icon

Rekonštrukcia bytu - stres a hádky

11. máj 2025

Ahojte, potrebovali by sme zrekonstruovat byt, v ktorom ako rodina bývame, teda by sme sa museli na ten čas odstahovat, premiestniť zariadenie, ktoré si nechávame, knihy, oblečenie atď. no všetko a samozrejme prenajať si na ten čas nejaky byt. Máme harmonické manželstvo, hadame sa minimalne, vzdy sme sa vedeli dohodnúť, ale odkedy je táto téma na stole, začali sme sa hádať, a čoraz viac. Dnes mi manzel povedal, že nechce rekonštrukciu, pritom doteraz sa tváril, ze ideme do toho. Ze v tom nevidí zmysel, ze to bude bude stat kopec peňazí, stresu, budeme bývať v nejakom cudzom byte bohviekde, ze bude musieť vkuse lietať hore dole atď. Ostala som ako obarena, deti sú už väčšie, už sú na to aj oni nastavene, ze od júla zaciname a "sťahujeme sa". Ani mne sa do toho ale ze vôbec nechce, bude to masaker, sťahovanie, zvyknut si na bývanie u niekoho, riešenie stále nejakých problémov, dodrzanie termínov, potom sa nasťahovať naspat... ako je mi zle z tej predstavy... ale tu sme sa nastahovali skoro pred 20timi rokmi, vtedy sa byt prerabal, ale dnes je už proste po tej dobe a dvoch deťoch v stave dávno na rekonštrukciu. Podlahy uz vyzerajú, kúpeľňa, WC, dizajn 🫣 poistky vkuse vyhadzuje, tiež hlavne deťom chcem prerobiť izbu, su už veľké, nech majú sukromie, viac miesta...

Strana
z5
martin96321
15. máj 2025
@luxus10

@martin96321 cize chodis fajcit aj ty, a vadi ti co pisem...to je to ospravedlnovanie fajcenia, alkoholizmu...atd...
pokial nespristupnia vsetci byty v stupacke, prerabka sa nezacne, atd....a lepsie si precitaj cely text....

@luxus10 o čom tu točiš? Nema Ťa kto prekotit,alebo si zabudla uzit lexaurin? A neviem,preco sa vyjadrujes ku mne......ja Ti tiez nepisem ze zrejme budes jedna z tych pridrbanych co cele dni nemaju nic na starosti,len chlupat privarok na parapete a zneprijemnovat kazdemu naokolo zivot......

martin96321
15. máj 2025
@luxus10

@martin96321 cize chodis fajcit aj ty, a vadi ti co pisem...to je to ospravedlnovanie fajcenia, alkoholizmu...atd...
pokial nespristupnia vsetci byty v stupacke, prerabka sa nezacne, atd....a lepsie si precitaj cely text....

@luxus10 stupacka sa robi od bytu k bytu......nie 13 poschodi naraz mila pani. Trva to nejaky cas......A pre informaciu.....kazdy manualne pracujuci clovek fajci,pije,nadava a zneuziva namrzene zeny.....takze pozor...nesledovat a nepriblizovat sa

zazka666
15. máj 2025

Mala som tri druhy prerábky a tri partie (postupne som robila) Jediné, čo mi vadilo, že dvihli ceny oproti dohode. Ale určite ani dokopy ma to nestálo ani 25 tis. (aj s materiálom a novou , hoci malou linkou) a robila som to pred troma rokmi. Práca u všetkých je skvelá, kachličky na milimiter, práce dorobili plus týždeň , dva podľa dohody. Boli tam každý deň, a striedali sa podľa druhu práce. nemám dojem, že by sa flákali, alebo že by som sa nemohla na nich spoľahnúť, čo sa práce týka. Určite si ich prácu vážim a neodvážila by som sa ich, ako odborníkov dehonestovať.

Strana
z5