icon

Reakcie manžela

23. mar 2022

Moj muz bol tyzden na sluzobke.
Na druhy den ako odisiel som isla so synom na pohotovost, zistili mu koronu. Ja som bola negativna, ale na dalsi den uz pozitivna. Synovi je uz dobre, nevidno na nom nic, ale stale je pozitivny.
Dnes vecer sa muz - negativny vratil zo sluzobky a ani sme sa k sebe nepriblizovali, ale samozrejme, maly syn si odstup od neho nedrzi.
Na jeho poziadavku som mu k jeho prichodu zohnala matrac, pripravila obliecky ciste a dala vsetko do samostatnej izby.
Na pretvarku pred jeho rodinou - ktora teraz u nas docasne byva, isiel ako starostlivy otec so mnou syna kupat.
Aj muz aj ja sme mali na sebe respirator, nechal v kupelni otvorene dvere, poprosila som ho privriet ich, aby syn neprechladol, tak mi vynadal, ze za to ze ja som chora, chcem aby sa aj on nakazil a skapal. (Plne ockovani sme obaja, ani jeden z nas nie je rizikovy). Tak som mu povedala nech ide prec, ze ho nechcem ani vidiet a ze ho tam vobec nepotrebujem. Uz mi predtym viackrat nadaval. Testovala som dnes aj seba, aj syna, pre kontrolu, ci sme este stale infekcni, iba kvoli nemu. Pripravila som mu izbu na spanie. Spravila som vsetko co som mohla. A aj tak mi nadava a som stale za nieco zla.
Okrem toho sa pocas tyzdnovej sluzobky, kedy po praci mal dostatok casu na chodenie po baroch, pitie alkoholu a hranie sa na telefone a pocitaci, ani raz neopytal ako sa jeho chora zena a syn citia.
Jedine co riesil, ze tam musi zostat dlhsie, a ako to vymysliet, aby nemusel s nami zit

Strana
z2
veronikaszabova
24. mar 2022

Hold, debila si si nasla.
Ja mam aktualne kovid (+ 1 syn). Muz a dalsi syn negativny. Muz okolo mna pobehuje, stale sa pyta, ci mi nieco prinesie, uvari, pomoze s niecim... Uz mi to je az smiesne ;) keby bol ako tvoj muz, tak ho nakopem do prdele. Moj chlap je pri mne stale, spi pri mne a nenakazil sa.

domcci72
24. mar 2022

je to sebec. Nechapem ako niekto moze takto reagoovat v takejto situacii. Clovek by si povedal, ze mozno to bola posledna kvapka v niecom, ze ho niekto v ten den uz vytocil alebo cosi. Ale to nie je ziadne ospravedlnenie!

matullienka
24. mar 2022

Autorka inak dúfam, že keď ochorie on zatvorí sa do jednej izby kde bude mať kýbel na potreby a ty maximálne popod dvere supnes tortilu aby chudák neumrel od hladu. Nech sa nepovažuje vist z izby aby vás nenakazil

rakahaka
24. mar 2022

Tu si vykreslila velmi malu cast pribehu, ktora vlastne nie je o korone. Je o tebe a muzovi a vasom vztahu ktory je zjavne naruseny. Je vidno ze ti na nom zalezi, myslim, ze ho mas rada, ak vztah tvojho manzela k tebe ochladol je potrebne to riesit.
Rozhovor/ venovanie sa sebe navzajom/travenie spolocneho casu/ zainvestujte do toho. Ak si neviete sami pomoct, navstivte odbornika.

elizabet173
24. mar 2022

@ildiko36 kto káže tým ženám aby bez haliera, bez pracovných skúseností sa vrhali hneď po maturite, alebo ešte pred ňou z jednej MD do druhej? Hádam za pár rokov sa dá niečo odložiť, najmä sa dá mať ešte brigádu popri práci, keď človek je slobodný.

elizabet173
24. mar 2022

@deti95060810 chápem, prečo je ex

ildiko36
24. mar 2022

@elizabet173 ja mam dobre platenu robotu v nemecku, a mozno viac zarobim ako ti, mam aj vlastny dom ale tiez som sa ocitla v takej situacii, len ja som mala kde byvať a nebol problem sa rozlučiť s ex.
Clovek ked si vybere partnera niekdy len po rokoch spoluzitia pride na to s kym vlastne zije.

elizabet173
24. mar 2022

@ildiko36 ale no tak, drvivá väčšina sa vyfarbí veľmi skoro, len im treba dať čas a nie byť tehotná po pár mesiacoch vzťahu. Alkoholik, gambler, žiarlivec, mamičkár, sukničkár, žgrloš dáva jasné signály veľmi skoro, ale ženy ich veľmi radi prehliadajú a ak ich niekto na to upozorní, tak sú ešte urazené. Môže prísť do života zložitá situácia, na ktorú sa nedá pripraviť - postihnuté dieťa, invalidita jedného z partnerov, krach v podnikaní....a tu sa skutočne môže stať., že to muž neustojí, ale tieto situácie zase nie sú až také bežné. Muž autorky témy hulvát a primitív vždy bol, je aj bude, určite jej nenadával teraz prvý krát, ani ju nesekíroval prvý krát.

autor
24. mar 2022

Financie problem pre mna nie su. Financne taham vsetko ja, on si odklada. Aby ste si nepovedali, ze som malo sprosta.. problem je skor ze som z toho vztahu zdeptana a nechcem aby dieta muselo striedat domovy po rozvode

matullienka
24. mar 2022

A prečo by muselo meniť prostredie? Veď zbal veci ty jemu a dovidenia. A áno si sprostá a nie málo keď ty tahas všetko a milosť pán si odkladá a ešte si otvára papuľu. Jedna dobre mierena by mu ju veľmi rýchlo zatvorila

vroni
24. mar 2022

Aha, takže aby dieťa nemuselo meniť domovy, bude mať len jeden, kde je otec sebecký hulvat a matka rohozka a ešte si za to aj plati. Toto je fakt absolútny dôkaz, že nie si sprostá. Dievča, za tento spôsob uvažovania by ta mali zbaviť svojpravnosti a nie ze nie si sprostá. A už vidím, ako sa ten tvoj velkohuby sralo bije o dieťa. Áno. Určite. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

elizabet173
24. mar 2022

super, tak ho radšej necháš vyrastať v kompletnej rodine, kde otec mamu nemá za nič. A dieťa to berie ako štandard. Smutné

elizabet173
24. mar 2022

@vroni fakt sa mi nechce veriť, že toto môže byť skutočné

lopka1313
24. mar 2022

Ako, blba si. Hlavne po poslednom prispevku o jeho setreni a o tom, aby dieta nemenilo prostredie (tak nech radsej zije v blbom a berie si priklad do zivota, ze?)
Aj ked, ja som tiez utlocitna na seba a svoje zdravie a kebyze je priatel chory s covidom doma a ja zatial niekde na sluzobke/u rodicov/daleko prec, tak by som potom ani domov nesla a bud si zaplatila hotel, kym vyzdravie, alebo sla k nejakym znamym... Ak by som bola s nim, ked ochorie, tak by som s nim samozrejme karantenovala (napriek ockovaniu a tomu, ze sa na nas karantena nevztahuje), vazim si zdravie svoje aj okolia.
Nie je blbe, ze sa chcel stranit kvoli zdraviu, blbe je, ze hral pri tom divadielko pre rodinu, nechas si od neho nadavat a tahas domacnost sama. Naco si s nim? Ako som pisala, ak ma mat dieta nahovno zivot s oboma rodicmi, poznaci ho to (aj jeho buducnost, partnerku, rodinu, cele generacie, ktore budu brat chore prostredie, v akom vyrastali, za standard) ovela viac, ako by mal zit len s jednym rodicom, ale v klude.
PS: ja sa tiez zabudam pytat zakladne veci, ale my si nastastie s priatelom tak rozumieme, ze si volame casto, ked sme od seba a riesime vtedy vselico, proste tam je laska, aj ked sa ho nespytam, ako sa ma, ked je chory.

mamutka
24. mar 2022

Jej, ako dobre, že je tu ďalšia mamička, ktorá zo svojho syna vychova osobu co bude za normálne považovať ze matka je handra a ocko kráľ. Mamicky dcér, tešte sa na zatkov, takýchto pribúda.
Autorka, fakt tahas finančne všetko a on si odkladá? Aj jeho rodinu, čo je u vás teraz? Aj ich lustroval, či sú očkovaní, keď sa bojí, že skape? Žena, takéto hovädo si vybrať a ešte podporovať, to gratulujem

diusqa761
24. mar 2022

Z tohto príspevku je hrozne cítiť že sa navzájom už neľúbite a ste "nasilu" spolu kvôli dieťatu. On rozmýšľa tak aby nemusel byť s vami doma, ty nenávidíš keď je doma lebo sa hádate. Je to k niečomu ? Myslíš že takýto domov je pre dieťa lepší ako keby žil so slobodnou ale šťastnou matkou? Keď na seba hulákate a osočujete sa popri kúpaniu dieťaťa tak to všetko vidí, cíti a tiež nieje určite šťastné že vyrastá v tak negatívnom prostredí. Máš obrovské šťastie že niesi na ňom finančne závislá , iné ženy by za to dali všetko a využili to k odchodu. Ak ti naozaj ide o dobro dieťaťa tak myslí na to aby žilo v šťastnom a láskavom , pozitívnom prostredí aj za cenu že by malo "2 domovy" ako sa nasilu držať spolu a celé dni tráviť hádkami čoho je vaše dieťa svedkom a pravdepodobne sa tým trápi rovnako ako ty. Veľa šťastia

stastna17
24. mar 2022

Je to hrozne a pekne vidieť ako ľuďom prepína z kovidu 🤮 ale to bola iba zamienka, vadilo by mu ine neskor .

Strana
z2