... jeho veci - jeho zodpovednosť.

sajmonka_1216
13. júl 2023

nech si ich nosí sám.. čo si jeho nosička? ešte žeby som toto riešila jak s malým deckom...
keď nemal vrecká, mal si ich dať na hlavu... teraz ti bude vykrikovať také somariny a ešte ty si najhoršia

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
13. júl 2023

@sajmonka_1216 Akoze tie bryle som mala na sebe aj ja v ten den, ale po navrate domov som uplne zabudla, ze su v kabelke.

autor
13. júl 2023

@sheila121 A tak zas za optiku, ktora je kvalitna, nepokazi ti oci a nieco vydrzi je to celkom adekvatna cena. Ale zas nie na to, aby na tom clovek lipol ako na diamantovom zasnubnom prsteni.

alenah31
13. júl 2023

@sheila121 za kvalitné okuliare hoci slnečné dám kľudne aj viac - oči sú pre mňa dôležité, chránim si ich.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
bloger
13. júl 2023

Nie nie je vôbec adekvátna. Ked sú také drahé má si ich nosiť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bloger
13. júl 2023

@sheila121 kde sa píše asi mi niečo ušlo

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bloger
13. júl 2023

@sheila121 aha pardon ale nič hrozné sa nestalo

autor
13. júl 2023

Ono je to tak, ze chapem, ze by ho to mierne vytocilo, ale tiez si myslim, ze si to nezasluzilo cisrkus o rozsahu hodinoveho nasrateho smskovania.

sense
13. júl 2023

Tak neviem ako vy ale ja drahšie a kvalitnejšie okuliare nemám len tak v kabelke. Nosím ich v puzdre. Rovnako tak nosím aj dcerine okuliare, vzhľadom na cenu. "vadni" ste obaja. A chybu ste ste spravili obaja... Ak si si okuliare požičala mala si ich vrátiť tam odkiaľ si ich vzala a on ak mu na nich tak záleží nemal ti ich poziciavat
A takisto nechápem načo si s ním hodinu smdkovala. Odpíšem stručne jasne a viac nereagujem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tamitamitami
13. júl 2023

Preháňa, z tvojho komentára som pochopila že ste boli niekde mali ste ich obaja na sebe potom ste ich odložili do kabelky a proste keď ste prišli domov ostali v kabelke. Mohol zavolať opýtať sa, zobrať si ich a žiadny problém sa nekoná.
Pochopím keby sa hnevá lebo ich stratíš alebo pokazíš....ale veď ostali iba odložené v kabelke.

Ale áno sú to drahé okuliare, takže do budúcnosti by som ich len tak v kabelke nenosila (ak neboli v puzdre).
Najlepšie si kúpiť vlastné 😂 a jeho nechať nech si na ich stráži sám.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
13. júl 2023

Na takéto drahé okuliare treba kúpiť púzdro. V porovnaní s cenou okuliarov to uz nieje veľký výdavok.

Po práci by som jedno išla kúpiť a dala mu ho do ruky aby sa nabudúce nezosypal a už by som sa tých okuliarov ani nechytila ak ho to dostáva do takej vývrtky.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
13. júl 2023

To je trosku hlbsi problem. Nas najvacsi a asi jediny velky kamen urazu je to, aky je to neuveritelny nervak. Za kazdu sprostost sa vie vytocit do biela, nielen na mna, ale napriklad na stavbe mu nedoviezli nejaky material co potreboval a meskali, tak si to odniesla predavacka v pekarni, na ktoru naziapal. Ja som sa minule s kamaratom na navsteve bavila o teme, ktoru on "nema rad" (covid) a bol z toho cirkus cely dalsi den. Alebo som raz povedala jeho sestre ze novu macku pridem strazit ja, lebo on mal minule alergicku reakciu, co bola pravda, preto som to povedala, a on cely zvysok dna zuril, ze co z neho robim maroda a hypochondra. Mimochodom, macku som strazila ja kvoli jeho alergii. Alebo som jednu sobotu isla za kamoskou miesto programu s nim, lebo sme museli dat dokopy skupinovy darcek pre dalsiu kamosku na svadbu a on mi to zvysok vikendu otrepaval o hlavu, ze v soboty mame my mat spolocny program. Proste za kazdu kravinu cirkus Humberto a ja uz to nedavam. Ja som pripravena mu dnes povedat ze si davam pauzu a idem do svojho bytu a nech sa ozve, ked buse schopny normalneho vztahu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

Ak je teraz takyto nervak, tak vekom sa to este zhorsi, ja by som si dala pauzu, ktora by nikdy neskoncila.

autor
13. júl 2023

@elizabet173 Nie som prekvapena, len zvazujem, ci toto je adekvatne na tu povestnu poslednu kvapku...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
13. júl 2023

@dskjhfdlkdjhl Vekom sa ludia zvyknu skor ukludnit, ale ano, nie som ochotna cakat a dufat donekonecna

autor
13. júl 2023

@elizabet173 Puzdro davno nema inak, ale v mojej kabelke je problem

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

Nie, vekom sa zvycajne vsetky zlozvyky este zhorsia. Takze na to, ze by sa skludnil, by som sa vobec nespoliahala.

sashabb
13. júl 2023

Asi by potreboval nastaviť zrkadlo. Ja by som takéto chovanie netolerovala.

Strana
z3